• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Právě předělávám zprasenej web a narazil jsem na něco, co jsem ještě nikdy nepotkal.
    Chtěl jsem upravit text v úvodní stránce, ve WP administraci je stránka vytvořená, ale nemá žádný obsah. Tak hledám, jestli to někdo nanapsal přímo do nějakého templatu. Nikde jsem to neviděl, tak jsem celou tu šablonu stáhnul, prohledal PSPadem a našel to v headeru! Za <??php if (is_front_page()): ??> následuje několik odstavců textu.
    Jako přijde vám to normální?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MIK_CZ: a nemas to takhle nahodou v sidebaru co by widget? Koukni na Appearance > Widgets…
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MIK_CZ: nejspis to bude v souboru header.php

pripadne muzes to tlacitko skryt pres css.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    jeste koukam na seznam souboru sablony, jak by se to melo jmenovat? proc to neudelat jednoduse :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    BULHI: aaha, no, zkusim projit tedy sablonu .. snad si to neposeru :)) dik
    BULHI
    BULHI --- ---
    no budes to muset odstranit rucne v sablone, nebo slusne poprosit nekoho kdo umi html :-) teda pokud neni theme tak vychytanej ze by mel nejaky vlastni nastaveni ke skryti loginu, o cemz teda pochybuju
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    :) zdravim mam dotaz, jsem zacatecnik tak me snad nezabijete, mam stranku, nainstsalovany jakysi vzhled a potreboval bych odstranit tlacitko "prihlasit se" .. jelikoz ho pouzivam jen pro sebe na administraci, jak na to?

diky
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Jde do těch fb feedů v některym pluginu vložit víc zdí z kterejch to tahá?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOOTCHA: Appid budes potrebovat tak jak, tak snad tohle pomuze: http://www.windroidclub.com/2013/05/how-to-get-facebook-developers-app-id.html
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    tyva já nevim. asi se spíš nebudu snažit vyřešit si všechno sám :)
    dík
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    úplně ideální by bylo, kdybych mohl udělat feed z více stránek. abych mohl dosadit fb stránky všech kapel a rovnalo se to podle času s tim, že viditelný by byly třeba 3-4 příspěvky celkem. To musí jít, ne?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nemáte někdo tip na facebook plugin, kterej by nevyžadoval ty potvrzovací kódy? Potřebuju hodit na web jen krmení z jedný stránky, kterou nespravuju a už jsem jich vyzkoušel spousty a buď nefungujou, nebo vyžadujou tu autorizaci. Momentálně tam mám IK Facebook Plugin, kterej ty ověřovací údaje nevyžaduje, tváří se že je všechno v pořádku, ale stránka se tam nenačítá...
    HAKUMA | Hudební Agentura Kučery Martina
    http://hakuma.cz/
    PHATE
    PHATE --- ---
    Čau všem, sháním na fulltime (HPP/ŽL) kolegu na Wordpress (PRAHA), kdybyste měl někdo zájem o více info, pište do pošty.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    vsak to je tam v podstate i receno. jen je to i o tom, ze pokud bys to mel na nejaky web s premium pristupem, tak potrebujes tu rozsirenou licenci
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Rozumis ne: You may charge your client for your services to create an end product, even under the Regular License. But you can’t use one of our standard licenses on multiple clients or jobs.

Cili koupis si standad licence a znamena, ze tu sablonu muzes pouzit jen pro jednoho klienta, kterymu delas web, nebo pro svuj jeden web.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ja tam nakupuju par let a dycky sem to chapal (necetl) tak, ze single licence = jedna instalace sablony :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    OMNISLASH: jo, pardon.
    ZONICEK: aby tady nebyly dalsi dezinformace, jeste dodam, ze vybudovani a pouzivani eshopu nevyzaduje zakoupeni rozsirene licence.

I am a commercial entity or run a business. Do I always need an extended license?

No, just using the item in a commercial setting doesn't necessarily mean you need an extended license. You need an extended license if the end product is sold to end users. If the end product is free, even if you are a commercial enterprise, you only need a regular license.

Example: Even though a web store is commercial, as long as users can access the site itself without having to pay, a regular license is sufficient.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to jsi si neprecetl licenci ale jen jeden radek upozorneni, ktery se k dotazu navic nevztahuje. na tom by nebylo uplne moudre stavet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam