• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KOCMOC: diky Rename wp-login.php (unmaintained) vraci 404.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KEPASO: a tohle mas taky presmerovany? /wp-login.php
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: mam netypickou url :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO: Pokud máš teď přihlašování na /login nabo /admin, tak bych zkusil něco netypického. Jinak nevím. Mně stačilo tohle a mám klid.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KOCMOC: no to pouzivam taky. mam myslim docela prisny nastaveni. ale pokusy o prihlaseni se objevovaly pri pouziti autentizace. tu jsem teda zrusil a zavedl jinou prihlasovaci url, no i presto se tohle deje. nechapu. nechapu, jak je tohle vubec mozny. zaclo to myslim po aktualizaci na nejnovejsi verzi.

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KEPASO: ja pouzivam wordfence https://wordpress.org/plugins/wordfence/ cekni dole v popisu co to vsechno umi, je to celkem komplexni reseni
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: tak u jednoho webu na par dni pokoj, u druhyho to nemelo vliv. respektive pocet pokusu se snizil. jeste nejakej napad? :)
    GUIDEE
    GUIDEE --- ---
    Hledám jednotlivce nebo menší tým na spolupráci na Wordpress projektech. Jestli má někdo zájem ať se ovze do pošty, dodám více detailů...
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO: Nainstaluj si Rename wp-login.php (unmaintained) a budeš mít klid. Nepůjde se logovat přes wp-login.php, ale nastavíš si jinou stránku na přihlášení.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    prosimvas, nekolik dnu se mi u dvou webu objevujou pokusy o prihlaseni pod uzivatelskym jmenem test, pritom mam nastavenou http autentizaci pro wp-login.php. jak je mzony, ze autentizaci obejdou/prolomi?
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    NEX28XZ: ad 2.) tak se zjistilo, že chyba bude v chrome. http://www.wplama.cz/chyba-v-chrome-45/
    Oprava se plánuje do verze 47.
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    LUIS_: vyzkouším .. díky!
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    STERIGMA: Aha, už chápu. Mobile Device Detect Reloaded umí přesně to, co potřebuješ – pro každou platformu nastavíš přesměrování někam jinam. https://wordpress.org/plugins/mobile-device-detect-reloaded/
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    ještě doplním asi dost podstatnou informaci ... ne nechceme mít tři qr kódy pro každej os zvlášť ...
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    LUIS_:ne :)
    KOCMOC: ne
    HADIAK: ne

já to asi blbě napsal ... :D

na web se qr kód dávat samozřejmě nebude ... ten přijde tam kde má smysl, letáček, samolepka atp atp
    tzn někdo dostane do ruky vytištěný qr kód a ten naskenuje, pak potřebuju aby se dostal někam kde ho to automaticky kopne na store odpovídající os v jeho telefonu a rovnou i na předem danou app

ptal jsem se tady, protože jsem si říkal, že pro wordpress bude třeba existovat plugin kam se zadají příslušné odkazy na jednotlivé obchody a on bude na nějakém odkazu (ten se dá do toho qr) automaticky směrovat iphony na itunes a androidy na play .. případně windows phones na windows store ... jedna aplikace, jeden kód (kde by byl ten odkaz), tři obchody a dalo by se to i celkem hezky měřit ...

na webu jsou klasická tlačítka na download ... tady jde o situaci kdy se ten web/odkaz na něm použije jako automatickej rozcestník ... defakto stejně jako je to onelink.to ...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: taky řešení :-) snad to někdy opraví...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CITRONAK: ja se na to vyprd dal sem tam if (is_front_page()) { . . . } a nazdar :D
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOCMOC: kdybys na to našel řešení, tak budeme určitě všichni rádi, když se o něj podělíš. Mě se to tedy naštěstí ještě nestalo, ale co kdyby... díky :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    STERIGMA: pro desktop to resit nemusis, tam das dve vedle sebe. pocitac to jako nevycejti co frajerovi jede v telefonu v kapse za OS.

pro nedesktopy s OS nechapu proc tam bude QR kod, si to budu fotit druhym mobilem treba s jinym OS? staci button na dload nebo marketu ne v podmince na rozeznani user agenta jako napr:

function getMobileOperatingSystem() {
    var userAgent = navigator.userAgent || navigator.vendor || window.opera;

if( userAgent.match( /iPad/i ) || userAgent.match( /iPhone/i ) || userAgent.match( /iPod/i ) )
    {
    return 'iOS';

}
    else if( userAgent.match( /Android/i ) )
    {

return 'Android';
    }
    else
    {
    return 'unknown';
    }
    }
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    a ked si ten web bude pozerat na mobile?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam