• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Hurá, už se mi podařilo i nahrát vlastní font. K mému zděšení ho ale Chrome rendruje naprosto příšerně (prej se ale už pracuje na nápravě ve verzi 37). Je mezitim nějakej workaround?

Takhle vypadá css fontu
    /* Webfont: LatoLatinLight-Regular */@font-face {
    font-family: 'LatoLatinLight';
    src: url('LatoLatinLight-Regular.eot'); /* IE9 Compat Modes */
    src: url('LatoLatinLight-Regular.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
    url('LatoLatinLight-Regular.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */
    url('LatoLatinLight-Regular.ttf') format('truetype');
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    text-rendering: optimizeLegibility;
    }

Pochopil jsem, že chromu dělá problém woff. Dá se nějak nastavit, aby chrome tahal jinej formát?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    pro poradek dodavam, ze jsem narazil na info, ze problem byva zpusoben vysokym poctem menu polozek. to v mem pripade ale nemuze byt pricina, protoze jsem sotva vytvoril pet prazdnych "menu" pres register_nav_menus, tudiz polozky zatim zadne
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    tak beru zpet, nesesype se, jen mu to trva naprosto nepochopitelne dlouho, nez zobrazi editacni formulare. sledovani site v chromu rika 38 sekund, nez se vse zobrazi, po kliku na create menu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: css parser browseru to preskakuje, ale pro wordpress jsou tam informace, ktere se ukazujou v adminu..
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    MRTVY_KENNY: Aha!
    Tak to mě trochu zmátlo. Mám za to, že když to je zakomentovaný, tak jako by to tam nebylo. Proč to tam teda je (ta hlavička)?
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    MRTVY_KENNY: To vim :o) Asi jsem to jenom špatně copypastnul ...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    je mozne nejakym zpusobem pouzivat menu administraci, kdyz mam ~12K stranek, nebo se z toho wp pri nablble snaze nacist to vse jednoduse pokazde zesere a ja mam zkrakta smulu?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: to uz jsi to zas odkomentoval moc, ta hlavicka zakomentovana byt ma :))
    BESH
    BESH --- ---
    BOBULIX: To je trochu haluz. Ani nevidim v konzoli nejaky pokus o request toho parent CSS. Takovy veci pak svadim na patek. :)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    CUCHULAIN: promazáno .. nic
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    BOBULIX: co třeba nějaká cache?
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    No, já vycházel z tohodle :
    For older themes, and themes that do not use wp_enqueue_style() to enqueue their stylesheet, use the following line where twentyfourteen is the name of the directory where the theme resides:

@import url("../twentyfourteen/style.css");

Ale každopádně, i když to tam přidám, tak to nic nemění.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: no bud to mas v sablone rcune pridane, anebo to importujes "rucne"

vtip child sablony je v tom, ze nacitas puvodni styl a premlasknes jen to, co ti nevyhovuje.
    BESH
    BESH --- ---
    BOBULIX: Nene, ten tam musi byt, pokud si nechces napsat cely styl od nuly...
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Už zas. Nechal jsem v style.css toto :
    Theme Name: Twenty Fourteen Child
    Theme URI: http://bobcap.cz/blog/wp-content/themes/twenty-fourteen-child/
    Description: Twenty Fourteen Child Theme
    Author: Bob Cap
    Author URI: http://www.bobcap.cz
    Template: twentyfourteen
    Version: 1.0.0
    Tags: light, dark, two-columns, right-sidebar, responsive-layout, accessibility-ready
    Text Domain: twenty-fourteen-child

Včera už sem to tam viděl v pořádku, ale teď zase bez stylu.
    Mělo by to fungovat i bez @importu, ne?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Nejvic problem:
    godaddy.com + contact form 7
    vyzkouseno vsechno, od konfigurace vlastniho smtp pres plugin a vsechny ostatni reseni co sem nasel az do 5. stranky na google a nic.
    na muj mail to posle v pohode, ale na mail registrovanej u hostingu na godaddy ani bohovi!!! :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    nema nekdo skillz s FREE migration toolem napr joomla ► wordpress, drupal ► wordpress atd? ja co zkousel, to bylo samy zlo...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BOBULIX: ale za roh prosim, at se na to nemusime divat ;)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Ha už to mám. Opravdu to bylo jenom zakomentování. Omlouvám se a jdu si dát facku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam