• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    zdarec, mate nejakou oblibenou sablonu, na ktere casto stavite? chci postavenou na bootstrapu a s wpbakery page builderem. hledani na themeforestu me uz ubiji.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MRTVY_KENNY: zabralo, šlo tam o přidání filtru na woocommerce_email_actions. Ještě jednou dík
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CYBERWOLF: Rudolfo tam neco nema? Namatkou jsem koukal –
    WooCommerce: Set Custom Order Status for New Orders
    https://businessbloomer.com/woocommerce-set-custom-order-status-for-new-orders/
    – ale nevim, jestli se to da pouzit na tvuj konkretni pripad…

Or you might want to disable default emails by bypassing the default order status changes.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MRTVY_KENNY: zkoušel jsem asi deset podobných, zítra zkusím, jestli mezi nimi bylo i tohle. V každém případě dík
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CYBERWOLF: podle tohoto to nerozjedes?
    php - Send an email notification when custom order status changes in WooCommerce - Stack Overflow
    https://stackoverflow.com/...d-an-email-notification-when-custom-order-status-changes-in-woocommerce
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Potřebuju poradit s woocommerce. Snažím se přidat nový stav objednávky, který když nastane, tak odešle nový email. Stav mám přidaný, email mám také připravený, ale prostě se neodesílá. Odešle se akorát když ho pověsím na hook, co už odesílá nějaký jiný email. Když to pověsím na woocommerce_order_status_changed, tak se to odešle pouze v případě, že se stav změní na nějaký, při kterém se posílá standardní email (takže třeba z pending na processing).

A woocommerce podle všeho nějak žere všechny errory a echa, takže vůbec netuším jak to mám debugovat a cítím se jak slepý běžec v lese.

Nějaké nápady?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ZABIAS: tak to je sila.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Mel by nekdo vyhledove na prelomu ledna a unora zajem o workshop na tema jak spravovat vlastni vpsku?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZABIAS: a jeste.. jestli mas podezreni na to, ze ti tam lezi nekde nejaka neplecha, tak se mi lepe osvedcil tenhle plugin. par infikovanych webu jsem dostal k vycisteni a tohle naslo nekdy vic, nez ty ostatni pluginy.. ale nenechavam ho tam, vycistim, par dnu pockam, projedu znovu, pak vypnu a mazu. ten wordfence tam nechavam.

Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall | cs.WordPress.org
    https://cs.wordpress.org/plugins/gotmls/
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Tak už jo, asi to mělo delší prodlevu. Díky!
    MARI
    MARI --- ---
    CITRONAK: Díky, vidíš to, to jsem přehlídla. Akorát se teď ve formuláři nezobrazuje vůbec, přitom v náhledu v nastavení ano.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MARI: Potrebujes klice pro verzi 2. Nyni se generuji ve vychozim pro verzi 3.
    MARI
    MARI --- ---
    Můžete mi někdo poradit s reCAPTCHA na Wordpressu v pluginu Happy Form? Vložila jsem do příslušných kolonek v nastavení pluginu ty dva klíče (Site key a Secret key), ale pořád mi to hlásí chybu. Je třeba ještě někam něco vložit? Děkuji za pomoc.

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HARDCABB: no, tohle je treba jeden z prikladu. nevim co vsechno to umi, ale neco podobneho mam univerzalne ve skriptu, ktery strkam vsude do mu-plugins. ale asi to mam jednodussi.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    taky mam problemy s okamzitou aktualizace spis vyjimecne, stokrat horsi je nechat to hnit rok a pak to aktualiovat najednou

treba tadle mrdka nicmene pri beznym updatu z verze 6 na 7 ztratila 90% funkcionality, ktera se presunula do (driv neexistujici) Pro verze bez jakyhokoliv varovani, to byl moc veselej tejden: https://wordpress.org/plugins/theme-my-login/#reviews
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZABIAS: jako nema se to delat, vim, ale ja se nebojim, proste to prasim. kdyby neco, jsou tam denni zalohy.. vsechny weby jsem delal, takze tusim jaka rizika muzou byt, pri aktualizacich neceho, co by mohlo zpusobit bordel, si ctu changelog.. nejake problemy dik tomu mam velmi vyjimecne (radove jednou rocne)..
    nutno rict, ze to jsou bezne stranky, kde nejake rozbiti obsahu zadne velke ujmy nezpusobuje, mam par malych eshopu s max jednotkami objednavek tydne.. a mozna i pristup, ze se snazim spis si funkcnost "napsat" sam (uvozovky pac stackoverflow zejo), nez na kazdou blbost instalovat plugin, taky pomaha.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MRTVY_KENNY: prosimte jak desitky WP updejtujes denne ? :) taky jich par mam a prijde mi to imposible kor kdyz se bojim jestli to po updejtu bude fungovat.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MRTVY_KENNY: ok díky taky sem ted nainstaloval ten wordfencesnad pomuze ale obavam se aby ten zaskodnak uz na webu nekde nebyl predelavat celej web na cistou instalaci se mi samozrejme nechce :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam