• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MICKEY_MOUSE: TC i FileZillu mám. S tím problém není. A už jsem mu i napsal. Otázka, jestli to vůbec má někde uložený.
    No, bude to ještě zábavné. 8-)
    Ale díky za nasměrování.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GALENIUS: FTP přístup musí být na každý web. Takže pak to bude chtít program Total Commander nebo FileZillu, kterými se dostaneš do složek toho webu a můžeš kopírovat soubory k sobě a na server. Po expředsedovi chtěj: adresu FTP serveru + přihlašovací jméno + heslo.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Aha... Tak jsem mezitím zjistil, že je tam přístup přes FTP rozhraní. Což znamená, že budu muset kontaktnout bývalého předsedu, ať zjistí postup a adresy pro FTP na naše stránky. A dál se uvidí.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Jinak, běžné HTML ovládám, nějaké stránky jsem dělal od založení souboru index.htm, jen prostě netuším, jak to je dělané u WP a jak se k čemu dostat. Ve webovém rozhraní jsem prolezl snad už úplně všechno 8-/
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MICKEY_MOUSE: Díky. A tam se dostanu jak? Lze se tam dostat přes webové rozhraní wordpressu nebo musím jinou cestou?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GALENIUS: ve složce images musí být soubor header.png. A to je on.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, potřeboval bych pomoct.
    Už nějakou dobu spravuju stránky našeho lukostřeleckého klubu ( http://www.kentaur-pce.cz/ ). Převzal jsem to po bývalém předsedovi, který počítačům nerozumí, a kterému ty stránky kdysi někdo dělal.
    Teď po mně chtějí, abych na úvodní stránce upravil horní obrázek, kde je telefonní číslo a e-mailová adresa (nejlépe je smazat). Chvilka práce v photoshopu, kdybych tedy věděl, kde ten obrázek je uložený, jak se k němu dostanu.
    Přes rozhraní WP jsem na to nepřišel, v Galerii jsem ho nenašel, v Šabloně taky ne...
    Nevíte někdo?
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: šlo o konzultaci :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CITRONAK: Hehe, naklikas jim to jo?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    PIDIZUB: Ano
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravím vespolek. Umí tu někdo Redux Framework?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: takhle z front-endu ti nepovim, tohle muze byt klidne i nejaky specific page template
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: ja mam na mysli, kde chces to datum skryt, jestli na vypisu kategorii, ci na templatu jednolivych postu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CRS1138: no mam to kategorizovany mrknu diky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    pokud se jedna o post jako takovy (nikoliv o vypis kategorie, ci archivu), tak je dobra sance ze to bude v single.php a budes hledat blok kodu, ktery ma co do cineni s get_post_meta()

WordPress › get_post_meta() | Function | WordPress Developer Resources
    https://developer.wordpress.org/reference/functions/get_post_meta/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CRS1138: hmm a prepokladam ze u kazde sablony je to jinde co ? :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: to si budes muset zeditovat sablonu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak nic vyresim to pres blog a komentare asi. kazdopadne jde nejak z příspěvku odstranit zobrazovaní datumu nějak to nemuzu najit :( plugin nebo jine reseni.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: případně asi i widget kterej umi udělat že si do dané sekce na strance kazdej muze vlozit svuj pripevek. jak to udela tak se zobrazi nadtím ve vypisu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam