• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: uz jsem unaven, baznecht znamena chordWP – link zde https://wordpress.org/plugins/chordwp/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jeste k WC Membership – pro non-members se mi spravne schovava 'content' postu, ci CPT postu, ALE mam takovy (baznecht) plugin, ktery umoznuje akordovy zapis a ten se v tom postu normalne vyskytuje. Jak WC vysvetlim, aby schoval i tuto cast?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Takze uz to bezi hadam bez notice?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: tam jsme prave nasel to __get() metodu, ale po tvem prispevku a blizsim podrobnejsim ohledani jsem objevil `Methods inherited from WC_Data` a tam vskutku je get_id(). Muj problem byl, ze jsem to hledal ve WC_Subscriptions tride primo v kodu (neb kompletni dokumentaci, jsem tak nejak nemohl najit).
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: z mobilu jsem si fakt jenom tipla, protoze WC ma od 3.0 novy gettery a settery ke vsemu, ale jsou docela logicky, jinak, tady to najdes priste taky : docs.woocommerce.com/wc-apidocs/class-WC_Abstract_Legacy_Order.html
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Kdekoliv na front-end, kdyz je uzivatel nalogovany a ma aktivni subscription
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: to zabralo, diky. To sis tipla, nebo jsi nekde nasla dokumentaci vsech metod? Ja nasel nejakou universalni getter $obj->__get( $string ), kde $string muze byt i ID, ale to taky hazelo PHP Notice
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: V jaky destinaci se tu fci snazis rozjet?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: zkusila bych $sub->get_id()
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: rekl bych, ze problem je s primym pristup na
    $sub->ID
    , nevis jaky je pro to getter
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: tak nejak to funguje, ale hazi to PHP notice

Notice: Funkce ID nebyla použita správným způsobem. Order properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/Avada/404.php'), get_header, locate_template, load_template, require_once('/themes/Avada/header.php'), avada_header_template, do_action('avada_header'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, planx_add_logged_in_user, planx_compile_user_info, planx_subscriptionDateList, WC_Subscription->__get, WC_Abstract_Legacy_Order->__get, wc_doing_it_wrong Další informace o testování programu a hledání chyb naleznete v manuálu na stránce Ladění ve WordPressu (anglicky). (Tato zpráva se nově zobrazuje od verze 3.0.) in /app/public/wp-includes/functions.php on line 4147
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    takže po vyskoušení asi 5ti pluginu (cemuzs sem se chtel vyhnout) mi fungoval a vypadal dobre tento: https://cs.wordpress.org/plugins/redirection/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: jj, stejna jak minule :))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: ok, to je odpoved :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: vyplivnem http error 404, stranka nenalezena, mame osetreno na celou domenu i neexistujici subdomeny - napise ti to "omlouvame se, pozadovanou stranku jsme nenasli blabla budete presmerovani na homepage za 4321 a hodi ti to html redirect
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    *budes (vis jak, neni tu edit)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Das dvojku hele a za hodinku bides googlit jak pan, pak tady muzes delat chytryho jak ja :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Praktika ohledne 404 je jenom jedna, ta spravna. O tom se nediskutuje. Bejval bys to byl vygooglil a nepadl by uplne zbytecnej skolackej dotaz. Fakt nechces ten workshop?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: ano to je google ptal sem se na vaše praktyky takže sio to docela slusne zabil.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Contact form 7 ma takovej problem, ze reloaduje stranku pri odesilnai na iOSu / Safari, je to letitej bug... No to me nejak nesralo az do ted, kdy mam CF7 ve skrytym divu, coz po refreshi nacetlo ten dvi zase jako skrytej ze jo .))) To me mrdalo, tak sem tomu divu dal parametr do url, jquery pozna podle url, ze ma ten div ukazat... Dalsi problem byl, jak zmenit URL ve form action u CF7... Nicmene vyreseno pomerne za pet minut :)

Automation Engineer – XENO
    http://ragu.cz/projekt/xeno/jobs/automation-engineer/

add_filter('wpcf7_form_action_url', 'ragu_custom_form_action_url');
    function ragu_custom_form_action_url($url) {
      global $post, $wpcf7;
      $post_id = get_the_ID();
      return get_permalink($post_id) .'/#apply';
    }
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam