• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    THEODORT:
    KEPASO:
    Řešil jsem google Earth ale to mě nenadchlo. Ok zkusim Google maps. Díky moc :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    JAVESEU: napovedu od googlu jsi zkousel?
    Vložení mapy a sdílení místa - Počítač - Nápověda Mapy
    https://support.google.com/maps/answer/144361?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    JAVESEU: je to peklo, taky jsem to resil nedavno u jednoho webu. no skoncil jsem u reseni, ze vkladam iframe mapy, kterou vytvarim primo na google mapach. google ma super vlastni nastroje. muzes delat vlastni trasy, body (muzou mit ruzny znacky), menit mapovy podklady. jen mi vadi horni lista, kterou s iframem vklada.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, poradil by jste mi někdo nástroj který by spolupracoval s Google Maps tak abych mohl umístit do příspěvku mapu na které bude buď vyznačena trasa a zajímavé body po cestě. Zkoušel jsem už X pluginů a vždycky narazím buď na to co chci až v PRO verzi a nebo nevyhovující. Nemáte někdo ozkoušený řešení? Díky za odpověď :)
    KHIRIA
    KHIRIA --- ---
    Ahoj, bojuju s tim, ze mi sucuri mailem nahlasi:
    Media file added; identifier: 5075; name: no-image; type: image/jpeg
    Uploaded by: false vizualne to vypada viz priloha a vysledkem je znepristupnena stranka, kam se to nahrava. Vse se zda ciste, bez napadeni, system bez viru - presto za dnesek 4 pridany non files. Nevi nekdo co s tim?

KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    staci u tech obrazku nastavit obtekani, je to parametr obrazku, je to teda lama reseni ale jde to tak. Sofistikovanejsi bys mel je napozicovat pomoci CSS.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    GOLDIE66: je to jako by ses ptal na cestu na nadrazi slepyho cloveka, kterej je v prislusnym meste poprve. kde je umistenej ten slider, misto kteryho chces obrazky? musis nahodit screeny nebo proste web ukazat. jinak ti nikdo pomoct nemuze.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    GOLDIE66: popostrcit? jak je libo..

[ CSS - Cascading Style Sheets ]
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    GOLDIE66: Kup si vetsi monitor, to je tim
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    GOLDIE66: nevim jakym zpusobem vypada administrace u tehle sablony, ale to co ty potrebujes vytvorit jsou proste linky ze 3 obrazku, pokud ma store theme nejaky visual editor (page builder, visual composer a podobne ) staci si misto slideru natahnout treba textove pole pripadne tri sloupce a do nich vlozit obrazky, kterym snadno udelas odkaz.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    GOLDIE66: a je nejaky duvod proc na tohle pouzivat plugin ? Na jake je to sablone ?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Otazka do plena, je tu nejakej lepsi script nez http://icheck.fronteed.com/ ,,, kterej by nepracoval s PNG overlayem?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    LUIS_: funguje, za rok to resis zas... nechces to proste a taky nechces psat extra filtry nebo css jen abys to skryl dozivotne :D
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCMOC: To "Schovat (na 12 měsíců)" vpravo nahoře nefunguje?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: Na dashboard a dela nagy po celym adminu nahore... Tyhle afery cloveka jen otravuji :D

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: kam vyhazuje hlasky?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: ten sem jel do ted, me zacal srat jak furt vyhazuje hlasky :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: updraft plus a udelam kazdemu webu dropbox, kam se to haze.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Btw tohle pouzivam na kurzy men, je to celkem svizny

Foreign exchange rates and currency conversion JSON API
    http://fixer.io/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: ti si to muzou poresit sami :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Hele flaknu to i sem:

Cau, tohle bude mimo misu, ale myslim, ze nekdo muze vedet odsud.
    Hledam API, kam poslu dotaz ve forme PSČ/ZIP a prijde odpoved ve formatu mesta a jeho ulic/adres. Pro CZ.
    Tady je to akorat ke stazeni v xml (nebo sem to necet poradne), coz uplne nechci http://aplikace.mvcr.cz/adresy/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam