CRS1138: Ja si v tom zatím dělám jasno a prochazim clanky, ten, níže doporucovanej je fajn. Kdyztak sem napostuju nejaky dalsi. Mam rozepsanej článek s vypiskama cesky, kterej chci pristi tyden probrat s pravnickou, az bude venku, tak ho sem poslu. Jde mi o to, ze spousta jich je moc tepretickejch, ato jak na rovine muj klient nejak spravuje data, co s tim, a pak taky to vsechno okolo - musim mit smlouvu s klientem, kdyz mi da pristup do admina/db/ftp a tak? Chapu, ze je to asi jeho problem, ale ja se jim chci vyhnout. Mam pristup do spousty eshopu a je samozrejmy, ze data nikde nezneuzivam, stat se to, tak nemam klienty, ale ty data tam jsou.
Nicmene muj zaver zatim je, ze reseni pro WC bude, ale jeste neni ready, coz minimalne moje klienty neutesuje a na duben neberu zakazky, protoze každej klient má i něco specifický a už vidím, jak to implementuje do nějakýho obecnyho řešení. Zatim vidim nejvetsi problem s nakupem jako host, ktery vlastne neni anonymni, implementace souhlasu na specialni strance (uz ted mi prijde ta predstava silena, az to vsude zacne vyskakovat) a trochu s kontaktnima formularema (za sebe je rusim a konec). Co se tyka WP samotneho, tak doufam v dodelani toho standardu, na kterym zacali delat ti dva Danove.
Moje vlastni WP pluginy, co jsou v repozitari bud to resit nemusí anebo se to vyřeší doufam s WC complience (jenom pridavaji pole k uzivateli do objednavky)