• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CITRONAK: Tak nakonec to pro teď vyhrál ten tracking do mailu. Uvidíme, jestli info navíc přinese nějaké ovoce. Díky.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCMOC: Super, funguje to. Díky.
    CITRONAK: Zápis do DB se možná bude časem hodit taky. Díky.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Začal se nám tu rozmáhat takový nešvar – někdo nám posílá spousty fake přihlášek na event, které pak musíme ručně filtrovat a ověřovat.

Je nějaká šance, jak zjistit IP adresu, z které byl formulář odeslán? Ideálně aby chodila současně s mailem nebo se někam zapisovala. Ideálně ve spojení s Contact Form 7, ale jsem ochoden formulář změnit. Díky.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Ahoj všichni.
    Sháním někoho, kdo umí dobře s WordPressem, zda-li si nechce přivydělat.
    Zn.: spěchá. Prosím, hlaste se mi do pošty. Díky moc.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    Prosim, jaky WP plugin pouzivate pro email optin formulare? Snazim se najit takovy, ktery by umel integraci AWeber/Mailchimp a A/B testovani.

Kdysi jsem koupil OptinSkin, ale ten se ted ukazal jako tezce nepouzitelny. Zkousel jsem i jine, ktere jsem nasel ve WP repozitari, ovsem uprimne rikam, ze me to zkouseni nebavi, protoze uz tak jsem stravil vice nez dost hodin sranim se s tim a rad bych vyzkousel jen tech par, se kterymi ma uz nekdo jiny dobre zkusenosti.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LUIS_: mrknu diky, koukam zemam nejakou velkou navstevnost ale z pochybných zdroju :)
    JIRKA4147
    JIRKA4147 --- ---
    Ahoj,
    Chtel bych trochu predelat svuj web (uz jsem na to dlouho nesahl) a udelat z toho trochu social community. Nemam ale moc casu se v tom hrabat a ladit. Nema nekdo zajem si vydelat trochu penez?

Zatim jsem pouzival wordpress, ale pocitam ze by se to muselo predelat na bbpress nebo neco podobnyho aby to zvladlo forum a podobne vychytavky.

Kdyztak piste do posty. :)

Dik
    BULHI
    BULHI --- ---
    no pokud ta sablona pouziva gettext, tak jo.. ale ten plugin koukam dela to samy a bude to pro nej jednodussi.. pokud gettext nepouziva, tak ma smulu :-)
    PULKA
    PULKA --- ---
    DUKON: případně zkusit přes PoEdit, mne to vyhovuje víc. Návod zde: http://kybernaut.cz/preklad-a-lokalizace-sablonypluginu/ a kdyby něco, tak se klidně ozvi, do pošty anebo emailem.
    PULKA
    PULKA --- ---
    VERONIKA22: odpovídala jsem ti před týdnem na Webtrhu, koukni na to tam.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: uvidime :)
    if ( empty ( $GLOBALS['admin_page_hooks']['my_unique_slug'] ) )
    add_menu_page(
    'Page Title',
    'Top Menu Title',
    'manage_options',
    'my_unique_slug',
    'my_magic_function'
    );
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Jak udelat, aby se pluginy groupovaly pod jednu utility page v adminu?
    Priklad:
    Delam x pluginu a nechci, aby byl kazdej v options nebo aby mel kazdej svoji menu polozku v rootu admin panelu, takze bych chtel mit utility nebo menu page a pod ni pekne jako submenu pages ty pluginy, ale jak to udelat nejak elegantne? Kazdej plugin musi mit definici utility page, protoze se nevi v jakym poradi budou instalovany a bude muset cekovat, jestli nahodou utility page uz neexistuje (tahle konkretni), pak ji bud vytvorit a nebo else add_submenu_page do rootu ty utility page. Zkousel sem to, ale vysledky nic moc teda :(
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Před časem jsem tu řešil bordel v Google Analytics způsobený fake návštěvami webu – referral spamem. Tady je šikovný návod, jak se jej zbavit https://www.distilled.net/resources/quick-fix-for-referral-spam-in-google-analytics/ Třeba se to někomu bude hodit.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HADIAK: jaj diky moc... :) tahle zprava me velmi potesila... :D hned je mi lepe... bez toho ftp se obejdu... behem chvile to naklikam zpatky... dulezite jsou ty texty :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TRIPLT: texty su v databaze, nie na ftp.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Popripade mam jeste jeden dotaz... Kdyby se zhroutilo cele me dnazeni o obnovu...
    Dokazi nejak vytahnout z te ftp zalohy texty? Nepodarilo se mi k tomu nikde proklikat, ale verim ze tam jsou :D jen nevim kde se daji najit... :) dekuji
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nevite nekdo prosim cim muze byt zpusobeno, ze mi nejdou nakopirovat soubory na ftp?
    Udelal jsem si zalohu wordpressu... zkopiroval vse z ftp na hdd... a ted to chci nakopirovat zpatky a ty soubory tam nejdou nahrat... pise to chyby.. ./ "nelze spustit prenos"

Diky za jakekoliv echo...
    DUKON
    DUKON --- ---
    diky vsem
    vecer po praci vyzkousim
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    DUKON: Zkus v css u nadpisů najít a smazat "text-transform:capitalize;"
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    DUKON: jojo, taky jsem si vsiml. myslim, ze na jejich webu je ke stazeni. no tady mas funkcni verzi https://dl.dropboxusercontent.com/u/24802688/codestyling-localization.zip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam