• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: Nesouvisi, nastavuje se to primo v nastaveni platebnich metod ve woo, mas tam sek, paypal, dobirka a banka myslim v zakladu, rozkliknes banku a natukas to tam
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Poradíte s nastavením Woocommerce? Testuji nový eshop (zatím bez napojení na platební bránu). A když objednám zboží, úspěšně se odešle objednávka a zákazníkovi se objeví tato stránka, kde je i sekce "Naše bankovní detaily", kde není nic, tudíž neví, kam poslat peníze. Prolezl jsem nastavení Woocommerce třikrát a nenašel, kde se tam tohle zadává. Anebo to souvisí se zprovozněnou platební bránou a nemám to teď řešit?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Asi jo. Už z toho blbnu, začíná se mi to celé motat. Ve Woocommerce vím, kde to je. Zmátlo mě, že tam původně byl jeden údaj nedostačující (cache nebo tak něco), tuším to svítilo, protože to bylo napsáno červeně. A teď tam nic červeně nevidím, tak jsem myslel, že to bylo jinde. Ale jsem asi jen zblblej, potřebuju pauzu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: to tam snad nativne ani neni, nemyslis to ve woocommerce?
    /wp-admin/admin.php?page=wc-status
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Kde ve WP administraci najdu takové to info o systému? Paměť apod. Když jsem měl WP nově nainstalený, tak jsem to hned našel, ale teď, jak je plný kde čeho, se v něm začínám ztrácet. už trochu blbnu, jak se v tom teď intenzivně vrtám.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    asi je nemožné nejak easy presunout databazi modelek odsud http://models-agency.cz/ (kde mimochodem zase z nejakeho duvodu neni videt) do nove stranky ve WP : http://new.models-agency.cz/

co ?

Taky mi to moc nejde prelozit to theme kdyby se nekomu chtelo mi pomoci budu rad moc ty PO a MO nedavam :) dks
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Tak jsem to konečně našel. A pomohl mi tvůj postřeh "to vidí jen přihlášení". Vlezl jsem do nastavení členského pluginu a tam to objevil. Takže díky! :)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Mohl by být problém v databázi? Záloha ze 6.11. je 6,5MB a záloha z předvčerejška je 15,5MB. Je to divné nebo ne?

KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo no to vidi jen prihlaseni. nejaka dokumentace k te sablone je?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Třeba tady: http://martinvlach.cz/sexy/page/2/ - nacpalo to do každého boxíku pod nadpis článku na začátek textu tu kupu mezer " + Označit ", a je to nacpané i různě jinde v příspěvcích, vypadá to děsivě. Chci se toho zbavit, tohle fakt ne. Stáhnu si na to nějaký plugin, jen to teď potřebuji vypnout.
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Dotaz. Jak riskatní by bylo přeinstalovat stávající verzi Wordpressu? Třeba by to pomohlo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: to bude asi funkce sablony. ukaz, kde to je rozbity.
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Ještě vidím, že když vytvářím příspěvek. Tak u publikování je tlačítko Odeslat ke schválení. Nic jiného. Před pár dny tam bylo normálně Publikovat.
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: to se trochu bojim zkusit. Neni to muj web.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PIDIZUB: s jinou sablonou to hadam nedela tu chybu?
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Děkuju. Ale to nepomohlo.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zkuste mě zachránit: před pár dny jsem kdesi povolil "označování" Příspěvků, čímž si je člověk zařadí do "Oblíbených". Dnes ráno jsem si ale všiml, že mi to úplně rozhodilo šablonu a chci to vypnout. Od rána marně hledám, kde se to nastavovalo, už mi jde hlava kolem a končí fantazie. Tušíte?
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    PIDIZUB:
    K těm příspěvkům mi to v záhlaví administrace hlásí:
    object from empty value in ....www/wp-admin/includes/post.php on line 631
    Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in .....www/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 610

Catchable fatal error: Argument 1 passed to Vc_Navbar::__construct() must be an instance of WP_Post, instance of stdClass given, called in
    .../www/wp-content/plugins/js_composer/include/templates/editors/backend_editor.tpl.php on line 3 and defined in .../www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/navbar/class-vc-navbar.php on line 20

Nejsem tak zkušený. Nevím co to znamená, kromě toho, že to nějaký problém. Díky
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Díky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PIDIZUB nebo mas tenhle problem?
    How to Fix Image Upload Issue in WordPress
    http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-image-upload-issue-in-wordpress/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam