• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    HORA: Řekl bych, že ne - možná v případě, že těch víc domén patří pořád k jednomu projektu. Osobně chápu end product jako něco, za co vystavím finální fakturu - pokud tu šablonu pak použiju na jinej projekt pro jinýho klienta, tak potřebuju novou licenci.

(Pokud vím, tak tohle je do jistý míry v rozporu s GPL WordPressu, ale s tím asi nic nenaděláš :)

"Despite being the largest premium WordPress theme marketplace online, ThemeForest is not a GPL friendly service and X is not fully GPL compliant either. In order to download all extensions, you need to register for an API key. The problem with this is that you need to define the domain you are using it with in order for the API key to work. The developers of X do not permit you to use X on more than one website. If you want to use X on more than one website, they expect you to purchase a second single license. Developers of WordPress products are not permitted to restrict use in this manner since it is against the terms and conditions of the General Public License that WordPress is built upon." http://athemes.com/reviews/x-theme-vs-divi/)
    HORA
    HORA --- ---
    HORA: Abych to upřesnil. Jde mi o to, zda potom můžu tu šablonu využít pro více domén.
    HORA
    HORA --- ---
    Rád bych si koupil Enfold šablonu, ale v popisku Regular license je napsáno
    Use, by you or one client, in a single end product which end users are not charged for.
    Anglicky umím, ale je myšleno tím - single end product? Díky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: nekam si nainstaluj vanila WP (cistou instalaci), tam je Twenty Sixteen automaticky zahrnuto.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KORDA: Font Awesome to bohužel neřeší, zobrazuje se maličkej, jen jako "doplněk" textového popisku, ale já potřebuji podstatně větší ikonku bez popisku.

CRS1138: Šablonu "twentysixteen" asi neotestuju, protože ji na svůj web nenapasuju = nezobrazí se mi, je udělanej tak, že změna šablony jej zdecimuje. Anebo jde nějak tu "twentysixteen" prozkoumat i jiným jednoduchým způsobem?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: Podivej se jak to v kodu resi tema 'twentysixteen', tam maji primo social media menu, kde si pridas custom link a podle labelu to zobrazi danou ikonu.

Nebo pak ten font awesome…
    KORDA
    KORDA --- ---
    MICKEY_MOUSE: Bez bluginu tam imho nic jinýho než ASCII znak nenacpeš. Pravděpodobně bude existovat něco co ti umožní dát FontAwesome ikonku místo textu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, potřebuji poradit s tvorbou menu ve WP administraci (Vzhled - Menu). Potřebuji do menu přidat položku, která se v něm nebude zobrazovat jako text, ale obrázek (čili namísto textu Facebook bude ikonka). Standardně pro textové položky odkazující mimo můj web používám "Uživatelské odkazy", kde ale políčko pro vložení obrázku není). Jde to nějak zaonačit? Díky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO: Pokud chces jen cenu bez markupu tak to se taky da, s markupem je to myslim product->get_price_html nevim z hlavy a bez je to jen get price
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: no teď mi v theme leze cena v tomhle formatu/html:
    <p class="price">
        <span class="electro-price">
            <span class="woocommerce-Price-amount amount">15 000&nbsp;
                <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">Kč</span>
            </span>
            <small class="woocommerce-price-suffix">bez DPH 
                <span class="woocommerce-Price-amount amount">18 150&nbsp;
                    <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">Kč</span>
                </span> s DPH
            </small>
        </span>
    </p>

Teď koukám, že cena s bez DPH je definována v Price Display Suffix, kde je
    bez DPH {price_including_tax} s DPH
    , čímž vznikne ten maglajs nahoře :)

V ideálním případě bych rád HTML takto:
    <p class="price">
        <span class="electro-price">
            <span class="price-tax-excluded">15 000 bez DPH</span>
            <span class="price-tax-included">18 150 Kč s DPH</span>
        </span>
    </p>

ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nemáte po ruce filter na přeformátování html pro zobrazení cen ve woo?
    Potřebuju rozdílně zobrazit (velikost, barva) cenu s a bez dph.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: nakonec jsem koupil ten Composite a uvidíme, jak to bude fungovat.
    Možná ho mírně rozšíříme: místo radio buttons dáme checkbox a zobrazíme qty_field per item
    Btw. pricing lze nastavit per item, ale jen jako slevu v %, což je poněkud krkolomný, ale aspoň to.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: jo, super, ja si rikal, ze to nekde bylo. :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: koukni co mas tady
    wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=products§ion=display

a tady - sekce WC STRANKY
    wp-admin/admin.php?page=wc-status

pak se koukni klasicky do stranek, jestli tam mas spravny wc shortcodes (cart, order, etc...)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak asi ten woocommerce obsah byl navazany na tu stranku, kterou jsme v neznalosti prepsali na kontakt..

tze jsem to vycistil, prejmenoval a kontakt udelal novy... kazdopadne tahle provazanost se neda nikde prenastavit?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    woocommerce - netusite proc se mi muze dit tohle? a i kdyz to mam na vychozi, tze /produkt/, tak kdyz dam /kontakt/, vyleze mi misto page normalne stranka obchodu, at delam, co delam...

jen mi neni jasne, kde vzal, ze ty slugy maji mit zrovna "kontakt"...

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: ach tak, ja zatim ten composite nepouzil.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: v adminu si volis Bundled/Composite product, takze si rovnou tam zvolis jakou cestou jdes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam