• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Tady je link: http://martinvlach.cz/tarot
    Nechal jsem tam schválně ten Náhledový obrázek, jmenuje se tarot-produkt.png
    Ale potřeboval bych to brzo zase odstranit, choděj tam lidi. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: spis je potreba hodit primo link na konkretni stranku.
    KOCMOC: *kuci a holky. ty sem taky chodi ;D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Tady je screenshot. http://imgup.cz/images/2016/04/27/screenshot.gif
    Na prvním snímku je, jak to má vypadat - pod horním sliderem hned pokračuje stránka. Ale když té stránce nastavím Náhledový obrázek, zobrazuje se mezi tím sliderem a zbytkem stránky (na druhém snímku to je ten obrázek v červeném čárkovaném rámečku). Nemá tam co dělat.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Cau kuci, neznate nejaky podobny image resize API webicky? .))
    ImageResizer.io - Responsive images made easy + API
    https://imageresizer.io/
    Ptam se, pokud nekdo zna nejakej spolehlivej, rychlej, sikovnej etc
    Diky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: nemas screenshot nebo url? nejak si to neumim predstavit
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Stala se mi po aktualizaci Wordpressu divná věc - na všech Stránkách, které měly nastaven Náhledový obrázek, se mi ten obrázek zobrazuje přímo na stránce. dřív tam samozřejmě nebyl, teď na všech stránkách přibyl, nemá tam co dělat, a jediné řešení, které jsem zvládnul, bylo odevšad Náhledový obrázek odstranit. Což mi ale nevyhovuje. Nesetkal jste se s tímhle někdo?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    narychlo sem zbouchal funkci na delani excerptu z contentu nebo custom fieldu, treba to nekomu bodne... kdyztak to nekdo vylepsete, ja sem linej
    function truncate_excerpt($string, $length = 300, $append = "…")
    {
        $string = get_field('post_content');
        $string = wp_strip_all_tags($string);
        $string = preg_replace('/\s+/', ' ', $string);

if (strlen($string) > $length) {
            $string = wordwrap($string, $length);
            $string = explode("\n", $string, 2);
            $string = $string[0] . $append;

}

return $string;
    }

add_action('init', 'truncate_excerpt');
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: zadny jquery picoviny nic, ciste php a chut se s tim vyporadat... :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    a mam to ready, sorry za spam, ale treba to nekdo bude resit, protoze dementi ze souncdloud neumej dynamickou velikost podle obsahu, muzes si nastavit akorat jednu, pro iframe... takze prikladam vysledek... admin + front
    kdyz je to playlist - 400px
    kdyz je to single - 166px

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: ja ted prave dodelavam, aby WP poznal, ze se jedna o single track, nebo playlist bez dotazu na soundcloud api, proste z vlozeny URL do editoru :))) abych mohl pro single track / set udelat vysku widgetu 166px a pro zbytek vetsi... dari se
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: ne, potreboval jsem updatovat. ale ne klasicke custom fields, ale zanorene (tzn custom fieldy v custom fieldu). do databaze se to uklada serializovane. a spravne by se tam mel davat ten posledni parametr, aby clovek nechte neprepsal nejakou jinou hodnotu. ale s nim to proste neslo. bez nej uz ano (nastesti mam v ramci postu ten field vzdy jen jeden, takze to neresim). ale to je dost specifika vec, kdyby to nekdo resil, tak po dvou dnech uz vim asi vsechno (krom toho, proc to nefunguje jak ma..)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: ted ja nevim co mas za problem, pokud chces pridat vic hodnot se stejnym klicem, tak musis pouzit add_post_meta https://codex.wordpress.org/Function_Reference/add_post_meta
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tak sem to nafiltroval uzasne i do adminu, simply black .)

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jsem se zapotil...

$udalosti = get_post_meta($post_id, 'bla_bla' );
    $prev = $udalosti;
    foreach ($udalosti as $key => $udalost){
    ....
    }
    update_post_meta($post_id, 'bla_bla', $udalosti, $prev );

nefunkcni! nevim proc, ale proste nesouhlasilo zanoreni toho arraye (udalosti mely o jeden level vic, nez co je v DB. nepochopim. doufam, ze to neni bug a ze mi to za tyden "neopravi"... + s tim poslednim parametrem mi to nejede nikdy. proste ac na $prev nesahnu, tak se mu z nejakeho duvodu nelibi..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: Nicmene me to tlaci k napsani nejaky override funkce pro defaultni oembed od WP, protoze jakoze klientovy se oranzovej template SC uplne nehodi...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: Tak jinak, moje blbost :D Tenhle shortcode totiz plati jenom pro weby hostovany na Wordpress.com :DDD

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Koukam, ze ACF wysiwyg editor filtruje shortcody, takze nemakaj, az to vyresim, tak postnu sem...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Kdyby nekdo potreboval neco doprogramovat, hlavne pro woocommmerce a wordpress jako takovej, tak za tejden budu mit cas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam