• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SHADOWALKER: myslel jsem, ze paypal dostal rozum a tohle se na checkout page zobrazuje vzdycky, ale asi ne. resil jsem to pred lety [ KEPASO @ wordpress ]
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Potřebovala bych dost akutně poradit s woocommerce + paypal. Z nějakého důvodu se po nastavení nového paypal api klienta přestala zobrazovat možnost zaplatit kartou a už jde jen použít paypal účet. V účtu paypal jsem nenašla nic, co by tuto možnost zakazovalo. Nevíte prosím? Už se v tom hrabu tři dny a nevím! Díky!
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Třeba se to bude někomu hodit… Chcete-li upravit něco v css a nevíte kde/nechcete hledat, kde je to schovaný, zkuste plugin SiteOrigin CSS. Super fičurka, která pomůže upravit design šablony i těm, kdo CSS neovládají.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: no jasny, proste to vizualne vojebej a mas klid :D a na svedomi se vykasli
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: No jo, jenže já to potřebuju do svýho vlastního pluginu pro klienta a zároveň kvůli zpětný kompatibilitě s jinýma pluginama nemůžu status "on-hold" zrušit a použít místo něj jinej. Tyhle úpravy jsou vždycky hrozný peklo. Takže asi vyhraje jquery :-D páč mne zatím jiný řešení nenapadlo.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KEPASO: Super, díky, to by mohlo být ono. Přihlašovací adresu jsem zatím nezměnil i když vím, že bych měl :)
    Díky!
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BLO_GROS: oficialni aplikace https://apps.wordpress.com/mobile/ umi dokonce pracovat se selfhosted webem, problem ale nastava v okamziku, kdy mas zmenenou prihlasovaci url. aspon usuzuju z pokusu, kterej jsem ted provedl.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Zdravím, nevíte náhodou někdo jestli neexistuje mobile appka (android), pomocí které by šlo napsat WP post i s fotkami OFFLINE a až po příchodu k wifi ho publikovat na web?
    Díky moc za tipy.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: a nebo tenhle plug a budes to mit osetreny komplet v celym systemu

YITH WooCommerce Custom Order Status — WordPress pluginy
    https://cs.wordpress.org/plugins/yith-woocommerce-custom-order-status/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: udelej to v jquery, at to prepise zaziva :DDD
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jak přejmenuju order status ve WooCommerce? Potřebuju udělat z "On Hold" "New Order" a pomocí filtru to umím jenom ve stavu objednávek ale v takových těch filtrovacích nesmyslech nahoře to pořád zůstává stejné :/ Díky za tip, googlila i hledala v kódu a asi nevím jak.

add_filter( 'wc_order_statuses', array ( $this , 'rename_order_statuses' ) );
    public function rename_order_statuses( $order_statuses ) {

foreach ( $order_statuses as $key => $status ) {
                    $new_order_statuses[ $key ] = $status;
                    if ( 'wc-on-hold' === $key ) {
                        $order_statuses['wc-on-hold'] = _x( 'New Order', 'Order status', 'woo-mailstep' );
                    }
                }
                return $order_statuses;

}

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KALIF_WH: normalne do sablony uvnitr WP loop das
    <?php the_excerpt(); ?>

WP loop je obvykle neco jako toto:

<?php
    if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
    ....
    ....
    endwhile; 
    else: echo "<h1>No post found!</h1>;
    endif;
    ?>

KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    CRS1138: Nakonec mi to pres tohle neslo, nejak sem nedokazal zprovoznit variantu ktera by spolupracovala s sablonou. Vyresil jsem to automatickym stylovanim prvniho odstavce postu, kazdopadne diky za nasmerovani.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    potreboval bych poradit nejakej booking system, kterej umi i spravu uzivatelu (adminu), neco jako affiliate, ze kdyz to bookne tamle marus na naky pobocce, ma z toho naky kapani (10% treba), dal aby to melo kustomizovatelny polozky pro artikl, typicky pocet a druhy osob atd... any idea?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    CRS1138: Diky proctu to :-)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KALIF_WH:

the_excerpt()

Vice…
    the_excerpt() | Function | WordPress Developer Resources
    https://developer.wordpress.org/reference/functions/the_excerpt/
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Ahoj, chtel jsem se zeptat existuje nejaky zpusob jak v detailu postu, robrazit krome samotneho contentu i excerpt, jako prvni ? Diky
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: sem hlupak diky, obrazky byli moc mali pise debuger :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Dej do google " delete facebook cache"
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nevíte proc se mi u sdílení příspevku nezobrazuje obrazek ?: http://www.ongear.cz/owb-pouzdro-danthalian/

na jinych webech mi to jde vpoho :( díky za info.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam