• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Máte někdo aktuální osobní zkušenost s GoPAy platební bránou? Myslím tím, jestli vlastníte eshop nebo tak. Jde mi o to, jestli existuje nějaký reálný důvod proč s nimi nepodepsat smlouvu. Googlil jsem, názory byly všelijaké, ale taky třeba dva roky staré. Ceník mám, ten neřeším. Jde mi především o spolehlivost, funkčnost, podporu, prostě cokoli, co souvisí s bezproblémovým provozem. Díky.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    THOFT: Hele KOCMOC má recht, Flash je mrtvej. Je to neuvěřitelná sračka a nejede na mobilech. Takže bys měl hezkou galerii, kterou by si spousta lidí neprohlédla. Navíc dobře vypadající galerie jdou velmi snadno řešit X jinými způsoby.
    THOFT
    THOFT --- ---
    KOCMOC: pěkné, ale to je na mě už moc složitý.
    Potřebuji dát na web jisou galerii. A chtěl sem to vyřešit právě nějakou šablonou, protože je to asi nejjednodušší způsob. Na dělání HTML nemám čas a ni buňky :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: takovejch efektu najdes v cssku hele
    Creating a 3D Cube Image Gallery | CSS-Tricks
    https://css-tricks.com/creating-a-3d-cube-image-gallery/
    THOFT
    THOFT --- ---
    KOCMOC: Aha, to mě ser..
    flash vypadaj dobře.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: Flash Player is dead. Its time has passed. It's buggy. It crashes a lot. It requires constant security updates. It doesn't work on most mobile devices. It's a fossil, left over from the era of closed standards and unilateral corporate control of web technology. Websites that rely on Flash present a completely inconsistent (and often unusable) experience for fast-growing percentage of the users who don't use a desktop browser. It introduces some scary security and privacy issues by way of Flash cookies.

Flash makes the web less accessible. At this point, it's holding back the web.
    THOFT
    THOFT --- ---
    KOCMOC: sry za out, ale nic o webu nevim, tak plácám..
    Potřebuji web a chěl sem to mít flash.Nevim že wordpress nemuže bejt flash.
    Proč je flash na hovno?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: a jelikoz tahle je v kategorii Flash šablony, tak bych se na ni uplne vysral, ptz flash is dead

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    THOFT: wp sablonu na tomhle webu poznas tak, ze bude v kategorii wordpress sablony :D
    THOFT
    THOFT --- ---
    Čau, poraďte pls. někdo jak poznám wordpress šablonu.
    Např. co je toto?
    Flash šablony #31192 pro www stránky zaměřené na Umění, Fotografie; Nejpopulárnější, HTML 5; - Web-Šablony.Com
    http://www.web-sablony.com/informace-o-www-sablone.aspx?id=31192
    Pujde mi to editovat ve wordpressu?
    dik
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: asi bude rychlejsi a min to tady zasirajici, kdyz mi posles ftp pristup do posty :) mam to za pet minut
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mno, myslím, že první krok jsem zvládl v pohodě, v nabídce šablon stránky se mi ukazuje ta nově vytvořená (dovolil jsem si ji nazvat page-nostickyheader.php).
    Druhý krok jsem asi taky zvládl - ten kód jsem vložil do header.php, hned na začátek za hlavičku.
    U třetího jsem zapojil mozek a Google a vyluštil, že headrem už naráz nejspíš nemyslíš soubor header.php, ale hlavičku v tom souboru. A asi chceš v kroku 4 naznačit, že kód, který uvádíš v kroku 3 je jen návod, který mám ignorovat a do hlavičky vložit kód z kroku 4.

Což jsem udělal, ale nefunguje to. :( Tak jsme buď něco blbě vyluštil, anebo je chybka někde jinde.
    To, co jsem dal do souboru header.php (těsně před konec hlavičky a pak hned za něj) je toto:

<!-- tohle asi má být definice, která zajistí zrušení sticky header -->
    <header class="h1 header-opacity-enabled <?php echo $my_class; ?> sticky-no-topbar menu-animation-enabled hover-delay-enabled sticky-collapse sticky-opacity-enabled with-search-box with-cart-box lr-mi-with-widget-visible" data-sticky-trigger-position="400" data-menu-slidedown-duration="500" data-menu-slideup-duration="500" data-menu-fadein-duration="300" data-menu-fadeout-duration="400">

</head>

<!-- výjimka pro šablony, které nebudou mít sticky header -->
    <?php if (!is_page_template( 'page-nostickyheader.php' )) {
    $my_class = 'sticky-enabled';
    }
    ?>
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: koukal sem na tu tvoji sablonu, staci vymrdat sticky-enabled z

<header class="h1 header-opacity-enabled sticky-enabled sticky-no-topbar menu-animation-enabled hover-delay-enabled sticky-collapse sticky-opacity-enabled with-search-box with-cart-box lr-mi-with-widget-visible" data-sticky-trigger-position="400" data-menu-slidedown-duration="500" data-menu-slideup-duration="500" data-menu-fadein-duration="300" data-menu-fadeout-duration="400">

ok na ftp si zkopiruj soubor page.php a pojmenuj to treba page-nonav.php
    do nej nezaponem napsat tohle, nebo cokoliv co chces pak videt v adminu u selectu sablona stranky:

<?php
    /*
    Template Name: Bez navigace

*/
    ?>

a pak si do header.php nebo kde to je (pokud to neodkazuje nekam jinam na template part) napis podminku

<?php if (!is_page_template( 'page-nonav.php' )) {
    $my_class = 'sticky-enabled';
    }
    ?> 

a do kodu v hedaru vyechuj tu promennou na spravnou pozici misto toho sticky-enabled

<?php echo $my_class; ?>

tady to mas cely

<header class="h1 header-opacity-enabled <?php echo $my_class; ?> sticky-no-topbar menu-animation-enabled hover-delay-enabled sticky-collapse sticky-opacity-enabled with-search-box with-cart-box lr-mi-with-widget-visible" data-sticky-trigger-position="400" data-menu-slidedown-duration="500" data-menu-slideup-duration="500" data-menu-fadein-duration="300" data-menu-fadeout-duration="400">

to uz musis dat, kdyztak pouzij mozek a google :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: vyborne, dela co potrebuju ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: nejlepsi cesta by byla napsat si separe sablonu pro stranky kde to nechces page-nonav.php a pak do header.php napsat podminku zalozenou na
    <?php if (is_page_template( 'page-nonav.php' )) {
    //blok s menu akorat s jinou tridou pro css kde neni position:fixed; nebo cokoliv...
    }
    else {
    //originalni blok menu;
    } ?>

ja bych tam v principu menil jen class pro css v danym menu, poradis si s tim? sorry sem nalitej
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Potřebuji poradit. Mám na webu horní lištu, která zůstává stále viditelná, když scrolluji stránkou dolů. Na webu to tak chci mít, ale potřebuji vytvářet stránky, kde potřebuji tuhle funkci vypnout, aby lišta zůstala nahoře a odscrollovala spolu se stránkou. Psal jsem na podporu autorům mé šablony, ale ti mi odepsali pouze to, že je potřeba upravit kód v souboru header.php. Aspoň mě nasměrovali, ale je to pro mě málo. Dá se poradit konkrétně, co tam mám hledat a jak to změnit? Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Na tohle ti stačí zdarma verze pluginu Paid Membership Pro: https://wordpress.org/plugins/paid-memberships-pro/
    Je dobrý i v tom, že budeš-li toho časem chtít víc, nejspíš to bude umět taky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    hele potrebuju nejakej tip, na super easy plugin pro predplatny. nemusi to umet zadny vip membershipy nic. ciste jen zaplatit a nastavit dobu (treba rok). nechci zkouset jeden za druhym, treba nekdo z vas pouziva nakej super :) jo a musi bejt free
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KANAREK1: takze b) je spravne. zkus to wp smtp, par pluginu projdi a uvidis
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    vypadá to, že v serveru. Budu zkoušet další možnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam