• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    EGGH: a ceho chces dosahnout? ja jsem si takhle chtel onehdy dodelat redirect ze zmenenych url a vzdal jsem to, rsp. https://wordpress.org/plugins/redirection/
    EGGH
    EGGH --- ---
    CRS1138: Ten jsem změnil ale pořád se tam aktualizuje ten původní soubor.
    EGGH
    EGGH --- ---
    BULHI: Tyjo, já zkoušel fakt snad všechno, i práva, teď tam mám 444 ale ono se to jakoby přepíše ten sobor celý novým souborem. Ještě mě napadá, že by na to mohly mít vliv pluginy i po vyplnutí - pokud se zachovává nastavení. Takže je zkusím asi i odinstalovat.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Co permalinky? Jejich nasteveni prepisuje .htaccess. A proc tam jen nezmenis chmod?
    BULHI
    BULHI --- ---
    EGGH: pluginu tam vidim podezrelejch hned nekolik :-) ale jestli jsi povypinal vsechny, tak to je divny teda.. muzes treba zmenit prava k tomu souboru pres ftp, aby ho skript nemohl prepsat?
    EGGH
    EGGH --- ---
    LUIS_: Googlím, plugin an úpravu htaccess jsem taky zkoušel. Achjo, už zbývá jen to celý smazat a nahrát ze zálohy.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    EGGH: Tak mě napadá to zkusit od lesa a nainstalovat nějaký plugin na úpravu htaccess. Snad by si nad ním mohl převzít kontrolu a byl by klid. Pokud ne, pak bych googloval.
    EGGH
    EGGH --- ---
    CUCHULAIN:
    LUIS_:

Tak jsem povypínal pluginy ale dělá to pořád. Hostuju na wedosu, psal jsem jim a odepsali, že to "možná" dělá wordpress sám.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    EGGH: možná wp-security-scan.
    vypnutím pluginů o nastavení nepřijdeš. až jejich odinstalace často maže nastavení.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    EGGH: Kdykoliv mám nějaký problém, tak postupuju tímhle způsobem a nepamatuju si, že bych někdy o něco nepřišel. Každopádně zálohováním nikdy nic nezkazíš.
    EGGH
    EGGH --- ---
    LUIS_: Nemůžu tím pak přijít o nastavení pluginů?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    EGGH: Netuším, ale zkusil bych vypnout všechny pluginy, zda to bude dělat i nadále. Pokud ne, tak postupným zapínáním zjistit, který plugin to způsobuje.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Prosím o radu s editací .htaccess souboru. Pokud tam cokoliv přidám, tak si po chvilce Wordpress sám ten soubor upraví a smaže cokoliv nového. Prostě si jej udrže v původním stavu. Čím to je?

Nainstalované pluginy: limit-login-attempts, jquery-lightbox-for-native-galleries, backupwordpress, akismet, php-code-widget, post-plugin-library, pretty-link, similar-posts, wordpress-seo, wp-security-scan, yet-another-related-posts-plugin
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravím vespolek. Mám takový dotaz, protože s WP nemám tolik zkušeností.

Mám webovky, které jsou na WP a dobře šlapou. Ale teď potřebuji udělat extra microsites, které asi budou jako subdoména (neco.web.cz). A mě by zajímalo, jestli lze udělat webovky, tak že, když na hlavní web dám nějakou novinku, tak aby se promítla i do microsites. Protože se mi nechce měnit XY novinek (microsites by mělo být asi 10-15).
    Asi to lze vyhledat na googlu. Ale neumim se správně zeptat.
    Díky za pomoc, nasměrování.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Muzete mi doporucit nejaky dobry a hlavne odzkouseny plugin na rotaci vlastnich inzeratu? Idealne by pocital i cenu podle nastavene PPC a resil zobrazovani podle toho kolik ma ktery advert PPC hodnotu.

AdSense je zbytecny, nechci zadne inzeraty od Googlu.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GALENIUS: převážně česky. Jen pokud přidají nějaké nové texty, tak ty by byly anglicky.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, jak je to s US aktualizací Wordpressu a češtinou?
    Mám zatím WordPress 4.1 CZ. Teď nabízí 4.2.2 US. Po aktualizaci by zůstal WP český nebo by byl anglický?
    Lepší počkat na CZ verzi?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: http://ottopress.com/files/2015/04/restore-link-title-field.zip
    testni to az me, jestli to hodi pole title k odkazu v editoru na wp 4.2, nemam na to cas ted
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Tim by to mohlo nastavit default value, ale jeden by mel mit moznost to jednoduse zmenit (bez rucniho zasahu do HTML). Nic, vsak oni na to treba s nejakym desetinkovym updatem prijdou. :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: je to tak, bere si to title z oznacenyho textu, kterymu davas link hah
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam