• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Jinak pouzivam tuhle kombinaci, abych videl co se deje a moh s tim nejak nakladat. Co pouzivate vy?

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Na muj WP zkousej bruteforce loginy pres uzivatelsky ucty co tam mam :)))

JUDIY
    JUDIY --- ---
    Ahoj, mám eshop na woocommerce a potřebuju tam upravit pár věcí (moc tomu nerozumím), byl by někdo ochotný se mi na to mrknout prosím?
    Ráda předám i penízky.

jedná se o to:
    1.je tam někde ve vnitřnostech schovaná hlavní lišta s fotkama , který se mění, potřebuji ji zobrazit a naplnit produktama.
    2.mam asi neaktualizovanou vezrui, ale nemůžu najít kde u produktů, můžu přidávat, že budou doporučeny pod produktem související, na začátku sjem pár naplnila a bylo to tam, teď není
    3, potřebuju dodat pár věcí na hlvní stránku, info o dodání a o dárku
    Do pošty prosím..
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    MICKEY_MOUSE: Stačil tu složku.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    A ta chyba teda znamená, že se spolu tlučou dva pluginy? Jako že je jeden z nich špatně naprogramovaný a mění něco, co využívá jiný? Nebo proč se to vlastně stalo? byl to plugin, který nedělá nic jiného než přidá možnost definovat vlastní barvy v paletce.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: maximalne po nem neco zustane v db hnit
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MICKEY_MOUSE: staci ho zmazat na ftp, on uz sa "vypne" sam :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LUIS_: A tak stačí teda smazat jeho složku nebo je i někde jinde?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    MICKEY_MOUSE: Jo, tak to bude tím pluginem. Jeho smazáním z FTP se to vyřeší.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nebo se zeptám jinak - plugin odstraním tak, že smažu jeho složku z wp-content/plugins/ ? Tím je celý pryč, nezůstane po něm nic?
    Protože ta má chyba se objevila ihned poté, co jsem nainstaloval a nakonfiguroval jeden plugin.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Dal jsem to tam, ale chová se to stále stejně. Na webu i při pokusu o login vyskočí nějaké chybové hlásky a se administrace se nedostanu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: debugovat to asi nebudes, tak to muzes skrejt zatim, napis tohle do wp-config.php

ini_set('log_errors','On');
    ini_set('display_errors','Off');
    ini_set('error_reporting', E_ALL );
    define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Pomoc. Nainstaloval jsem plugin TnyMCE Custom Colors, abych mohl mít v nabídce vlastní barvy, které stále dokola všude používám. Jenže mi to pak začalo házet na webu (http://martinvlach.cz/) nějakou chybovou hlášku a to samé se děje kdž chci otevřít administraci, vůbec se do ní nedostanu.
    Poraďte, co s tím jako user můžu dělat. Někde něco změnit na ftpku nebo jak?
    Díky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JOHNY115: Vypni si ještě XML RPC služby, přes ty se dá taky lámat login, i když movneš default login form jinam.

WordPress › Disable XML-RPC « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/disable-xml-rpc/faq/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JOHNY115:
    to je nevyhoda krabicivych reseni. vyplati se je hackovat...

Zabezpečení WordPress administrace pomocí .htaccess | Jan Kocmánek - blog
    http://blog.jankocmanek.cz/zabezpeceni-wordpress-administrace-pomoci-htaccess/
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    KEPASO: do riti, uz me to zas hackli :( ... loginy mam jiny nez admin atd., zakazal jsem uz vsechno co slo, pluginy nejsou na seznamu zranitelnych atd. ... co ted budu delat nevim
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    JOHNY115: resil jsem to tady pred nejakou dobou. u myho webu. zprisnil jsem nastaveni WF http://i.imgur.com/bTsOTHp.jpg + jsem pouzil netypickou cestu loginu, slozitejsi uzivatelsky jmeno. a pomohlo. teda pamatuju si to uz matne, mozna ani zmena cesty puvodne nepomohla. pak jsem si uvedomil, ze bych mel mozna zakazat jeji cachovani. ke cachovani pouzivam wordfence falcon engine. zkusil jsem toho uz hodne, ve vysledku vlastne nevim, co skutecne pomohlo.

u webu klienta se s timto potykam porad. i presto, ze u nej aplikuju podobny postupy. nekolik dni klid, pak to prijde, klidne 200 pokusu za den.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    Zdravim, prosim vas jak moc je to normalni ze se mi furt nekdo snazi hacknout (uhadnout login) do wordpressu?

hadam ze to jsou nejaci boti? Web uz byl jednou napaden (a zneuzit na posilani spamu), nevim presne pres co, ale od te doby co sem zabezpecil a zmenil vsechna hesla tak ok ... nicmene furt jsou pokusy o prihlaseni, mam tam ted auto ban ip na pokusy o prihlaseni na neexistujiciho uzivatele. Nic takoveho se mi ale u jinych webu nedeje ... je tohle normalni? Ma s tim nekdo zkusenost? Web ma cca 20 navstev denne jinak, jde o materskou skolu, web v cestine ... takze ani nejde vubec o nejaky high-profile web.

Zde jsou priklady IP adres
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Já právě vůbec netuším, co to obnáší. Jestli hodinu něco programovat (jako v případě toho celého pro odesílání emailem), anebo je to složitý projekt za XX tisíc.
    Navíc děcka se mají podporovat, takže budu rád, když by jim to mohlo nějak pomáhat.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: na to se vykasli, co to prinese takova funkce tvymu byznysu v pomeru vynalozenej cas a prostredky na resersi a reseni vs zisk?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam