• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: nevim, ale nekdy byvaji ne uplne prehledne problemy s tema prioritama (mas tam 4, vis proc rsp. ze je to korekt a nepreplacne ti to pak neco dalsiho zpet?)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Co delam spatne? Snazim se predelat to jakym zpusobem se zobrazuje WooCommerce 'my-account' stranka. Mam vlastni Class, ktera se prokazatelne inicializuje, pridam do constructoru 'add_acction' ale to co mam definovane v te funkci pro tento konstruktor uz se mi nezobrazi…

/**
     * @path functions.php
     */

// Modify Avada WooCommerce
    if ( class_exists( 'Woocommerce' ) ) {
      include_once 'include/planx-woocommerce.class.php';
      global $planx_woocommerce;
      $planx_woocommerce = new Planx_Woocommerce();
    }

<?php
    /**
     * Modifications for WooCommerce.
     *
     * @author     crs1138
     * @link       http://planxdesign.eu
     * @package    Avada-Child
     * @subpackage Avada
     * @path include/planx-woocommerce.class.php
     */

// Exit if accessed directly.
    if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) {
      die;
    }

/**
     * Class to apply woocommerce templates.
     *
     * @since 1.0.0
     */

class Planx_Woocommerce {

/**
       * Constructor
       *
       * @access public
       */
      public function __construct() {
        add_action( 'woocommerce_account_dashboard', array( $this, 'planx_account_dashboard' ), 4 );
      }

/**
       * Rewrite Acount Dashboard
       *
       * @access public
       */
      public function planx_account_dashboard() {
        echo "<h1>planXdesign Account Dashboard</h1>";
      }
    }

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: uff pořešeno pluginem : Permalink Manager Lite
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Zdarec, mam takovou prekerku :( koupil sem šablonu: http://roam.mikado-themes.com/
    libi se mi vse ok ale zjistil sem ze na ní nejde zmenit url napr: pro destination nebo tour . Nevědělibyste nějake řešení ? Případně jak náročné by bylo to přeprogramovat . moc díky za informace.

potřebuji nasadit sem: www.roadtrip.cz
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: ten tarif je ted na zikum :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: ja nevim zapadli.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF: jak to vlastne funguje, to uz je nejaky zombie projekt? posledni post na fb maji z 2016...
    podle me sveho casu meli dobre naslapnuto, ten tarif zdarma, kde porad dochazel prostor, byl docela dobre lakadlo na potencialne platici klienty, ne?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    RAINBOF: pravda, není. Ani úrovní, jiný hosting mám na Wedosu a je to dost rozdíl.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    na okraj pipni neni moc bezpecny hosting.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUN_VU_KUNG: kontaktuj jejich zakaznickou podporu
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CRS1138: Je to u pipni.cz a co jsem našel v jejich FAQ tak SSH neumožňují, jen FTP.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUN_VU_KUNG: mas ssh pristup na server?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj, mám opět trochu starosti s Wordpressem. Je aktualizovaný na poslední verzi, nicméně, všimnul jsem si, že mi v rootu přibyly divně pojmenované soubory *.php které nejsou obvyklé v klasické struktuře souborů wordpressu. Také tam přibyly tři adresáře, pojmenované jen čísly a písmeny - např. afds61287 atd. Takže mám podezření na hack. Přes FTP jsem všechny adresáře a divné soubory, které vznikly v jiném datu, než byla aktualizace, pomazal. Ale jeden adresář mi nejde smazat (to se mi ještě nestalo) a hlásí 550 Permission denied. Nejdou smazat ani jeho vnitřní soubory (opět sada PHP a txt souborů). V txt je kód a v něm odkazy na ruskou javu, a něco v azbuce. Složka má vlastníka nobody nobody. Jak bych mohl složce změnit vlastníka a smazat to?
    Dík moc za rady.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Perfektní, funguje. Děkuju.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak trochu dirty, but simple

.product .woocommerce-Tabs-panel--description > h2:first-child {
        display: none;
    }

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Ještě bych měl jednu prosbu: rád bych se zbavil napdisku Popis produktu, je tam nadbytečný. Dá se poradit, jak to konkrétně udělám? Zobrazuje se na stránce každého produktu, např. zde: https://martinvlach.cz/obchod/webinar-19-03-2018-20-00/
    popis-produktu.png
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Jo! Na konci style.css to funguje. A ano, používám child-theme. Moc děkuju.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: nevim, co pouzivas za theme, ale cast maji pod appearance > customize > custom css, kam muzes pridat svuj kod. Pokud ne, tak to zkus pridat na konec style.css ve svem theme (pevne doufam, ze pouzivas child-theme)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Asi ne, protože to nepomohlo.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: ve složce s šablonou/styles mám jen soubor customize.css To je ten, co máš na mysli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam