• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: Vypinam to, kdyz odladim kod
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: a vypinas to? mi to prijde relativne nebezpecne co se zrani mista tyce, nektere sablony/pluginy tam chrli furt neco..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIKROM: ja nevim, ja to mam pusteny natvrdo, logovani mam stejne zapnuty porad, nemam potrebu ho vypinat. kdyz to nebudu chtit, deaktivuju plugin a sem s tim vyrizenej :) pak ho zas zapnu, az nastane potreba
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KOCMOC: no to jsem dělal a nic.. zkoušel jsem i třeba
    include_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/www/wplv-config.php'
    nebo
    include_once 'wplv-config.php';
    zda to není v tom..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIKROM: a ten zbytek?
    In your document root, create the following file: wplv-config.php
    Paste the following into wplv-config.php
    <?php if (!defined('ABSPATH')) { header('HTTP/1.0 403 Forbidden'); die; } define('WPLV_DEBUG', false);

In wp-config.php, add the following line. Add it before the line where you define WP_DEBUG.
    include_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/wplv-config.php';

In wp-config.php, replace the line where you define WP_DEBUG with the following
    define('WP_DEBUG', defined('WPLV_DEBUG') ? WPLV_DEBUG : false);

That's it. Refresh the page in the browser and you are ready to go.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KOCMOC: jo, to mám prakticky taky, ale nepodařilo se mirozchodit to abych to debugování mohl zapínat z toho pluginu a ne editací wp-config.php. z toho co jsem našel tak je to možná tím, že nemám wp na hostingu "v rootu", ale ve složce www (OneBit), takže možná nejde ten include..

define('WP_DEBUG', defined('WPLV_DEBUG') ? WPLV_DEBUG : false); // pro plugin WP Log Viewer //define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);       // Tell WordPress to log everything to /wp-content/debug.log
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);  // Turn off the display of error messages on your site
    //@ini_set('display_errors', 0);      // For good measure, you can also add the follow code, which will hide errors from being displayed on-screen
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIKROM: mam ve wp-config.php toto:
    define('WP_DEBUG', true);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    @ini_set('display_errors', 0);

javascript resim v konzoli zvlast
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KOCMOC: zaujalo, ale nejde mi to rozchodit :( wplv-config.php vytvořen i s obsahem, wp-config upraven, a pořád nejsem schopen zapnout debugování
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: no ja to mam zas vetsinou jakoze vsechno… snazim se ted hledat vic klienty, kterym nebudu muset vysvetlovat rozdil mezi page a post :)

re wpdb::process_fields – bohuzel s tim ti nepomuzu
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: vono jak delam ty backendy hlavne, tak vetsinou prichazim k webu, kterej nekde lezi a majitel je BFU...

Btw trapi me jedna vec s wpdb::process_fields, zere to nejak moc pameti, kazdou chvili fatal error, ze exhausted... neresil si to nekdy?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: ja vetsinou zprostredkovavam hosting a z clientu pacim ssh access :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: nasadis u klienta a nemusis z nej pacit ftp, kdyz to nehostujes
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: sweet! bookmark!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: dodgy software :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: no to vubec netusim, vymazaval sem nastaveni jednoho pluginu a pak se to stalo
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: pockej, co ti zmenilo functions.php?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCMOC: update: teď už je to řádek 804, ale šlape to pořád hezky :) jakože díky :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tvl najednou web hodil error 500, od nejakyho zpicenyho pluginu... tak jedu klasiku .htaccess... databzi jak dement... a vono to hodilo naky cinsky znaky do functions.php... sem myslel ze mi jebne

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam