• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    LUIS_:
    Problém byl na subdoméně. A na jiných to běželo v cajku. Takže hostitel bude asi v pohodě.
    Promazal jsem nějaké pluginy a párkrát změnil nastavení odkazů. A vypadá to dobře.
    Díky za dobrou radu.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    PIDIZUB: Tipnul bych problém s trvalými odkazy. Buď v nastavení nebo v .htaccess. Pokud malš vše v pořádku, zkus kontaktovat hosting, jestli v tomhle nedělali nějaké změny.
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravim vespolek zkusene kolegy.
    Mam webik na wordpressu a nyni mi nastala komplikace. Mam celkem rozsahle menu - rubriky i stranky. No a na webu kdyz najedu na odkaz, tak v ukazuje, ze vede kam ma. Ale po kliknuti se objevi znova stranka novinek. Koukal jsem do administrace a vse zda byt v pohode.
    Nejak nevim co by mohlo byt za problem.

Diky vsem, kteri maji nejakou radu.
    P
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska poprvé mi začal selhávat AKISMET. Za X let mi nepřišel snad ani jeden neodhalený SPAM. Dneska již 4. Hmmm...
    PULKA
    PULKA --- ---
    SANTUS: pro menu není žádný "speciální soubor", bude to někde v hlavičce s tagem NAV, nejspíš to chceš vložit do tagu HEADER.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Holahej, snažím se přijít na způsob jak dostat na web drobky do tématu, který je defaultně nepodporuje.

Web: http://www.pixelarium.cz/ a používám theme Invictus
    Snahou je pod menu dostat drobkovou navigaci (mezi horní menu a samotný post)

Kupříkladu zde: http://www.pixelarium.cz/foto/photosphere/
    Prdnout mezi menu a název separé oddíl, kde se zobrazí breadcrumbs

V PHP umím ale úplný prd, takže spíš se držím toho co řekne google a kodu co vyžaduje plugin Breadcrumb NavXT

v editoru se mi nedaří najít php file pro menu a v headru to nedělá to co by si santus přál.

Mohl by mě pls někdo popostrčit správným směrem? kuju ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MAREKI: napis jakej plugin, ze mame sajn :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAREKI: neni zac
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    Smazal jsem jeden z instalovanych pluginu...a hura - spraveno. Díky moc.
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    CRS1138: Instaloval sjem plugin na pop-up okno.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: Pokud to pomuze, tak pak ty pluginy postupne zas prejmenovavej zpatky, at zjistis, ktery to dela.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAREKI: instaloval jsi nedavno nejaky plugin? nebo theme?

Zkusil bych se tam dostat pres FTP, prejmenovat vsechny plugin adresare (klidne jim jen pridej na zacatek '_'). Pokud to nepomuze tak to same udelej vsem themes, krome ofiko twentyfifteen (ci co tam mas).
    BULHI
    BULHI --- ---
    MAREKI: no tak to je asi neco seriozne rozbity :-) nejaky blizsi info? web koukam jede.. co jsi s tim delal, nez se to rozbilo? :-)
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    Poradil by mi někdo, když se chci přihládit do adminu - háže mi to Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /www/doc/www.siriri.org/www/wp-includes/query.php on line 28

Díky moc.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    du vyzkouset tohle, nevypada to marne
    WordPress › Admin Management Xtended « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/admin-management-xtended/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    NEX28XZ: pro stranku (nebo array stranek(id)) kde mas ten booking napises podminku ve functions.php, aby se tam dequeovalo cssko sablony. muzes to aplikovat na celej post type, coz ten booking asi bude
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    KOCMOC: Nevim jestli si timhle moc pomůžu, jestli to chápu správně tak díky tomu můžu zakázat css pluginu ale já potřebuju opak, nechat css pluginu a jen v tom úseku kde je zakázat css tématu., jestli to teda vůbec timhle stylem jde.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    NEX28XZ: podle tohodle uz budes vedet, jakym smerem googlovat
    Function Reference/wp dequeue style « WordPress Codex
    https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_dequeue_style
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Čus all, prosím potřeboval bych poradit, mám problém že se mi css tématu pere s css pluginu.
    Neni náhodou nějaká možnost jen pro shortcode pluginu vypnout css tématu? Jedná se o Booking Pro plugin.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CUCHULAIN: to bohužel nemám, dozvěděla jsem se to někdy tři dny zpět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam