• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    APIN: tvl to nevim, udelal bych si pro prihlaseny uzivatele zvlast stranku, kde by byl button napojenej na contact form 7 a ten by to poslal
    APIN
    APIN --- ---
    Existuje nějaký plugin, který by uměl jednoduše po kliknutí na odkaz nebo po zadání e-mailu zobrazit nebo odeslat na e-mail unikátní informaci (aktivační klíč)?
    Chci na jednom wp webu rozdávat beta klíče a hledám způsob, jak to pořešit. ideálně něco jako je na webu http://www.gameitems.com/free-beta-keys.html

HADIAK
    HADIAK --- ---
    JAVESEU: cez ftp sa pozri na wp config.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj Vsichni, chtel bych pozadat o radu. Muj WP se pripojuje k DB a ja zapomel heslo. :( Potrebuju na svem hostingu rozjet dalsi WP a proto budu muset heslo zmenit. Chci se zeptat, kde zmenim heslo u stavajici WP? Nebo kdyz ho zmenim WP se zepta sam? Diky za radu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ma nekdo lepsi napad na modal windows?

WP Snippet
    http://www.wpsnippet.com/
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MRTVY_KENNY: Aha já to mám v /css folderu. V něm je ale i dynamic-css.php a ten vidět ve WP je. ostatní csska z toho folderu v editoru vidět nejsou. Okej. Holt tak to asi prostě je no.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LIQUID_SOUND: mozna musi byt v rootu te sablony nevim.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MRTVY_KENNY: Já právě ne. Resp. nevidim všechny. A samo nevidim ten, ve kterym se potřebbuju šťourat. :/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ? kdyz dam vzhled>editor, tak tam css fajly vidim..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Existuje nějakej důvod pro to, aby se ve Worpress editoru neukazovaly všechny fajly právě spuštěnýho theme? Konkrétně css. Musim ho editovat přes ftp, což je vopruz.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    kdyz vidim co resite, tak mam otazku. nejakej vyzkousenej free cloner, duplicator, mover co zvladne multisite? koukal sem ze i placeny za nic nerucej, jako ten buddy etc. ja multisite raci delam rucne :(
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    SHADOWALKER: Jsem tušil, že se mi to jednou bude hodit a teď jsem přesunul celej web jako nic. Jednodušeji to už snad ani nejde. Díky!
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Da se nejak WPML donutit, aby pri upgrade template tu a tam sem nemusel delat preklady znova? Resp me pri castejsim upgrade vadi, ze musim jen potvrdit spravnost prekladu... nejak donutit WPML, ze pri upgrade template ABCD neber v potaz verzi XZY, ale pokud sedi jmeno, pouzij puvodni preklad?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Poreseno WPML prepinani v Nette (php si odvodite), tak aby se na webu zobrazoval neaktivni jazyk, tj na cesky verzi EN a na anglicky CZ (switch). Ne vyber vlajek z listu jako v roce 95
    ------
    {if function_exists(icl_get_languages)}
    {if icl_get_languages('skip_missing=0')}
    <span class="languageicon">
    <span>
    {foreach icl_get_languages('skip_missing=0') as $lang}
    {if $lang['active'] == 0}<a href="{$lang['url']}" class="{if $lang['active'] == 1}active{/if}">{$lang['language_code']}</a>{/if}
    {/foreach}
    </span>
    </span>
    {/if}
    {/if}
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: se hodi k wpml:
    <?php
    echo "<br />Language Code: ".ICL_LANGUAGE_CODE;
    echo "<br />Original Language Name: ".ICL_LANGUAGE_NAME;
    echo "<br />Language Name in English: ".ICL_LANGUAGE_NAME_EN;
    ?>
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    <?php
    if (ICL_LANGUAGE_CODE == 'en') {
    // put your code here if the current language code is 'en' (English)
    } elseif (ICL_LANGUAGE_CODE == 'id') {
    // put your code here if the current language code is 'id' (Indonesian)
    }
    ?>
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    delate nekdo s WPML? nechybi mi tam nejakej dulezitej plugin do zakladu?

DED
    DED --- ---
    KEPASO:
    KOCMOC: ahaa.. dobre, my bad. dik za objasneni

dodatecny (a posledni) dotaz k vytvoreni rss Feedu.. mate nejake doporuceni/existuje neco ve wp ? momentalne zkousim Feedburner, ale ty stranky jsou otres a captcha co ma 8-10 znaku taky nic moc..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KEPASO: taky nevim extra co chce, rss je vesmes ikona, na kterou uzivatel klikne a da odebirat feed, to je cely hah
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    DED: divam se na ten mailchimp a pokud to chapu spravne, tak se jedna o generovani emailu z RSS, kterej pak posilas svejm emailovejm subscriberum.

verejny RSS je preci pasivni kanal, v zadnym pripade nemuzes zjistit identitu prijemce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam