• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HARDCABB: toho jsem se trošku obával, nicméně kouknu na to. Moc díky!
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    WOJTISHEK: pokud potrebujes aby server automaticky vyslal pozadavek ke klientovi, obavam se ze budes muset vyuzit WebSocket nebo neco podobnyho - s tim ve spojeni s WP zatim nemam zadny zkusenosti
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    a omlouvám se, pokud to jsou dementní dotazy :D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HARDCABB: zeptám se ještě jinak - když mám v rámci pluginu definovanou funkci, můžu v jejím provádění definovat nějaký hook/akci/filter, který bych pomocí functions.php poté dokázal zavolat a refreshnul se mi frontend?
    Jde o to, že v datech, která přes api tečou, jsou místy kritické události a je třeba reagovat co nejrychleji, nejlépe právě ve chvíli, kdy se daná událost do DB uloží.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    WOJTISHEK: asi by bylo nejlepsi udelat si pres setInterval() request, kterej by pres ajax zjistoval v intervalu par vterin jestli se neco zmenilo v db a jestli jo, nacist to dynamicky a nahradit v domu na uvodni strance
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: resp. na index.php
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HARDCABB: mám na frontpage.php tabulku s daty, kterou mám otevřenou v prohlížeči a přes api se mi přidávají data do DB. Potřebuji domyslet formu, kdy se mi po každém přidání do DB refreshne tabulka v prohlížeči.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    WOJTISHEK: nerozumim, refreshnout jak? nebo pro koho? kde?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Prosím vás všechny...jaký mám použít hook, když chci refreshnout frontpage.php po přidání custom postu do DB? už tady z toho šedivím :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: ah, cool, to by byla moje druha otazka, gratuluju :)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    vyreseno, kolega nastavil v nastaveni danove sazby spatne kod zeme a me to stalo dva dny patrani, nez sem si uvedomil, ze by to mohlo byt i ptakovine
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    PULKA: oboji na vcetne dane + dve danove tridy 15% a 21%
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: A jak máš nastavený tohle?

KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    ahoj, potkal jste se tu nekdo s tim ze by vam woocommerce nezapocitaval do zobrazene ceny produktu nastavene DPH ?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    PULKA: Díky, podívám se na to.
    PULKA
    PULKA --- ---
    SHADOWALKER: jenom z mobilu:
    1. kybernaut.cz/clanky/jak-pridat-uzivatele-do-wp-databaze-pres-mysql/
    2. podivej se na sluzbu Simpleshop (cesky komplet listky) nebo nejaky reseni pro Woo, kre si budes moct zaridit olatby jak potrebujes. imho reseni je Simpleshop a jede to za par minut
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Mám dvě věci, které potřebuju vyřešit (klidně každou s někým jiným). Normálně za honorář, ale pokud možno rychle. Další detaily prosím v poště.
    1. na jednom webu, asi někdo něco zprasil (má tam přístup víc lidí) a přestal fungovat admin. prostě žádný admin účet nemá opravdu admin práva. ani staré, ani nově vytvořené účty. dívala jsem se i do databáze a vypadá, že tam je to v pořádku. tím končí mé znalosti a dál s tím neumím hnout.
    2. na jiný web bych potřebovala implementovat prodej lístků. viděla jsem mraky pluginů, ale nenašla jsem to ideální. potřebuju: jediný opakující se event, odesílání pdf lístků a platbu paypal, hotově při vyzvednutí a gpwebpay.
    Děkuji!
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    TILLIT: skicentrum celkem beha :-) pro porovnani tohle je postavene na kallyasu https://www.citroen-praha.cz/ urcite by se to dalo naoptimalizovat o dost lepe, ale byl to trochu lowcost
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HARDCABB: tohle znas?

Premium - GeneratePress
    https://generatepress.com/premium/
    TILLIT
    TILLIT --- ---
    KALIF_WH: mně vyhovuje z důvodu, že si mohu weby tvořit zcela od základu, jejich templaty používá každý. Když už, tak částečné layouty. Prostě autentický web už od začátku. Taky je potřeba ošéfovat kód, aby to nekurvilo plynulost webu. Na Divi jsou všichni nadšení, protože vypadá jednoduše, ale já bych ji laikovi nedoporučila.

Enfold je taky dost intuitivní, svižná šablona, pracuje se s ní dobře, má spoustu vychytávek. Stavěli jsme na ní třeba tuto sajtu:
    Domů - Skicentrumeden
    https://www.skicentrumeden.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam