• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jak nastavit aby sablona pouzivala .po .mo soubor v themes languages? pres nejake define? kde? v jakem to je souboru? wp config ne zejo.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: heh a ted se podivej co pisu "soubory v themes languages to nepouziva"
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Tak si to savlona taha od jinud, treba primo z adresare languages v sablone :)))
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Nasel jsem spravny .po soubor a prelozil string vygeneroval .mo skopiroval na web - nic se neprojevilo, nicmene je to tam nastavene tak ze ty .po .mo soubory v themes languages to nepouziva ani kdyz je smazu z ftp tak je web porad prelozeny v cestine. Vite jak to prenastavit aby to sebralo po mo soubor na sablone? Tohle se mi pri prekladech poeditem jeste nestalo. Vis jak na to kde to je? Google moc nepomaha.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: RAINBOF: díky, zkusim hledat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BLO_GROS: zacal bych od konce. zapni si logovani v php a uvidis.muze to byt od rozstreleny databaze (nejaka vazba 1:n je treba 0:n) pres malo pameti (imagemagick), po nejakou obsolete funkci v kodu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: Primo na ftp nebo v editoru sablon ve wp - pokud neni zakazanej. Tezko radit, kdyz nevis co hledat
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: Já právě nevim, kde to mám zjistit. Když se podívám přes "prozkoumat" tak tam vidím u těch starých postů správnou velikost. Nahrál jsem tam (https://libreshot.com/) teď poslední post (žába), kde je vidět, jak se to špatně nahrává. Jinak šablona by si měla tahat a dříve tahala velikost medium.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: jakou velikost si vola primo sablona? ty homepage nebo kde to mas
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Ahoj, před pár dny jsem tu řešil problém s generováním různých velikostí obrázků při uploadu. Nakonec jsem díky KOCMOC přišel na to, že to způsoboval plugin ad inserter.
    Zdálo se, že je problém vyřešen, ale bohužel není. Různé velikost obrázků se sice normálně nahrávájí ale problém je v tom, že na výpisu postů (homepage, taxonomy) se namísto velikosti medium tahá plná velikost obrázků.

Problém přetrvává i při vypnutí všech pluginů.

Media settings mám nastavené takto (a na ftp ty velikosti normálně jsou):

Thumbnail size W: 150 H: 150
    Medium size max width: 462 max height: 800 (velikost náhledu na HP, která se nezobrazuje)
    Large size max width: 861 max height: 0 (velikost v postu, která se normálně zobrazuje)

Netušíte někdo čím by to mohlo být?

Díky moc, já už jsem zkusil vše, co mě napadlo.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICKEY_MOUSE: pokud ti stačí místo... Já myslel že se sháníš po stream službě. přes http/s ti to nikdo moc zakazovat nemůže.
    Druhou věcí pak je jak se k tomu postaví konektivita když pak budeš mít větší návštěvnost.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RAINBOF: Na online chatu mi řekli, že klidně můžu ta videa nahrát v rámci svého hostingu na jejich server a vkládat na svůj web odtamtud (čili to nepotřebuji hnát přes nějaký Youtube apod.). Že to technicky není žádný problém, v pohodě.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICKEY_MOUSE: pockej oni ti pomohli ? co ti poradili ? (teda kam te odkazali)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KOCMOC: Tak vyřešeno. Teď nechápu, proč mě samotného nenapadlo se obrátit rovnou na Wedos, to asi jak jsem to moc řešil. :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: zeptej se na chatu podpory na wedosu nejlip
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    chci na svůj wordpressí web vkládat cca hodinová fullHD videa, aby si je návštěvníci mohli pouštět. Hosting mám na Wedosu. Můžu ta videa uploadnout normálně do Médií (tedy na server Wedosu), anebo je musím na web linkovat z nějaké služby na přehrávání videí specializované (Youtube, Vimeo apod.)? Vyhovoval by mi ten Wedos, pokud to není nic proti ničemu. Díky.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    KOCMOC: Díky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Používáte nějaký konkrétní plugin na automatické tahání eventů z facebookové stránky na wordpress stránku (ne do widgetu). Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam