• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KANAREK1: pak se musis spokojit s nahravanim souboru pres uploader wordpressu. ;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KEPASO: nechci do toho investovat finance. Jsou to jen stránky s mou sbírkou a nebude to moc aktivní web. spíš, když někomu budu chtít poslat odkaz. U toho WP se mi ale líbí, že se to dá poskládat do hezkého výsledku i s mými neznalostmi :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KANAREK1: zdarma tezko rict, dnes zakladni hosting s domenou vyjde tak na 300/rok.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KEPASO: děkuji, koukám, že je to osekané víc než jsem čekal. Nevíte o nějakém hostingu, kde bych si zdarma mohl vytvořit web a podporovalo to WP? Používal jsem moxo.cz, ale tam mi web zrušili (že prý není návštěvnost, i když byla) a jejich podpora je celkem na nic a zdá se, že celé to jde do pryč.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KANAREK1: bohuzel pristup k ftp nemas. viz https://en.support.wordpress.com/ftp-access/
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ahoj, nejsem s počítači a internety moc kamarád, ale přesto jsem si založil blog přímo přes stránky wordpress.com. Má teď tedy stránky xy.wordpress.com.
    Chtěl bych si tam nahrát nějaké pluginy jako např. galerii, GA apod. Nevíte, kde v profilu najít údaje, abych se mohl přihlásit přes totalcomander a nahrát si to tam?
    Snad je to srozumitelné :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOC256: tak ja na to prdim teda :)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCMOC:
    ja te chapu. jen porad tech dotazu v topmto sloucenem foru je 0 0 nic a ioddelenim nicemu nepomuzes. Delit by to IMO melo smysl ve chvili, kdy tu toho je tolik, ze se jedno micha pres druhe a nestiha se to resit/cist/sledovat.

Ale je mi to jinak jedno ;-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: no okolo woocommerce je toho dost, co sem nedohledal... a ver tomu, ze fakt hledat umim hah.

KOC256: ten druhej klub by mel bejt pro lidi, ktery delaj konekretne development na wp. ne pro hobby users. plyne to i z nazvu klubu: Wordpress / Woocommerce development
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCMOC: Ted je forum jedno a stejne dotaz na lowlevel programing padne jednou za uhersky rok. Takze logika veci veli udelejme z toho kluby dva a kazdy bude sledovat dva nebo se sledovani rozmelni... Tak to mam chapat?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: to fakt existuje? (neco, co neni na stackoverflow :))
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Trochu bych to oddelil na thread o WP kde by se resily pokrocilejsi veci (hooky, filtery, development, wp_query onanie, custom fields, optimalizace bf/ff/db, ruzny kejkle v administraci doprogramovany atd...). Spis takovy veci co ani na stackoverflow nejsou snadno k nalezeni nebo vubec... A ne dotazy typu "neznate plugin na galerii?", na to odpovi i Google prece. Dost toho vim a dost toho nevim, rad poradim a rad si necham poradit.

Tak jestli chcete, hlasujte pro zalozeni... At to oddelime od balastu typu level 0

[ KOCMOC @ nyx :: kluby :: software ]
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    kdo chcete, dnes je poslední příležitost získat můj WP plugin Fakturaci PREMIUM za původní cenu

http://jancejka.cz/plugin-fakturace-premium/
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    HADIAK: Rozumim, něco na tom je. Akorát teď už je pozdě, protože ručně ořezávat několik set starých fotek zpětně se mi nechce. Jsem rád, když se mi občas podaří připravit fotky nové..

ATOMSK: Díky, tohle vypadá zajímavě, zkusím to!

ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Designing Your Own Masonry Grid Layout From Scratch
    http://forthehackofit.com/designing-your-own-masonry-grid-layout-from-scratch/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BLO_GROS: jak nevhodne? ved ako cropnes, tak mas... nemyslim teraz ziadnu automatiku. mas web o fotkach, ak to dobre chapem, takze daky ten crop na nahlad zvladnes, nie?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    HADIAK: Tak jsem to měl nastavené původně. Fotky byly ale často nevhodně oříznuté a působilo to divně.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BLO_GROS: a keby mali tie fotky rovnaky pomer stran / rozmery? bolo by to krajsie a nemusel bys ani nic vymyslat...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOC256: Bohužel nejde, neumím to :)
    Ale říkám si, že už to někdo musel řešit. Jen to řešení nemůžu najít..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    nejde si to napsat sam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam