• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    MIKEKT: A píše ti to tam něco? Zkus to třeba prohnat tímhle: http://www.mail-tester.com/
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    mam vytvoreny kontaktni formular na WP webu a maily z nej padaji do spamu na gmail mailu. Nemate nejake tipy jak tomu zabranit?
    diky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Co pouzivate na integraci WooCommerce s EET?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: my bad, je to ten druhej typ @stolinski, ktery pouziva YT
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HARDCABB: ok, diky kouknu na to. Narazil jsem na Wistia pri hledani pluginu. Jak jsou na tom s kvalitou dodavani videi ke koncovym uzivatelum? Neseka se to? Automaticka zmena kvality v zavislosti na bandwidth atd.?

Ono jde taky o to, ze klient uz ma radove pres 100 videi na YT a asi 13000 followers tamtez.

Me pres noc napadlo jak to ten Wes dela. Ma videa jako 'private' only a pres JS request je meni na 'unlisted' kdyz na to nekdo kouka z sveho profilu u nej na strankach.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Nedavno jsem delal podobnej web, placenej pausal za pristup k videum. Jako sluzbu na videa jsme pouzili https://wistia.com/ umi to vsechno, na co si vzpomenes.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: a tak nez zacnu resit neco 'custom made', tak se tu ptam jestli to nekdo uz neresil.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: no a to se prave snazim vyresit… napadaji me veci jako vlastni HTML5 player a pres JS/YT API tam dodavat kontent.

Vim, ze neco podobnyho dela @wesbos se svymi JS tutorialy, onehda o tom mluvil na

https://syntax.fm/show/014/our-stacks-explained
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: kdyz mam link na neverejny video, tak bude hrat kazdymu, komu ten link nasdilim
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jak byste sli na toto. Chci nasadit WooCommerce s mesicnim pausalem, za ktery budou mit klienti pristup k videim, ktera jsou na Youtube (neverejne). Jake extensiony byste doporucili?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    git voe klasa
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    LUIS_: znam no, ale jak to souvisi s tim prispevkem dole?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    WordPress Premium · GitHub
    https://github.com/wp-premium
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    poradite mi prosim nejlepsi cestu, jak oznacit specialni stranku tak, jako je napriklad oznacena homepage, posts page a podobne? woocommerce stejnym zpusobem napriklad oznacuje cart page, account page a podobne. viz screenshot.

potrebuju vytvorit dve staticky stranky na ktery se budu napevno odkazovat v sablonach a chci aby bylo jasne videt o ktery se jedna i v administraci. nedari se mi ale spravne vygooglit jak toho nejak rozumne docilit.

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    RAINBOF: jo, vymazal jsem z toho ten link na script a dal práva jen pro čtení. Vyčistil root, vymazal usera, změnil heslo a aktualizoval co se dalo. Tak uvidím, jestli se objeví znovu.
    A ještě jednou díky moc za rady a analýzu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SUN_VU_KUNG: do ty doby si aspon oprav sablonu a nastav si prava na ni jako readonly.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jj, je to hack, měl tam vytvořeného i dalšího usera. Holt jsem ty stránky dlouho nekontroloval a díval se na ně max. jako běžný návštěvník a nenapadlo mě ho vyhledávat googlem. Hned jak bude WP 4.9.1. v češtině, tak to reinstaluju a nahraju zálohu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    info: web hackly je a rozhodne tak vypada. po zevrubnym pruzkumu je v rootu mnoho indexxx.php kde xx je nejaky cislo.
    vzhledem ke stari wp pod tim jsem doporucil reinstall a restore ze zalohy. :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    > Web hacklý není, nebo alespoň to nevypadá, vše funguje a zdá se být ok

tidle smejdi maj docela dobry cesty jak docilit toho, aby web nevypadal hacknutej konkretne pro tebe, ale pro beznyho navstevnika jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam