• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: bohuzel nepomuzu, ale jen info od te doby co Bluehost koupila Endurance International, tak jejich support stoji za zlamanou gresli. Ja jsem presunul vsechny nase weby a par zakazniku bud k Sitegroundu a nebo na jeden VPS.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s blue-hostem a wp multisite se subdoménama? Včera jsem volala s podporou a "jasně, všechno bude fungovat, jak má, nic nastavovat netřeba", dneska přesunu, web nefunguje a podpora sice slíbila, že to vyřeší ihned, ale je to tam přes hodinu a klientovi tam visí rozbitej eshop... Kdybyste někdo věděl, jestli se to dá nastavit z té nepřehedné administrace, tak budu ráda za radu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUIS_: no, to jsem myslela :-D
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    PULKA: Moc? Já bych řekl vůbec. :)

PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: Zobrazuje se mi 1 Kc, takze asi cache. Jo a nemáš to moc mobilní.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: taky se mi polozka hned neprida do kosiku (neni videt nahore v kosiku) ale kdyz se klikne na kosik tam tam je :(

diky za pomoc.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Nevíte proč při testovaní eshopu woocomerce mám nastavenou dopravu za 1,- ale přitom mi to ukazuje 200,- :( http://www.cokolada.online/pokladna/ , jakmile se prihlasim jako admin tak mi to ukazuje zpravne tj 1,- .

díky za info. sem na tom dost zaseklej :(
    PULKA
    PULKA --- ---
    HARDCABB: No, to ne, ae jestli pořád staci Api key a uzivatelske jmeno, tak to muzes do backendu jednoduse pridat, nebo to tam dat rucne v child theme (nevim, k cemu to chces). Jinak se porozhlédnout po pluginu, co maji vypis reseny klasicky pres templates, tak ze je budes moct upravit (ale v instagramu se nevyznam, takze neporadim)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PULKA: mozna se pletu, ale mam dojem ze bez autentizace v backendu a tokenu todle uz jednoduse neni technicky mozny. takze backend potrebuju vymakanej, ale na frontu bych si rad pracoval s raw datama.
    PULKA
    PULKA --- ---
    HARDCABB: Když nechceš žádný klikátko, tak to rovnou implementuj do šablony rovnou přes API? Třeba tohle vypadá docela jednoduše: https://github.com/ChubbyNinja/php-instagram-feed
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    poradite prosim Instagram plugin, kterej mi umozni naprostou customizaci v ramci sablony? nezajima me zadny GUI klikatko v administraci, potrebuju na frontu dostat v php posledni fotky/prispevky a ty si pak zobrazit ve vlastnim layoutu.

z tech nejpouzivanejsich to bud zadnej neumi, nebo to alespon nema nikdo uvedeny ve features
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Delam na dobrym pluginu, nechte se prekvapit haha
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    PULKA: Prozkoumám. Dík.
    PULKA
    PULKA --- ---
    SHADOWALKER: Nějaké napojení na Messenger od FB?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    A ještě jeden dotaz mám. Hledám kalendář, který mi, na základě zadání v administraci, zobrazí klasický kalendárium jen se zvýrazněnými daty. Nechci, aby to bylo klikací, nechci eventy, prostě jen kalendář. Vše co jsem našla je právě zbytečně složité a umí to spoustu fičur. Díky!
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: ech.. pro uzivatele pod kterym bezi server musis nastavit prava na slozku pro zapis..
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Doporučíte nějaký lightweight live chat, který by operátor mohl používat i na mobilu? Samozřejmě klidně placený. Díky!
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nějak nemám dobrej tejden. Byla jsem nucená přeinstalovat localhost - EasyPHP - na novou verzi, všechno funguje (akorát tam ten apache nebo co běhá pomalu, což u starý verze nedělal), ale nemůžu nahrávat wp-content, protože tam Windows 7 cpe pořád read-only. I když to odškrtnu, uložím tak je to tam zpět. Nemáte někdo tip, jak z toho ven?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: je prave x pluginu, co pridavaj fee na checkout :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: Hm, ne, nějaký pluginy k tomu. Možná je zkusím jeden po druhým povypínat a uvidím. Zatím jsem to vyřešila tak, že když je hodnota nulová, tak se to nezobrazuje, ale není to úplně dobrý řešení ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam