• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a pises to ve Visual editoru nebo Text editoru?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Nepomohlo. :) Rozebírají tam kde co, ale nemám pocit, že to řeší můj "problém". Já si už dřív všiml, že mi HTML editor sám "ladí" kód, například když do textu zadám pevnou mezeru přes nbsp, zmizí to (ale pevná mezera funguje. :) ). Jako by si to samo chtělo kód optimalizovat (vyhazuje nepotřebné), namísto aby jej nechávalo jaký je. Nebo prostě nevim.
    Zálohu mám, ale to mi právě přišlo nešikovné, proto jsme s eto snažil vyřešit tímhle, aby to mohlo být přímove stránce. Což se nepovedlo. :) Dokážu s tím žít.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: napriklad toto reseni by melo fungovat

<div style="display: none;">

...comment...

</div>
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: To je zvlastni, s tim jsem se zatim nesetkal, ale tak jeste ze mas revize :)
    A udelej si kopii postu/stranky, ktera nebude publikovana.

Jinak vice info snad naleznes na
    editor - Is It Possible to Comment Out HTML Code in a Wordpress Post? - Stack Overflow
    https://stackoverflow.com/...ons/3344270/is-it-possible-to-comment-out-html-code-in-a-wordpress-post
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Aha, tak výdrb! On mi Wordpress po uložení stránky všechen ten "deaktivovaný" obsah smazal. :) To je teda kámoš.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Super, to je ono! Moc děkuju, funguje.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: aaaaaha!!! To co jsem ti psal je standardni WP shortcode. To co ty chces by melo normalne fungovat pouzitim HTML comment tagu

<!-- whathever
    befblkfngweg
    gergej
    -->
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: To asi nebude ono. Aspoň to nepomohlo a čekal bych, že to bude mít závorky jako u HTML tagů, ne hranaté. Ale možná je chyba u mně.

Mám ve Woordpressu vytvořenou Stránku. V administraci ji můžu editovat buď pomocí Editoru nebo HTML. A já potřebuji dočasně část obsahu té stránky zneviditelnit. Nechci to ale smazat, protož ebrzo to tam zase budu potřebovat vrátit. Čili jen potřebuji nějak označit začátek a konec sekce, která bude ignorována.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: nevim jestli ti rozumim spravne, zkousel jsi nasledujici?
    [code]

[/code]
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, jsem bastlíř a potřebuji poradit úplně základní věc - v administraci při vytváření obsahu Stránky potřebuji v jejím HTML kódu "dočasně deaktivovat" část jejího obsahu. Čili aby tam zůstal, ale nezobrazoval se (nebyl aktivní). Je to dlouhé třeba padesát řádků, takže to nejde dělat tak, jako když se píše komentář. Musím nějak označit začátek a konec celé té "neaktivní" sekce. Nemůžu vygooglit, jak na to, poradíte? Díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Kdybyste někdo řešil zobrazování SVG souborů v media library, tak tohle funguje dobře:
    GitHub - press-bits/media-library-svg-display: A component to enable display of Scalable Vector Graphics (SVG) in the WordPress media library.
    https://github.com/press-bits/media-library-svg-display
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Neresil ste nekdo integraci Hellosign do Wordpressu?

Legally Binding Electronic Signatures
    https://www.hellosign.com/
    SASOS
    SASOS --- ---
    Zdar, řeším problém při instalaci šablony Gillian, když ji nainstaluju, tak se mi úplně rozletí grafika. Před aktivací šablony je v náhledu vše v pořádku a zapnutí mi úplně zmizí obrázek hlavičky, změní se barvy.
    Zkoušel jsem teď novou instalaci WP na poslední českou verzi, je teda fakt, že jsem použil starou dB s daty. Každopádně normální šablony typu Twentyten mi chodí na první dobrou i pluginy a tahle nějak odporuje. Další věc, že se mi po instalaci objevují hlášky, že je něco špatně. Řve to jak v okně nastavení, tak šablony čerstvě po instalaci.
    Tohle je třeba u nastavení
    Warning: An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums. Poznámka: Zabezpečené připojení k WordPress.org se bohužel nepodařilo navázat, kontaktujte prosím poskytovatele hostingových služeb. in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-admin\includes\translation-install.php on line 66
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: php, deffo, framework az potom…
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SHADOWALKER: Zacni s PHP.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Co byste doporučili pro vývoj od "umím si lehce upravit šablonu" k "umím s wordpressem skoro cokoliv"? Naučit se PHP? Nebo spíš nějaký framework? Sháním rozumy. Díky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: no nastavil sem medialni soubor ale ne jestli tam mam ten křižek :) nechapu sory dystak napis jak to ma bejt ea je to :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls nenapada nekoho co pouzit na:
    admin definuje udalosti a na webu je pak na nejake URL formular na prihlasovani pro zajemce. vlozene zaznamy se ukladaji a vysledek se pak da dostat jako excelova tabulka s tim, ze prihlasenemu se posila automaticky email s instrukcema a vygenerovanym variabilnim symbolem, aby zaplatil..
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZABIAS: Tady si to nastavil prece, jeste sis nadaval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam