• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    CUCHULAIN: Já měl ale za to, že když mám v adminu nastavenou novou šablonu, která se jmenuje třeba "šablona x", tak je to naprosto samostatné a ostatní šablony to nemůžou ovlivnit. Takže to tak není?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JEREMIUS: pokud kodér jednoduše upravil defaultní šablonu, tak aktualizací se ty změny zruší.
    košer cesta je vytvořit "child" šablonu (odvozenou). je to vcelku brnkačka, když mrkne na návod :-)

https://codex.wordpress.org/Child_Themes
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    KOCMOC: Díky.
    Jde mi o to, že mám web ve WP, kde je vlastní šablona od nějakého kodéra. Ten mi ale řekl, že tam není možné aktualizovat ty WP defaultní šalbony, aby to nepřepsalo jeho CSS... což mi přijde divné. Protože jsem měl za to, že samostatné šablony se nemůžou nijak ovlivňovat. A nerad bych si tím nebudu aktualizovat defaultní WP šablony udělal nějakou bezpečnostní díru do webu
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: vůbec o tom nic nevím, přišel mi jenom email o tom...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: To zni slibne. Mas to odzkouseny? I co se tyce praktickeho navratu k predchozim verzim?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nový plugin na částečné (nevím české slovo proto) zálohy od tvůrců InfiniteWP

WordPress › WP Time Capsule « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/wp-time-capsule/
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Když se ve WordPressu aktualizují defaultní šablony (tj. Twenty Fourteen atd.), co se v nich mění? Jsou to opravy bugů? Nebo jen nějaké drobné změny? Je nějaký problém, když je nebudu aktualizovat?
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Ahoj všichni. Nemáte náhodou někdo zkušenost s Ajaxify wordpress site?
    Nasadil jsem ho na web, ale poté mi přestaly fungovat jQuery pluginy jako galerie a spol. Máte s tím někdo zkušenosti?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY:
    sam si asi byl x krat prekvapenej, co si vubec koupil za bastl a nerikej, ze ne... o pluginech raci ani nemluvim :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: vizitka to je, protoze nikde neni napsany, jestli sablona bezi na foundation, semantic-ui, bootstrapu, nebo jestli pouziva latte, jestli je strukturalne napsana nejak pricetne, nebo mas v rootu 30 templates, jestli je css ve stylusu, lessu, sassu nebo necem jinym co se musi kompilovat atd... se koukni na envato treba, co tam je za info... z toho dovis hovno
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: tak ze si neco zkousim pred zakoupenim je trosku jina vec, nez prepastovavat link, ze.. ale nebudu se hadat, je to tva vizitka, co delas.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: ja tyhle templaty pouzim pro testdrive, potrebuju videt jak je to napsany etc. kdyz je to podle pozadavku, tak se to koupi
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych otázku. Když do event manageru napíšu nějakou událost, tak jak z ní udělám i příspěvek na hlavní stránce?

Přijde mi zbytečné zapisovat událost a pak se ještě sepisovat s novým příspěvkem. Šlo by nějak publikovat právě zveřejněnou událost?

Třeba nějakým shortcodem aspoň? Předem velké díky za nápovědu!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: to je warez, ne? navic pokud nemas konto, tak ti nepujdou aktualizace. kazdopadne krast komercni sablony mi prijde uz jako uplna zhuverolost, uz tak je to levne a vetsinou si to clovek nafakturuje.. a sablon zadarmo je miliarda
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: díky moc, zkusim to
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: zkus si vygenerovat .htaccess tady
    Prevent hotlinking of images – How to hotlink protect - Htaccess Tools
    http://www.htaccesstools.com/hotlink-protection/
    a Pixlr bych resil pres jejich API, iframe fakt ne
    The Pixlr API: embedding Pixlr web applications in your own site – Pixlr
    https://support.pixlr.com/...2846694-The-Pixlr-API-embedding-Pixlr-web-applications-in-your-own-site
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: na frontendu bez přihlášení. Jako že místo stažení si fotku otevře v pixlru, upraví si třeba velikost, dá nějaký filtr a pak si uloží přímo z pixlru.
    Jde mi o to, že nyní kvůli té ochraně proti hotlinkingu v htaccess si fotku v pixlru z URL mého webu vůbec neotevře..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: jako na frontendu po prihlaseni nebo jak to myslis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam