• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jak byste resili nasledujici… Muj klient ma WooCommerce shop. Ma ted nove YT bloggery, kteri propaguji jeho vyrobky a chteji komisi z prodeje, ktery prijde z jejich videi.

Napada me 0% coupon, ktery by zakaznici zadali, ale premyslim, zda neni nejaky elegantnejsi zpusob jako treba nejaka PHP promenna v URL a tu pak ukladat jako poznamku k objednavce. Napada vas neco?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Tak moje saga za idealnim cenove dostupnym WP hostingu pokracuje… Po mesici a pul, co zabralo presun na Siteground a nastaveni vsech moznych picovin, jsem zjistil, ze SG ma na shared plans php var limit pro max_execution_time nastaven na 120 = sbohem WooCommerce System Status Report

Rada od SG, upgrade na Cloud hosting, ktery zacina od £48/month = fuck you, SG! Fuck you with Lucille!
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    Jak na WSL ve Windows 10 dostat WordPress (a tedy Apache, MySQL a tak) – @365tipu
    https://365tipu.wordpress.com/...ak-na-wsl-ve-windows-10-dostat-wordpress-a-tedy-apache-mysql-a-tak/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hola,

je bezpečnostní problém použít v wp-config "define('FS_METHOD','direct');"?
    Bez toho to po mě pořád chce přihlášení k FTP, zřejmě mám na serveru problém s právy. Kdybych aspoň věděl co tomu kde nastavit, abych se toho zbavil...

S tou úpravou configu zdá se vše funguje v pořádku..

Díky za případnej tip!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: co tak sleduju woocommerce skupinu na fb, tak bych jeste pockal
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    No a jak je na tom Woo po tech dvo fix updatech? Uz se to da risknout?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: Tak hodnej bych nebyl, dost kokotina na strane woo je ze menej nazvy nekterych funcki, hooku skoro pri kazdym major updatu. Obcas se stavalo, ze tam ani nezachovali zpetnou kompatibilitu. Proste se na to vysrali uplne :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOCMOC: jako uprimne to nikomu nezavidim se v tom vyznat, pac kazdy ma na WC bambilion zatim nekompatibilnich pluginu a dokazu si predstavit, co ti uzivatele dokazou vsechno nahlasit za problemy..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    lol uz zacali:

WooCommerce 3.0.2 fix release notes – Develop WooCommerce
    https://woocommerce.wordpress.com/2017/04/12/woocommerce-3-0-2-fix-release-notes/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    problem ► ?wc-ajax=get_refreshed_fragments

How to speed up Woocommerce (and Wordpress) - Freelance Woocommerce Developer in Bromley, London
    https://www.green-box.co.uk/speed-woocommerce-wordpress/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MRTVY_KENNY: jojo to sem vygooglil a snažils e to kontrolovat ale nemam proste programatorsky skill abych to nasel co sem našel tak sem si pak nebyl jistej :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZABIAS: asi nerozumim, vsak to to jasne pise, ze tady
    /www/doc/www.salonangel.cz/www/wp-content/themes/skt-cutsnstyle-pro/inc/custom-functions.php

ti to neco chrli driv, nez by melo, tzn to muze byt znak pred <?php apod...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: jojo bohuzel, cely to pak stejne nefungovalo celkem trabl prekopirovat ten web na jinej hosting nikdy sem problem nemel nechapu :(

nevim nejak jak to opravit no :( asi na to seru a web se nebude migrovat a nebo holt pockam na nejakyho skillera co mi pomuze.

zkousel sem to i rucne ale proste se nedari :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: tímhle akorát schováš chybové hlášky, nevyřešíš problém, který je způsobuje. Tj. zaděláváš si na další problémy, protože až se ti tam něco pošaší příště, nebudeš vědět co, protože ti to nic nenapíše.

Co upravit a kde máš napsané v té hlášce. /www/doc/www.salonangel.cz/www/wp-content/themes/skt-cutsnstyle-pro/inc/custom-functions.php ti na řádku 1 něco vypíše, proto pokurví přesměrování. Oprav /www/doc/www.salonangel.cz/www/wp-content/themes/skt-cutsnstyle-pro/inc/custom-functions.php a máš po problému
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCOURMIKES: jasne na to sem se neptal co ? tak nebut OT.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZABIAS: jenom pisu ze ten front vypada jak html z roku raz dva jinak jsem to nezkoumal, transfer pluginy jsou nahouby vzdycky to neni 100 procent a pak je s tim srani, pan Koc to dela prikazovym kodem
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS:

Add this code in wp-config.php on the first line:

ob_start();
    error_reporting(0);
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ???
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZABIAS: to je fakt na wordpressu ten starej salonangel? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam