• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: jak tak na to koukam, tak je ten web asi hacknuty.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: 4.5.3 (nikoliv 4.5.7)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: vytvoreni category.php v TwentyFifteen resi ten problem taky. Imho bug ve WP (ale treba se pletu)

wp-includes/theme-compat/category.php to je ve vsech WP 4.5.7 stejny:
    $calcium['2'] . $gregorio['0']. $gregorio['0'].$gregorio['0'] . $benchmark);$killy

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: no a v category.php na radku 29 je co?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: tak jediny na prvni pohled patrny rozdil, na ktery jsem prisel pri porovnani mezi 2014 a 2015 a Avada, je ze 2014 ma category.php – kdyz jsem si ve svem Avada Child theme pridal soubor category.php a do nej zkopiroval obsah Avada/archive.php – tada category listing funguje. WFT?! Je to WP bug?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mam zajimavy predem nevideny problem.

Pokud se na tuto stranku http://missplunkett.tv/dev_v4/category/art-blog/exhibitions-art-blog/ podivam pouzivaje theme TwentyTen az TwentyFourteen, vse funguje jak ma. Pokud pouziji theme TwentyFifteen, pripadne Avada (Child) dostanu na jakemkoliv vypisu kategorie chybovou hlasku:

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /Volumes/FirstOne/Users/janpozivil2/Sites/missplunkett/dev/wp-includes/theme-compat/category.php(29) : runtime-created function on line 1

Co s tim, nejaky napady jak to odladit? Vsechny pluginy jsou vypnuty. Pokud chcete rad vam dam pristup na back-end / ftp (KOCMOC, ZATAMOKO, CITRONAK, MRTVY_KENNY panove?)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    My 25 Best WooCommerce Snippets For WordPress - WPExplorer
    http://www.wpexplorer.com/best-woocommerce-snippets/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HITMAN47: jj Wothemes slavi 8. narozeniny
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    Dneska je sleva 50% na všechno na https://woocommerce.com/, mohlo by se někomu hodit.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: horses for courses…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCMOC:
    No ale pak by skoro platilo, ze WP "konzultant" (ne programator) nemusi byt dobre placen, protoze to je vlastne nekdo, kdo se vyzna v pluginech a umi pripadne googlit.

Ale to je spise takove rypnuti...

Ja pouzivam WP pro svuj blog, prave aby to stalo cca hodinu prace (kdyz jsem to nasazoval)... Jinak na cokoliv nedam dopustit na reseni na miru nad nejakym jednoduchym vlastnim jadrem... reseni bez kompromisu...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KRYSTOF_D: par faktu a otazka:
    a) firma nemuze delat za "dobrou" cenu, protoze plati lidi. pokud dela za "dobrou" cenu, maj na hovno cashflow a drou tam juniori (timewasting)
    b) wordpress je v pohode, pokud nekdo umi vyuzivat nativni funkce, hooky, filtry atd a nekurvi jadro svym kodem, kterej se pri aktualizaci vypari
    c) co je stredne slozitej portal? muzes nadhodit v kostce, co to ma delat?

KOC256: to je jedna nevyhoda proti x vyhodam, wordpress ma sirokou komunitu, takze vicemene kazdej problem na kterej narazis se uz vicemene resil. existuje mraky pluginu, ne jak na nejaky exoticky reseni nebo selfmade cms, kde pak platis developerum tezky prachy za kazdou upravu. pokud je vsechno osetreny jak ma bejt, je wp odolnej proti botattackum, brute force. exploitum v pluginech se da taky vyhnout. je to stejny jako kdyz mas windows bez firewallu, antiviraku a instalujes si tam picoviny :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    Holla,

potřeboval bych poradit s migraci. Ať googlim jak googlim, nejsem z toho moc moudrej a nerad bych něco zmršil.

Situace:

"Stará" instalace běží na doména.cz/blog a protože novej template chce čistou instalaci tak "novej" blog běží na blog.doména.cz. Kromě toho, že měním vzhled tak měním i řadu dalších věcí a ze "starý" instalace potřebuju zachovat pouze:

- média

Perlička navíc je, že je používám Polylang na překlad blogu do CZ a ENG (na obou instalacích). Oba wordpressy aktuálně běží, na tom "novým" pracuju a představuju si, že do něj posléze akorát nasypu obsah.

Takže - pokud to dobře chápu - standartní import / export mi buď přemigruje všechno a nebo něco ale bez médií. Našel jsem ještě tohle AllInOneWpMigration ale nejsem si jistej, že mi to nezničí novou instalaci.

Nemátě nějaký ověřený / vyzkoušený způsob, který nevyžaduje znalost php?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRYSTOF_D:
    me vzdycky zajima proc uz nekdo do vyberka pise ze to chce mit svazane na WP?

Chci WP a hledam nekohokdo to umi totalne ohnout.

Jakou to ma vyhodu. VYHODU - vyhodou neni to ze se pak o to musi nekdo neustale starat protoze ten system je tak moc rozsireny ze se ho oplati hackovat...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: diky, nakonec jsme to s kamaradem vyresili, ale tohle si necham na priste :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO: http://woocommerce.wp-a2z.org/oik_api/wc_productget_related/
    vrati ti IDs a nevim proc to chces do wp query, ale tu muzes jasne vymezit argumentem 'post__in' => $myarray
    kde ten array budou ty IDS, co ti vratila funkce vejs
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nevíte jak do WP_query dostat related products ve woocommerce?
    Potřebuju udělat řádkový výpis (název, cena, quantity input field, add to cart button), ale nedaří se mi tam naházet ty související produkty :(
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: neva, vezmeme od Toreta a ja se zase pripomenu s dalsim projektem ;)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO: Zase mi do toho vlitla prace, klasiks
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: tak jak jsi na tom? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam