• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GORK: to pises vlastni sablonu?
    GORK
    GORK --- ---
    Ahoj, moc se omlouvám, že otravuju, ale ač se snažim to dohledat na google, nedaří se mi. Máte někdo zkušenosti s videem na indexu ve wordpressu? Potřebovala bych video přes celou obrazovku na indexu. Poradil byste mi prosím někdo, jestli s tím máte zkušenosti? Jak ho vložim, aby běželo na pozadí? Děkuju moc.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Asi nejkomplexnejsi snippet na kompletni odstraneni podpory komentaru na webu
    // Add to existing function.php file

// Disable support for comments and trackbacks in post types
    function df_disable_comments_post_types_support() {
    	$post_types = get_post_types();
    	foreach ($post_types as $post_type) {
    		if(post_type_supports($post_type, 'comments')) {
    			remove_post_type_support($post_type, 'comments');
    			remove_post_type_support($post_type, 'trackbacks');
    		}
    	}
    }
    add_action('admin_init', 'df_disable_comments_post_types_support');

// Close comments on the front-end
    function df_disable_comments_status() {
    	return false;
    }
    add_filter('comments_open', 'df_disable_comments_status', 20, 2);
    add_filter('pings_open', 'df_disable_comments_status', 20, 2);

// Hide existing comments
    function df_disable_comments_hide_existing_comments($comments) {
    	$comments = array();
    	return $comments;
    }
    add_filter('comments_array', 'df_disable_comments_hide_existing_comments', 10, 2);

// Remove comments page in menu
    function df_disable_comments_admin_menu() {
    	remove_menu_page('edit-comments.php');
    }
    add_action('admin_menu', 'df_disable_comments_admin_menu');

// Redirect any user trying to access comments page
    function df_disable_comments_admin_menu_redirect() {
    	global $pagenow;
    	if ($pagenow === 'edit-comments.php') {
    		wp_redirect(admin_url()); exit;
    	}
    }
    add_action('admin_init', 'df_disable_comments_admin_menu_redirect');

// Remove comments metabox from dashboard
    function df_disable_comments_dashboard() {
    	remove_meta_box('dashboard_recent_comments', 'dashboard', 'normal');
    }
    add_action('admin_init', 'df_disable_comments_dashboard');

// Remove comments links from admin bar
    function df_disable_comments_admin_bar() {
    	if (is_admin_bar_showing()) {
    		remove_action('admin_bar_menu', 'wp_admin_bar_comments_menu', 60);
    	}
    }
    add_action('init', 'df_disable_comments_admin_bar');
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    O ty spolecnosti a jejich hostingovych sluzbach si myslim svy :)))
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: Cesky hosting to tak ma.
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Cesky hosting. Nevim proc to tak maji.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PIDIZUB: To je hosting tak 15 let zpatky ne? :D
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Díky. Bylo to straně hostingu. Bylo potřeba .htaccess povolit. Jak prosté :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Pouzivate nekdo logger na odeslany emaily? Ja pouzivam tenhle ve free verzi, bohate staci na zakladni veci

Email Log — WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/email-log/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PIDIZUB: no jasny, bud .htaccess na ftp vubec nemas a neda se ani vytvorit a nebo ho tam mas a neda se do nej zapisovat :) to uz si poradis ne?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PIDIZUB: tak si prejmenuj .htaccess na neco jako .htaccess.bak a vygeneruj si ty permalinky znovu
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    KOCMOC: Díky za radu. Jediné nastavení, které funguje, je to první. Takže jsem přišel o tzv. hezké linky.
    Šlo o to. Že když jsem přišel na web, tak fungovala jen homepage (bez ohledu na přihlášení do Wordpressu). Ale po kliknutí na menu, tak každá další stránka byla s chybou 404.
    Teď jsem nastavil permalinky na default a web se konečeně zobrazuje celý. Jen adresa je s tím číslem stránky, místo názvu. Asi to vysvětluju krkolomně.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nedávno jsem "někde" v administraci nastavil, aby se mi v HTML editoru článků zobrazovaly tagy konců řádků/odstavců. Teď bych to rád vrátil zpět, ale nedaří se mi najít, kde jsem to nastavoval. :) Víte to někdo z hlavy? Díky. :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    PIDIZUB: Mkni, jestli máš správně nastavené permalinky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PIDIZUB: tu vetu ze se ti nezobrazuji stranky chapu tak, ze homepage i administraci vidis ale nedostanes se na PAGES z menu. kdyztak lip specifikuj dotaz.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PIDIZUB:
    1) jdi sem https://codex.wordpress.org/images/c/c5/options-permalinks.png
    2) klikni na SAVE CHANGES
    3) dej ctrl + f5 v chrome
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravím vespolek.
    Mohl by mi někdo z vás poradit, nebo nasměrovat. Nevím co dělám špatně.
    V rámci hostingu bylo potřeba migrovat web ze starého PHP na nový server. Vytvořil jsem si zálohy pomocí All-in-One WP Migration. Mám Pro verzi. A s pluginem jsem spokojený.
    Vše proběhlo celkem na pohodu. Ale po migraci se mi nezobrazují stránky. Vyskakuje chyba 404. Nevím čím to může být. Díky za radu.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    není tu někdo, kdo pracuje i s Opencart? Potřeboval bych doporučení nějakých podrobnějších tutorialů. You tube jich má dost, ale našel jsem zatím jen nastavení úplného základu.

Díky
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: Koukni se do nastaveni tiny mce advanced, co tam mas zaskrtany. Ad to display none, ze ty babe to vyhazuje. To muze bejt rolema, ty ses admin, ona editor. Muze to u ni filtrovat html entity pryc z kodu. Ted nevim, sem znicenej po diteti heh
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mám jednu záhadu, snad poradíte. Editor článků mi někdy "sahá do kódu", jindy ne. Všiml jsem si toho už několikrát, naposledy dnes při vkládání "neviditelných" znaků do článku pomocí "display: none" (ptal jsem se tu na to nedávno a rada dělat to takto zafungovala). Dnes se ovšem dělo, že mé editorce se vždy při uložení článku tento tag z kódu sám odstranil. Když jsem to samé zkoušel já, vše fungovalo správně. Jakoby se editor článků choval jednou tak, jindy jinak (několikrát se mi stalo, že mi podobně vyhazoval třeba pevné mezery, které jindy v článku nechával). Tušíte, co to? Napadá mě, jestli neexistuje nějaké klávesovkové přepínání mezi dvěma režimy editoru, kdy v jednom "inteligentně vyhazuje nepotřebné" a ve druhém "nechává vše, jak je". A tu klávesovku někdy nechtěně stisknu a pak to dělá, co nechci (podobně to má třeba Word, který bez stisknutého Insertu psaný text vkládá a se stisknutým přepisuje stávající). Googlením jsem nic neobjevil. Poradíte? Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam