• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    co pouzivat za framework pro wp, kdyz uz nakej pouzivate?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: akorát jsem si dneska všiml, že na některé z webu, které spravuji, byly zaznamenány přístupy, které zjišťovali (podle existence CSS souboru), zda je na webu tento plugin nainstalován :-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    We've just released WP All Import 4.1.1, which is a mandatory security update. All customers should upgrade immediately.

4.1.1 patches a severe vulnerability in WP All Import. The vulnerability was discovered by a security researcher, who reported it directly to us.

It was not discovered by a malicious hacker, and we haven't received a single report of a site being compromised by this vulnerability.

However, you should still upgrade to 4.1.1 as soon as possible.

For more information, please read http://www.wpallimport.com/2015/02/wp-import-4-1-1-mandatory-security-update/

We sincerely apologize for inconveniencing you by forcing you to upgrade to 4.1.1 on such short notice, and we're very very sorry for the vulnerability!

Please do not reply to this e-mail. For support, e-mail support@wpallimport.com.

Best Regards,
    Louis Reingold & The WP All Import Team
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MRTVY_KENNY: jo, to mi presne poradil manik z wedos podpory:))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LUIS_: cca v březnu :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a mozna si to clovek muze opravit i sam, ale do toho nevidim, kazdopad v adminu hostingu neco podobneho je:
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MRTVY_KENNY: mels pravdu, opraveno a uz to funguje! dik za usetreny nervy:) uz jsem zacinal rust z toho pomalu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NOIZER: no.. spis to bude problem s pravama, kdyz neprokliknes do /mujweb/ ja bych jim napsal v adminu do chatu
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    kdyz se prihlasim na admin ucet, tak to vidim takhle

...
    /session
    /tmp
    /www/domains/
    /www/domains/mujweb/ (nelze se prokliknout dovnitr)
    /www/subdom/
    /www/.htcaccess
    /www/index.html
    /www/info.php

muze bejt chyba ve failu automatickyho instalatoru wordpressu z wedosu?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MRTVY_KENNY: neni.. nemohlo by to bejt taky, ze musim vytvorit novej ftp ucet, kterej ma jako homefolder misto /www/ treba /test/www/ ?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NOIZER: nekde to tam bude, bud pod www nebo domains, prolez si vsechny ty slozky
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    muzu jeden lama dotaz prosim?

mam hosting, na kterej jsem si po zalozeni rovnou nechal od wedosu nainstalovat cistej wordpress.. od ty doby delam vsechno primo v admin rozhrani wp.. mam web na adrese rekneme web.cz/test/ (jak adresar s nainstalovanym wp, tak nastaveny jako homepage) a ted to potrebuju prehodit na web.cz primo (bez /test/)..

kamarad mi poslal navod jak pro debily, kterej je fakt jednoduchej, akorat vyzaduje hrabani se v ftp, pripojim se a mel bych na ftp videt adresar wp-content.. nicmene nevidim.. kazdej adresar je prazdny krome souboru .htcaccess, index.html a info.php v rootu..

nemam s webama skoro zadny zkusenosti, tak prosim o radu.. diky moc
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CUCHULAIN: Cool. Nějaký výhled kdy by to mohlo být?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LUIS_: jo. v premium verzi :-)
    a další vychytávky navíc.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CUCHULAIN: Fajn počin, díky. Plánuješ rozšíření na více položek?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Vytvořil jsem pro WordPress plugin na fakturaci (v ČR), online platby přes GoPay a následnou aktivaci prémiových účtů.
    Pokud chcete přes WP prodávat jeden produkt, je to jednoduchá a rychlá cesta.
    Kdo chcete, otestujte :)

Plugin Fakturace pro WordPress - Jan Čejka
    http://jancejka.cz/plugin-fakturace-pro-wordpress/

A kdo otestujete, napište, jak se Vám líbí.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: dik, uz mi to docvaklo, na zacatku devu jsem nastavil v Settings/Readings, aby Post page byla 'Lyneal' page a samozrejme po 30ti hodinach vyvoje na to zapomnel. Vyreseno. Dekuji :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jen posts a mam v index.php echo, ktery mi potvrdi, je to vskutku index.php, ktery to vypisuje.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: a ti to neukazuje na frontu vubec layout nebo jen posts?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: a ten template file se jmenuje page-lyneal.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam