• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: Jestli to nebude nakej voser s autosave a admin-ajax... Ze se tam pri requestu neco sprajcne a je to haha
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Zkoušeli jste někdo provozovat Wordpress na AWS (Amazon Web Services)?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: takoveto bugy jsou nejhorsi
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Jojo, zatím to funguje, ať zkouším co zkouším. Jako by si to ze mě dělalo legraci. Když chci pracovat, přestane to fungovat. Když to testuju, jede to. :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: koukni do konzole kdyz to nebude fungovat
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak je to divné, teď zkouším nechat článek otevřený čtvrt, půl i tři čtvrtě hodiny, a pořád tlačítka fungují. Tak to bude ještě nějaké jiné kouzlo, proč to občas fungovat přestane.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    aha, už vím, co myslíš. Ctrl+Shift+J :)

jdu to zkusit, nebude to ale obratem, nevím jak dlouho bude trvat, než se ta tlačítka po otevření článku "zneschopní". Předpokládám, že ta potenciální chyba se tam ukáže až když ta tlačítka přestanou fungovat.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    mac: cmd+alt+I
    win: asi ctrl+alt+I

a pak si najdi zalozku console a reloadni tu stranku – objevi se tam nejake chyby?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Chrome
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: co pouzivas za prohlizec?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: To už na mě mluvíš moc odborně. :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a mas neco v devtools console?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KALIF_WH: Tak pozor, ta má patálie neskončila, ona mě jen oklamala. :) Zjistil jsem, že tlačítka pro Uložení konceptu/Publikování příspěvku fungují, když nějaký článek otevřu a zkouším je hned mačkat. Ale když nechám článek otevřený a nějakou chvíli jej neukládám (jen edituji jeho obsah), pak už to neuložím. Jako by existoval nějaký timeout, po jehož vypršení už článek nejde uložit.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    jasne, jakym zpusobem jsi tam foramatoval ty texty ? Ve style css sablony nebo primo v prvcich pres style ?
    SHIN
    SHIN --- ---
    ahoj
    neresili ste nekdy to, ze by wp, zacal ignorovat formatovani textu ?
    proste vsechen text, ktery ma definovany nejaky odstavce mezery atd je najednou formatovany do bloku zarovnany po obou stranach ....
    ve wysiwyg i html formatovani vidim spravne ....
    priklad treba tady http://pohoda-help.cz/o-nas/
    PULKA
    PULKA --- ---
    Někdy v létě jsem koukala na plugin, který umožňoval ukládat custom logy do DB a zároveň ho jednoduše integrovat do vlastních pluginů do admina, ale bohužel jsem si ho nikam nepoznamenala a teď ho nemůžu najít. Nevíte někdo, co to mohlo být?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KALIF_WH: Jenže já neudělal ani to. :) Já už na to včera neměl morál, tak že to nechám na ráno. A ráno koukám a ono to jede. Nechápu nic. :)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: ono je taky mozne, ze ti mohlo pomoct i vypnuti a zapnuti pluginu :-) jednak uz sem na dost diskuzich cetl ze obcas pomuze restart pluginu po zmene (nevim nakolik je to urban legend nebo nakolik to je systemovej a logickej postup). A pak my kluci od pocitacu proste vsechno musime zkusit nejdriv vypnout a zapnout :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: Tak to je ta druha nejlepsi varianta :-) Kazdopadne gratuluju
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KALIF_WH: Tak se asi stal nějaký zázrak, protože dnes ráno to vše funguje jak má. Aniž bych cokoli dál dělal, měnil. Prostě tlačítka tlačí, a včera netlačila. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam