• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: Vlezeš do MSQL, uděláš si zálohu (kdyby něco), vlezeš do wp_users, změníš heslo pro daného uživatele - zašifruješ jako MD5. Kdyžtak odpovídá kus starého návodu zde: https://kybernaut.cz/clanky/jak-pridat-uzivatele-do-wp-databaze-pres-mysql/
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: stejnym zpusobem se stavajicim jmenem usera muzes zmenit heslo aspon myslim
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    KALIF_WH: Já nepotřebuji přidat usera, ale existujícím změnit heslo. A účet musí zůstat. Nejde smazat a vytvořit nový, to nic neřeší.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak necha se to udelat natvrdo pres php
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak jsem po čtyřech dnech znovu nahodil web. Jsem šťastný, že to jede, ale... Zjistil jsem, že vůbec nedokážu obnovit uživateli heslo. On sám to neudělá a teď nově to ani já jako admin v administraci nemůžu udělat (tlačítko Generovat heslo je mrtvé). Vůbec netuším, co s tím a takto ten web nemůže jet. Dokážete poradit, co s tím? Já myslel, že se právě některý z pluginů s tím tluče, proto jsem zkoušel pluginy deaktivovat a to vedlo k pádu webu. Teď už nemám koule to udělat znovu.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS,
    MICKEY_MOUSE: presunutim nebo smazanim pluginu ze slozky nedojde k jeho uplnymu smazani, v databazi muzou zustat nejaky data. jinak kdyz nejde vlizt do adminu, jednoducha deaktivace pluginu se da provest prejmenovanim slozky pluginu pres ftp. treba ji dat na zacatek x, cokoliv.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MICKEY_MOUSE: ano můžeš zkusit přesunout ze složky , nebo smazat stejná pointa ano ze složky wp-content/plugins (ftp)

zkus to jinou možnost asi moc nemáš. mě se několikrát stalo že mi to kazil a dlěal toto právě zapnutej plugin tobe se mohlo stát že to dělá zapnutej plugin ale fungoval ok dokavad si nevypnul jinej ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ZABIAS: Podle mě to ale mrví to, že jsem nějaký plugin deaktivoval. Ono to jelo, dokud jsem některé nedeaktivoval. Tak nevím, jestli to tímto způsobem opravím.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ZABIAS: Super, díky. Jen na mě musíš naprosto polopatě - "Smaž pluginy" znamená je přesunot pryč ze složky wp-content/plugins?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MICKEY_MOUSE: smaž pluginy (nekam si je zalohuj) a pak se dostaneš do adminu , poté postupně pluginy nahravej dokavad nezjistíš jakej ti to mrví .
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Řeším skutečně velké peklo, a to že se mi po deaktivaci nějakého pluginu vůbec nezobrazuje administrace Wordpressu. Už pátý den mi kvůli tomu nejede web, googlím, ale nedokážu to nahodit. Hlavně mě zaráží, že je vůbec možné, aby k takové situaci došlo, vždyť administrace by snad měla být nezávislá na čemkoli, co v ní nastavím, ne? Dokážete poradit, co s tím?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: Díky, v tom případě je chyba jinde. :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: kazdopadne reload by te dane tabulky v phpmyadminu by ti mel na toto odpoved (jako jestli ten enter fakt stacil)

---
    zalohuj, zalohuj, zalohuj,…
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: to by melo stacit odentrovat
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CRS1138: phpMyAdmin
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: a cim to prepisujes?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Lama dotaz - když v databázi Wordpressu přepisuji v tabulce nějaké údaje, musím to pak nějak potvrdit, anebo to stačí přepsat a tím už to je i uložené a funkční?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MICKEY_MOUSE: umi je na to extension

Name Your Price
    https://woocommerce.com/products/name-your-price/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam