• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Btw otazka do fora, jak resite CACHE na strankach, kde je captcha?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Pokud chcete neexistujici stranku presmerovat na libovolnou existujici (treba svoji error 404) - stavovej kod sem neresil, nezajma - protoze je to redir na existujici stranku, kterou muzu editovat v CMS... ;) Priorita je tam 1, at to lita hned

//404 Redirect to page
    function redirect_404_to_page() {
        	global $wp_query;
          	if ($wp_query->is_404) {
               wp_redirect( get_site_url().'/chyba-404', 301 );
               exit;
           	}
    }
    add_action('wp', 'redirect_404_to_page', 1);
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CITRONAK: Jo, to jsem právě měl na mysli, jestli to jde zabezpečit jinak. Tak počkáme…
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: Zatím to asi nechám jak to je, prostě při uploadu deaktivuju všechny pluginy a počákm do listopadové aktualizace WP, třeba se něco změní...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: No, právě jsem si myslel, že to je tímhle pluginem ale není. A nejde mi identifikovat, kterým by to mohlo být. Jednou jich půlku deaktivuju - začne to fungovat, pak je zase aktivuju a znovu deaktivuju a najednou to zase nefunguje. I když jde o naprosto stejnou situaci. Nevim, nechápu to, chová se to nějak nelogicky...
    Nechci s tim moc otravovat ale kdyby se ti chtělo, klidně ti vytvořim profil, abys to viděl sám.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: No prave minule si rikal, ze to koliduje s ad inserterem, pokud me panet nesali a pak si to poprel o den pozdeji, tak nevim. Takze to proste kurvi nakej plugin? Ho dej do hajzlu a nahrad jinym ne? Je dycky x alternativ
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LUIS_: je díra ve WP, aktualizuj... až tedy bude opravná verze :D
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    WorldDefence mi poslal tenhle mail:
    Vulnerability found: WordPress 2.3-4.8.2 - Host Header Injection in Password Reset

Tušíte, co s tím? Pokud s tím vůbec mohu něco dělat…
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC:
    4. Tohle je content.php https://paste.ofcode.org/ACKcVS6WQJrmxuhdFrWm6e , kde je ta funkce martin-home díky které se zobrazuje správná velikost náhledu obrázku na homepage (pokud se ovšem vygeneruje)
    5. Na FTP obrázky fyzicky nejsou. Nahraje se pouze full size. Varianty velikostí se nahrají pouze když deaktivuji pluginy.

díky
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC:
    4. Tohle je content.php https://paste.ofcode.org/ACKcVS6WQJrmxuhdFrWm6e , kde je ta funkce martin-home díky které se zobrazuje správná velikost náhledu obrázku na homepage (pokud se ovšem vygeneruje)
    5. Na FTP obrázky fyzicky nejsou. Nahraje se pouze full size. Varianty velikostí se nahrají pouze když deaktivuji pluginy.

díky
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS:
    tak to shrnem:

1. - php knihovna je ok - kontrolovali sme
    2. - instalace wp je ok - delal si reinstall z admina (snad se vsechno prepsalo jak ma)
    3. - pluginy nepluginy proste to negeneruje tebou definovany velikosti borazku, takze tim to nebude
    4. - primo soubor sablony si kontroloval? co vola - jakou funkci generuje ten thumbnail? nevim co tam mas esi homepage.php nebo index.php nebo co - kdyztak to cely pastni na https://paste.ofcode.org/
    5. - obrazky na FTP fyzicky vygenerovany sou nebo nejsou?
    6. - pokud na ftp sou, dostanes se na ne pomoci URL v prohlizeci?

souhlasi to, popripade muzes doplnit?

pak zkus leda web zduplikovat uplne na jinej hosting a uvidis - nebo ja uz nevim co ti poradit takle pres pul republiky, aniz bych videl jedinej soubor ty sablony :D
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: To jsem už zkoušel, normálně přes administraci "reinstal now", ale zkusím ještě jednou :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: Tak jeste preinstaluj wordpress haha, at vyloucime rozbitost instalace
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    RAINBOF: Díky, díval jsem se teď do statistik cpanelu a využití cpu i memory vypadá v pohodě. Lze nějak ověřit/otestovat ten čas spuštění skriptu?
    Dík
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BLO_GROS: hadam ze dochazi pamet nebo cas spusteni skriptu.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: Tak jsem přenastavil ty práva ale bohužel se nic nezměnilo.
    Pořád se děje to, že když nahraju novou fotku, nevytvoří se varianty velikosti (thumbnail, medium...)
    Pokud deaktivuju všechny pluginy, funguje to správně. Když je ale postupně aktivuju a třeba mi zbyde 5 deaktivovaných pluginů a upload obrázků funguje správně, tak když je postupně zapínám, upload zase přestane fungovat. A když znovu těchto pět pluginů deaktivuju, opět to nefunguje.

Takže zatím to budu muset řešit tak, že při uploadu fotek deaktivuju všechny pluginy a pak je zas zapnu.

Kdyby vás cokoliv napadlo, budu vděčný. Případně kdyby se na to měl někdo chuť za nějakou malou úplatu podívat (udělal bych přístupy), bylo by to taky super.

CRS1138: díky
    GORK
    GORK --- ---
    CRS1138: děkuju moc!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BLO_GROS: ja to mam vetsinou
    chmod -R 755 wp-content/

BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: díky moc, jdu to zkusit a dám vědět :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: udelej to pres filezillu napriklad https://filezilla-project.org/
    di pak do nejvyssi slozky, nevim co tam mas www nebo public_html... na to klikni pravym a dej chmod viz obrazky niz a REKURZIVNE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam