• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: no ale povidam, stacilo vytvorit si ucet navstevnika, pod nim se prihlasit a bylo by. musel jsem to sam zkusit, abych ti odpovedel, jinak bys na odpoved cekal dlouho :D.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Tím, že jsem tam admin, si nejsem jistý, jestli to, co vidím a můžu já, vidí a může i běžný user, proto se radši (zdánlivě líně) ptám.
    Díky!
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: muze si zmenit email, nick, heslo, vsechno. stacilo zkusit registraci na svym webu, hned bys vedel ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Může si zaregistrovaný uživatel změnit email i heslo? Nebo jedno z toho musí zůstat napořád?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: na picu to je, ale je to chyba tvurcu tech pluginu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: souhlas... a wpgenerate to generuje na picu :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: post_type (string / array) – use post types. Retrieves posts by post types, default value is ‘post‘.
    WP_Query | Class | WordPress Developer Resources
    https://developer.wordpress.org/reference/classes/wp_query/

Je to malickost, ale nepise se tam, ze pokud pouzivas pouze jeden post_type, ze bys mel pouzit string. Jen bych spis vinil ty pluginy nez WP, protoze tohle by si mel tvurce pluginu osetrit.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: kde? jaka specifikace?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jestli je to ci neni nesmylsl je jina vec, dle specifikace je to validni zadani argumentu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jdi a vypravej to na generatewp.com, jsem si zas chtel jednou usetrit cas s psanim neceho rucne, ze? ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: ja se nedivim, protoze delat pole pro jednu hodnotu je logickej nesmysl
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: asi mas zakazanou moznost nakupu bez registrace v nastaveni woocommerce, ze? napada me opacnej zpusob reseni. tuto moznost povolit a podivat se po pluginu, kterej vynucuje nakup s registraci u vybranych produktu. placenej existuje urcite http://codecanyon.net/item/woocommerce-selective-registration/12437597
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tušíte někdo, jestli je možné v eshopu na woocommerce, kde vyžaduji při nákupu zalogování, nastavit vybranému produktu, aby šel koupit i bez registrace? Moc by mi to teď pomohlo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: tak je to problem tinymce editoru. prevadi prazdny tagy na   nedoslo mi, ze to dela uz dlouho. nabizi se treba reseni vlozenim neviditelnyho znaku ­

https://core.trac.wordpress.org/ticket/26986
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pokud na to nekdo narazite a budete si rvat vlasy jako ja (a ze uz mi jich moc nezbyva) :)

Pri pouziti pluginu Simple Custom Post Order, ci Intuitive Custom Post Order na prerovnavani poradi CPT, mejte na pameti, ze argumenty pro WP_Query musi byt definovany takto

$slides_args = array(
        'post_type'              => 'acp_slide',
        'nopaging'               => true
        );

// The Query
      $slides_query = new WP_Query($slides_args);

protoze, kdyz pouzijete jiny mozny a dle codexu spravny zapis, tak to bude rozbity. Jeste klika, ze nechci vypisovat vice druhu CPT v jedne query, to jsem zatim resit nemusel.

$slides_args = array(
        'post_type'              => array( 'acp_slide' ),
        'nopaging'               => true 
        );

// The Query
      $slides_query = new WP_Query($slides_args);

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: AHA! To jsem nevěděl, že v adminu, kde píšu článek, vidím uvozovky jinak než po vypublikování! Takže díky, problém vyřešen. Já se řídil tím, co vidím v editoru, vůbec mě nenapadlo, že se to pak ještě při zobrazení na web převádí. Tak odteď zase žiju jednodušeji. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: delam je klasicky pres ALT, ale ctu clanek http://www.separatista.net/wordpress/uvozovky-a-jejich-formatovani-ve-wordpressu .. zkousim, a ono to palce skutecne na cesky uvozovky prevadi. tobe ne? nebo myslis aby byly spravne v adminu? to asi nejde.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nevíte, jak přimět Wordpress, aby při psaní Příspěvků psal české uvozovky?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CRS1138: buddy press se mi jevi ze uz tam toho je moc :) je to spis socialni sit mi prijde jde mi o klasicke forum proste asi :)

no jako mam tady http://jachta-kapitan.cz/jachta-forum/ to se mi libi ale nejdou mi tam upravit pekny url

tak neco podobnyho no
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZABIAS: ono je taky mozny, ze ti treba budou stacit upravit komentare, ktere jsou soucasti WP. Ze specifikace, kterou jsi napsal se da vyvodit vicemene cokoliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam