• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: tohle se mi stalo se sablonou stockholm pri aktualizaci WP. pravdepodobne nekompatibilni VS s novym WP. vopruz.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Mám podobný problém jako MICKEY_MOUSE, akorát mně nefunguje Visual Composer. Načte se jen lišta, ale tím to hasne. Po přepnutí do klasického módu vše funguje. Vypnutí plug-inů a promazání cache nepomohlo.

ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Neřešil jste někdo ve woocommerce přidání custom kódu produktu tak, aby se pak dostal i do objednávky?
    PULKA
    PULKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: Zkoušels takovou tu klasiku - vypnout všechny pluginy, do defaultní šablony, a vyčistit pořádně cache svého prohlížeče?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Napadá mě, jestli to nemnůž ebýt nějakým nevhodným chmod atributem u nějakých souborů. Dá se nějak obecně říct, jaký atribut mají soubory ve Wordpress instalaci mít?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Spadnul mi web, tak jsem jej obnovil ze zálohy. Vše funguje s výjimkou editoru Příspěvků. Nezobrazuje se mi obsah žádného článku. Když přepnu na HTML záložku, vše vidím, ale v klasickém editoru není vůbec nic, žádný text, obrázky, prostě prázdno.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    AQUARIUS: tak v prve rade bych mrknul jak se co nacita, co trva dlouho, jestli tam neni neco zbytecne / zbytecne velke, atd...
    Measure Resource Loading Times | Web Tools - Google Developers
    https://developers.google.com/...esource-loading#view-network-timing-details-for-a-specific-resource
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    AQUARIUS: Cekni db queries pri nacitani, jestli tam nejaka, co to brzdi...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Mohli byste me zkusit nasmerovat pri reseni vykonnostniho problemu wordpressu? Pri nacitani stranky jednoho blogu cekam cca 60+s nez se neco zacne dit, pak uz se nacte a nasledujici nacteni jsou diky wp-super-cache jiz okamzita. Zahadou mi je ta uvodni prodleva, jsem si jisty, ze loadem serveru to neni (je to KVM virtual, zatez domU i dom0 v podstate nulova). Mam tam apache 2.4, php 5.4 (to, co je standardne v CentOSu 7), do jehoz konfigurace jsem zatim nijak vyrazne nezasahoval. Nejake napady, cim zacit?
    Mimochodem, zajimave je, ze mi to dela vlastne jen jeden web, wordpressovych stranek tam pritom bezi vice, ale ostatni ty problemy nemaji.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: Tak nakonec jsem to vyřešil pluginem https://wordpress.org/plugins/tag-groups/ , který vlastně dělá to co jsem chtěl akrorát bez té umělé inteligence :) Takže to budu muset naklikat. Prostě si vytvořím kategorie a pak v seznamu tagů do těchto kategorií zařadím jednotlivé tagy.
    Ještě jednou díky za nasměrování správným směrem!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOCMOC: no já s peněženkou problém nemám, ale ten eshop není můj, ale kamaráda a vzhledem k tomu, že moc penez nevydělává.... no je to začarovaný kruh. Kdy budeš mít ten svůj? Jaká tam bude cena? A je k tomu i nějaká garance fuknčnosti? Podpora..?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: jo, na ten jsem prave narazil :)
    tak uvidime, zacinam ted resit jeden minieshop a na tohle taky prijde rada, tak se pak ozvu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO: Tak zatim ten od Musilka (toret.cz), nez zaktualizuju svuj, kterej bude lepsi a levnejsi o par stovek :D Nemam na to cas ted, rekonstrukce bytu mno.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: a který placený bys doporučil na zbozi/heureka?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: :) jasný, asi je to blbost. Každopádně s tou hierarchizací si mi moc pomohl, jdu si to projít, díky!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: Tak podle jakyho klice nebo vztahu si mel v planu vypisovat "pribuzne tagy"? Umela inteligence? :D. Hele de to x zpusobama, ja to resim pres svoji taxonomii, ktera umi hierarchizovat narozdil od default wp tagu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    FLLIP: Free neni, ad Ceske Sluzby, tam nefunguje skoro nic korektne. Nesmis bejt linej otevrit srajtofli, pak to pujde lip :)
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: hierarchii nemají, ani jsem nevěděl, že to jde. Pokud bych hierarchii vytvořil, šlo by to nějak?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOCMOC: Ne to ne, jsem láma :)
    Spis jestli je nějaký ideálně free plug-in co by to uměl. Připadne jak opravit to co mi leze z pluginu české služby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam