• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC: https://understrap.com/ ? Běží to dokonce na B4.

THEODORT: Ook ;) Budu se těšit.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    THEODORT: 6000 usd jen odmena vykoristovanemu php programatorovi za praci, firma co plugin mela dodavat mela za to vic, 20.000+ usd treba
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KOCOURMIKES: jestli implementujou zpravy pro pojistovny, tak ta cena sedi.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: tak to sorry :), ted se uvidi, trosku bojuju s nekompetentnim clovekem ve vedeni, ale az to pojede, ozvu se
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Btw dobra prace:

Display a select list of all countries in your language.

Country names are available in every language (see available list). By default, country names are localized in your current WordPress language.

GitHub - nlemoine/acf-country: ACF Country field - Display a select field of all countries, in any language.
    https://github.com/nlemoine/acf-country
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Muzete mi nekdo doporucit blank theme na bootstrapu? Hodne sviznou a lightweight, diky
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PULKA: napsal jsem jenom " ID PULKA ", doporucil na plugin.

Plugin ale muze stat i 6 000 usd jenom za praci na 2-3 mesice, kdyz je to treba pro eshop nejaka integrace. Takze je rozdil mezi malym pluginem a pluginem. Dostal jsem jednu specifikaci plugin pro sit lekaren v CR. Usetri na WP a pak to poresi pluginem.
    PULKA
    PULKA --- ---
    THEODORT: nevidela jsem prispevek predtim, nez ho Kocourmikes smazal, ale byl to web nejaky pani, co mne kvuli tomu malwaru poptala a normalne jsme se toho zbavily (a i programátoři muzou hledat efektivni cesty u kolegu), kdyztak napis do posty
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KOCOURMIKES: no po poslednich storkach o sanaci WP od viru bych radsi nekoho jinyho
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    kde poptat vyrobu pluginu na miru? (nekde na webu, ne na nyxu)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    PULKA: Zajímavé, teď se to změnilo na přihlášení (všude jsem to psal vna můj učet) a v anonymním okně je tam napsáno přihlášení. A ještě nevím proč se tam zjevil baner s názvem "Toto je ukázkový obchod pro testovací účely. Objednávky nebudou vyžízeny. Skrýt" Zase nějaký ty fýčury pro snažší život :D

Zkusím u sebe vymazat cookies a cache
    PULKA
    PULKA --- ---
    JUNIOR: Nemáš to někde v cache? zkus se podívat v anonymním okně.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    PULKA: Dík .) No právě že jsem tam dal vyhledat všechny "my account", přepsal jsem je do CZ, sesynchronizoval a stejně nic. Samozřejmě i v šablonách a ve všech pluginech co to šlo. (i ty u kterých nepředpokládám, že by to s tím mělo něco společného)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    No sranda je, ze i nektery pluginy z worspress.com sou cryptojackery
    PULKA
    PULKA --- ---
    JUNIOR: gratuluju, 2) zkus loco translate a podivat se na preklad sablony, pripadne nejakeho pluhinu, co ti tuhle funkcnost zajistuje
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    PULKA: Děkuju

1) nakonec jsem to našel hluboko v advance nastavení, kam mě nenapadlo lézt, když je to jenom pro profi

2) Nahoře u loga vedle blog/shop a mezi nákupním cart. Přiznám se, že neívm kde by se to dalo nastavit Všechno nastavení jsem prošel ve WP. ten loco jsem nainstaloval, všude jsme to přepsal a také nic. Nevím co mohu dělat špatně ?

3) Díky, na ten yoast se chystám dnes tak uvidím

LAHVI
    LAHVI --- ---
    PULKA: ten search and replace muzu taky doporucit, zrovna nedavno jsem to pouzil pri presunu webu, primy link kdyztak zde
    PULKA
    PULKA --- ---
    SYNTAX_TERROR: To vypadá dobře, zkusím, akorát mi ještě nepřišel link ke stažení.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    PULKA: zkus tohle, pouzivam to na replace nazvu domeny, regex umi: https://interconnectit.com/products/search-and-replace-for-wordpress-databases/
    PULKA
    PULKA --- ---
    Mám hacknutou stránku - skript na těžení bitcoinů všude možně po DB (nejčastěji v nadpisech příspěvků a těle postů). Jak je odstraním (mám na to už regex) tak, aby se zároveň přepočítal ten debilní kontrolní součet, co tam je? Něco jako načíst všechny posty a updatnout to? Není na to nějaký plugin, co sežere i regex?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam