• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DICK85: Tak asi záleží, proč je ten katalog velký. Většina pluginů WP / pro PDF prohlížešče bude asi PDF načítat stejně jako celý soubor, to je smrt.

Pokud to PDF vzhledem k obsahu není nesmyslně velké (v tom případě by asi stálo za to ho udělat tak aby mělo pro dokument rozumnou velikost), uvažoval bych spíše o nějakém rozsekání na jednotlivé stránky / skupiny stránek do více PDF a původní gigofajl nechat pro direct download.

Jinak se asi neobejdeš bez nějaké serverové části co bude vyřezávat jednotlivé prohlížené stránky (dostatečně rychle a efektivně).
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Ahoj, mám pdf katalog který má téměř giga. A potřeboval bych ho nějakým způsobem dostat na web tak aby se dal prohlížet a listovat v něm. Koukal jsem na nějaké pluginy, ale nenalezl jsem nic co by toto umožnovalo. děkuji
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MICKEY_MOUSE: Compare with backup je většinou jediný způsob jak se z těchhle situací dostávám já.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Měl byste někdo chuť mi kouknout na tu Multisite, proč nejede jak má? Sám to nerozchodím, tipuju, že v tom bude nějaká blbost, kterou ale sám neobjevím.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: LUIS, hezkej shell viď?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: Nutno scrollovat doprava, kód je fištrónsky mimo viewport :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Přikládám ješte soubory, co byly různě rozházený po FTP, kromě tý složky z themes, tu jsem smazal rovnou. Tak se mrkněte kdyžtak, ať víte, co hledat :)

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Hlásim novej hack... "Sketch"
    Tváří se jako theme, mrkněte jestli nemáte tuhle složku na FTP

wp-content/themes/sketch
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HADIAK: Jsem amatér, to nepoznám. Jen jsem htaccess zeditoval podle návodu a vypadá teď takto:
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) domains/martinvlach.cz/$1 [L]
    RewriteRule ^(.*\.php)$ domains/martinvlach.cz/$1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

Předtím vypadal takto:
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MICKEY_MOUSE: .htaccess je v poriadku?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Konečně jsem našel odvahu si zprovoznit multisite. Instalace proběhla, vytvořil jsem si v administraci nový web ( http://outdoor.martinvlach.cz/ ), ale nejde se na něj dostat. Ať zkouším cokoli, hlásí to Forbidden. V seznamu webů jej v administraci vidím, ale nefunguje mi žádné jeho podmenu kromě Dashboardu. Nemohu Zobrazit web, Vytvořit příspěvek, nic. Pomozte prosím, díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jde na jednom Wordpressu mít dva nezávislé Blogy? Rád bych si založil soukromý blog, který s firemním webem a články nemá nic společného. Šlo by tam vyloženě o Příspěvky, webové stránky nepotřebuji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUIS_:
    jinak zjistil jsem to takto:
    pingnul tvůj web a tím jsem získal IP
    a pak jsem spustil tracert na tu IP a tím získal webserver
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUIS_: Vsechny weby na WP? Nezpomalil se net u tebe? Stezuje si i nekdo jiny?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO & KOC256: Jo, onebit. (btw jak se to dá zjistit?) Jak jsem instaloval wordpress si už nevzpomenu. Amazon FrontCloud jsem zkusil nasadit před pár dny, protože se snažím nějak zrychlit web, ale nijak to nezabralo. Poslední dobou se dost zpomalil a nedaří se mi přijít na to, čím je to způsobeno. Resp. se mi zpomalilo vícero webů ve stejnou dobu nezávisle na hostingu. Šablony používám různé a u plug-inů jsem se zatím žádné souvislosti nedopátral.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEPASO:
    onebit.cz

LUIS_:
    není to nějaký plugin nebo nějaká samoinstalace od onebitu?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: co mas za hosting? to vypada, ze nejak souvisi s resenim od amazonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam