• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: jeste jsem kdysi zvazoval https://managewp.com/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: pouzivam InfiniteWP, ale je to docela oser. Coz muze byt tim, ze tam mame spoustu ruznych hostingu, ale vecne se neco sere.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Co používáte na správu instancí WP?
    Myslím hlídání updatů apod. Vím jen o https://infinitewp.com/ co jsme kdysi používali ve firmě.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    15 Best WordPress Theme Frameworks 2017 - aThemes
    https://athemes.com/collections/best-wordpress-theme-frameworks/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Nahraj si ten zip do rootu novyho hostingu a ve wp-clone dej cestu k souboru na tvym novym hostingu.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCOURMIKES: jestli muzes, nainstaluj si ten http://wp-cli.org
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    dik. zkusim to.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: zjednodusene receno, ano
    Ja bych teda doporucil nainstalovat wp-cli, protoze to usetri spoustu prace, ale vzasade

1) mysqldump
    2) rsync
    3) search and replace pokud se meni URL pokud ne, tak jen presmerovat DNS records na novy hosting
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: rsync? :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCOURMIKES: a ssh pristup k obou hostingum mas?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Stala se mi zla vec.

Pri migraci uz z 10teho hostingu mi nejde WP Clonem udelat na hostingu Restore from URL z predchozi uspesneho backup zip file na jinem hostingu. Predtim mi to slo dvakrat na jinych migracich.

Co mam delat a jaka je ta dalsi varianta reseni vedle WP Clone?

WP Clone pise:

The plugin encountered an error while downloading the zip file,the following error message was returned:
    Error Message : Internal Server Error

Temporary files created in **SITE-ROOT**/wp-content/wpclone-temp will be deleted.
    APIN
    APIN --- ---
    KEPASO: Aha :) Tak to by mě nenapadlo. A už vůbec ne, že se taková pitomost sama zapne po aktualizaci Jetpacku :)
    Díky
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    APIN
    APIN --- ---
    KEPASO: To právěže není plugin, to je vlastnost wordpressu, která se tam objevila od některé verze a nabízela možnost to zaponout vždycky kolem vánoc. Takovouhle hovadinu bych si dobrovolně jako plugin nikdy nenainstaloval :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    APIN: podivej se do pluginu, bude zpusobeno asi nekterym z nich.
    APIN
    APIN --- ---
    Ahoj. Poradí mi někdo, jak vypnout ten efekt sněžení, co se kolem vánočních svátků nabízel v administraci?
    Vím, že to bylo v nastavení a že se tam tohle zatržítko objevuje vždycky před vánoci s dovětkem, že to bude padat někdy do ledna a pak se to samo vypne, nebo tak nějak.
    Včera jsem zjistil, že mi na webu zase sněží, ale jelikož už je asi mimo sezónu, tak v administraci to nikde není a nevím, jak to jinak vypnout. Nevíte někdo, co je to za script, ať ho můžu vymazat?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Vůbec mi nejde o to nějak totálně zabezpečovat videa proti lidem, kterým stojí za to je krást. Na to úplně kašlu. Jde mi jen o to jim nastavit, že jsou placená a časově omezená. Ať si to každej přebere, jak chce. Takže tohle tu vůbec nemusíme řešit.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KEPASO: I kdyby ji mel zabezpecenou jak chce, udelam si webrip, screencapture ;)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MICKEY_MOUSE: ja to chapu, ale nic jako casove omezenej odkaz k vidu u sluzeb pro nahravani videi (ytb, vimeo) neexistuje. muze existovat casove omezenej pristup ke strance wordpressu se selfhosted videem, coz zajistujou membership pluginy. stejne je to ale polovicaty reseni, protoze jak jsem psal poprve, kdyz bude uzivatel chtit, najde si zpusob, jak si video ze stranky stahne, pokud ji nebudes mit proti tomuhle zabezpecenou.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: ne, neni to presne, co hledas, ale zatim asi nejblize
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: wooCommerce combo s jejich membership pluginem, ale registrace je nutna. Na druhou stranu mas u virtual+download products moznost nastavit kolikrat/do kdy se da ten produkt stahnout. A s tim membership pluginem pak muzes omezit pristup k urcitym strankam dokud plati membership
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KEPASO: Pročetl jsem, ale nic z toho ale není ani trochu o tom, co jsem psal. Je to jen na první pohled podobné, ale já chci ve skutečnosti něco jiného. V prvé řadě nechci nikoho nutit k registraci. Chci jen, abych mohl dát na web miniformulář, kam člověk zadá svůj email a tlačítkem KOUPIT mu na něj přijde odkaz na zkouknutí videa. Vtip je v tom, že ten odkaz bude časově omezený, a po vypršení přestane fungovat. Čili by to měl být odkaz, který se vygeneruje v okamžiku nákupu a po nějaké době přestane být funkční.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam