• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: Jo, Jetpack funguje dobře, akorát mám momentálně trochu WTF situaci - on zobrazuje ten contact form jako iframe a css načítá odněkud z wordpress.com - což znamená, že je tam nějaký defaultní tlačítko send a já mu prostě nemůžu změnit vzhled tak, aby ladil k šabloně...
    PULKA
    PULKA --- ---
    CUCHULAIN: právě si hraju s tím Jetpackem, uvidíme, vypadá to nadějně, každopádně díky
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PULKA: myslím, že Jetpack tohle dělá. a možná plugin pro https://www.disqus.com/
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nenapadá někoho nějaký plugin na komentáře který a) je propojen s FB (a komenty se nahrávaj i tam) ale když nechci použít FB, tak se můžu normálně zaregistrovat jako WP user a nechat komentář tak? A ideálně, aby se ty komentáře zobrazovaly dohromady (tj. ne např. WP někde vedle jako je tomu zde). Klidně i placenou (jednorázově), jsem z toho trochu šedivá a furt nemůžu nic najít.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ACID7: to vsechno znam jak to udelat humpolacky, pres custom linky, ktery nevim proc, ale implicitine jeste i v roce 2014 berou porad jen absolutni url, jinak je nutnej zasah do functions.php... spis obecne nevim proc neni moznost v navigaci vybrat custom post type archive page bez pluginu, proc tam nejde custom taxonomy archive a termy aby byly v menu a pridavaly se automaticky? tseee, to uz vubec hah... leda pres naky mega menu, ktery celkem pekne zpomaluje stranky... tak nevim, resite to takovy veci?
    ACID7
    ACID7 --- ---
    KOCMOC: Udelas mu taxonomy-{slug}.php a pak linkem ?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KOCMOC: nasázet ručně, nebo nějaký plugin (najít nebo napsat) :-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tvl je ve WP nejaka cesta, jak dostat do nav menu custom taxonomie? ne posty z nich, ale jako archives primo
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: ja vim, to jsem udelal tez.
    ve functions.php prave vim, co mam, vzhledem k adminu tam prestylovavam ksicht loginu, tak jsem to zkousel extra odpalit.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: Jinak jsem doporucoval schovat cvely theme, ne jen functions.php
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: muze byt konfig serveru, az se to priste objevi tak si to naklonuj na jinej server
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CITRONAK: tak ještě podotázka asi to bude znamenat dopsat PHP příkaz viď? ( a tím bohužel vůbec nevládnu. Takže zkusím vyhledat v google nějaká řešení pro úpravu. snad se poštěstí
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: napovím - jedná se o úpravu šablony pro daný typ výpisu galerie
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mno.. tak nechcu byt paranoidni, ale podle me to je bananove.
    zrusil jsem pluginy, prejmenoval jsem functions.php nic zajimaveho, jen frontend byl rozbity dik tomu.
    prejmenoval jsem zpet (pluginy tam prakticky nejsou), stale nic. jiny browser, nic.
    odbyla pulnoc a vsechno je v cajku. muze byt nahoda, ale prestalo to fungovat "samo" a ted jsem s tim sice delal psi kusy, ale zas se to samo dalo do cajku.
    nikde jsem to jeste nevidel. vygooglit se to same da a jsou tam nesmyslne rady jako anonymni okno, jiny browser.. stejne lidi breci, ze se jim to objevuje a nevi proc. podle me to je serverovy pruser, nejelo mi to ani na mobilnim pripojeni.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: no buh vi co mas ve functions.php, zazalohuj si sablonu a pak ji na serveru smaz. Pokud login bude fachat, tak vis ze je to sablonou
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: htaccess jsem zkousel, sablona je divna, kdyz ten front jede, ne? no,necham to uzrat do rana.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: zkusil bych "schovat" .htaccess, a pokud to nepomuze tak vsechny pluginy a themes krome 'default theme'
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych takovou začátečnickou otázku a google mi nevyhodil radu, kterou hledám.

Když u NextGen gallery vstoupí čtenář do nějaké galerie, tak bych chtěla aby se v záhlaví zobrazila cesta v jaké vnořené galerii se zrovna čtenář nachází.

Předem moc a moc děkuji za nápovědu jak na to. Díky!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PULKA: ten web je uplne cerstvy, komentare nema, je to firemni web, tze radove desitky postu. nechce najet prihlasovaci stranka, ale web normalne maka a zadny cache plugin tam neni. pokud dam nejakou jinou url, tak to korektne vrati 404 stranku atd, ale proste /wp-admin chvili hrabe a pak hodi Failed to load resource
    zkouseno ve vice browserech a z ruznych ip
    PULKA
    PULKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Při přihlašování anebo až někde na nějakých stránkách? Jednou se mi to stalo, když tam bylo absolutně nadměrný množství nových komentářů ke schválení se spamem, ale je to už dávno (určitě veze WP začínající 2)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam