• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nějaké doporučení na produktový sidebar filter?
    myslím třeba brand, barva, cena, velikost, kolekce atd. atd.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: tohle vypada vcelku nadejne (cti jednoduse)

GitHub - wplib/wplib-box: The Best Local Dev Server for WordPress Developers
    https://github.com/wplib/wplib-box
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Dobry clanek o WP dev prostredi. Snad prijde nekomu uzitecny.

The Ultimate WordPress Development Environment
    https://www.sitepoint.com/...fferb246d&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    mate nejake osvedcene vyzkousene pluginy na zavadeni bookovacich kalendaru na woocomerce produkty?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: bohuzel maj to tam nasazeny, web nema devel prostredi atd... jen delam dodelavky po nekom, znas ten pripad ne :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Ja na CF7 nesahl od ty doby co mam developer licenci pro Gravity Forms
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: ◄ jak ste to resili? ja nechci pouzivat jquery, abych to unwrapoval, to mi pride uplne uchylny, nechci se ani mrdat do pluginu a resit jejich markup tam
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Po delsi dobe sem na jeden web daval CF7... Porad se divim, ze tam jeste preziva ten zkurvenej markup, za kterej bych jim urazil pracky (span wrappery atd). To snad neni mozny jakej to je porod, kdyz chces dat input a submit inline...
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICHALFRIDRICH: tak nejak jsem to myslel
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Zdravím, omlouvám se za zcela lama dotaz, ale zkouším si hrát poprvé s WP a zaboha nemohu přijít na to, jak změnit tuto fotografii - pokud to tedy vůbec lze, jedná se o free šablonu Nikkon. Díky za případnou pomoc :)

MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    JIMMI15: wp-multisite na subdoménách a jednotnou šablonu si nakonfigurovat tak, že si bude volat child templaty podmínkou if>then>else ve functions. a ještě lepší by to bylo, kdyby si to vlastně jen zavolalo kaskádu pro ten kterej konkrétní ročník a případně index, pokud se bude kouzlit s layoutem. Co vy na to KEPASO CRS1138 ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KANAREK1: proste se prida Woocommerce (plugin), jednoduchost sama, v dobre sablone uz ten eshop cely jede staci jen trochu naklikat, jen to neni blog na wordpressu, je to WP instalace na vlastni domene. kdyztak posta, proberem sablonu (a velikost projektu) dam svuj pracovni email/mobil, pripadne predam na kolegy tady na nyxu.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KOCOURMIKES: Díky, budu tě mít v povědomí. Už jsem si několik webů v wp poskládal, tak snad zvládnu i tento. Jen jsem myslel, zda tu třeba nebude někdo, kdo má něco co by se mému požadavku podobalo.
    Přinejhorším postupně nainstaluji vše doporučované a snad něco najdu.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KANAREK1: Wordpress je prave na maly obchody (s malym objemem transakci za tyden/mesic) super, je to levny (investujes jen 40- 80 dolaru do sablony, 300 kc cz/com domena, 500-800 Kc hosting webu na serveru na rok), muzes si to postavit sam intuivne pokud mas trochu rad internet a pocitace pouhym naklikanim sablony, nepotrebujes umet zadne programovani html css nedejboze PHP.

Jestli chces a umis s internetem muzu Te to za par tisic (2-5 tisic CZK max.) naucit vysvetlit ukazat provest tim az do hotoveho funkcniho webu se zapojenymi platebnimi metodami. Wordpress guru :) Pokud nemas vubec cas tak to udelam cely za Tebe, sprava toho wordpressu eshopu pak neni vubec tezke samozrejme. Videl jsem i pomerne velky eshopy na Wordpressu zevnitr. Samozrejme tam se da napojit automaticka EET na Wordpress, jinak to valis hlasis manualne financaku, nejakych 50 transakci v prubehu tydne neni vubec problem kdyz to sype, a pak si tam das ten automat.

Nechavam si platit tucne jen za SEM (GTM), online marketing, tahani lidi na klientuv ehop, inzerce marketing neco stoji.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    hojte, chci si udělat malý eshop. Všude čtu, že WP na to není moc vhodný, ale ještě se zeptám zde :) Moje představa je taková, že to budou stránky s meníčkem s několika kategoriemi, nějak rozumně zobrazené produkty s popiskem a cenou a u nich kontatkní formulář, přes který si zájemce bude moci o zboží napsat. Budu tam mít do sta položek a nepotřebuji to propojovat s jinými systémy.

Doporučili byste něco vhodného?

Samozřejmě to chci pokud možno zadarmo. Věci typu eshop rychle apod má pro mě zbytečně moc funkcí.

Děkuji
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    Z dobrych duvodu se to dela tak jak jsem posilal prvne. Pokud je to jiz moc rozsahly(zpravidla neni), archiv se exportuje do statickyho html aby se zbytecne nezraly serverovy prostredky.
    Multisite je na toto zbytecny overkill, zmena tematu na jakekoli jine moc prace.

Kazdopadne - not my job, not my decision..
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CRS1138: a nenarazi pak nahodou na to, kdyz budou chtit treba umelce ze site 1 zobrazit v site 2, ted nemyslim sazeni linku, ale proste embedovani postu atd.? neni nahodou multiset buldozerem na komara?
    THEODORT: to se mi zda jako pitomost. festivaly, ktery bezi nekolik let, zpravidla budujou svoji jednoduchou dobre zapamatovatelnou vizualni identitu, pod kterou si je kazdej snadno vybavi, od webu az po tiskoviny. identita je pak vetsinou stala.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    nevim jak vy ale ja bych cekal ze vizual festivalu co pracuje s vizualnem se bude menit jak dite trenky. z toho jsem vychazel a vami zminovane varianty zrovna na tohle trpi..
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    JIMMI15: WP multisite je pro vas jako stvoreny (pokud bude mit pro kazdy rocnik stejne funkce a stejne theme)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam