• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SPIC
    SPIC --- ---
    WOJTISHEK: jak jsem již psal, vyřešil jsem to. Pokud vás to ale zajímá, můžu kód poslat později.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPIC: možná lepší ukázat kód, takhle můžeme jen hádat :)
    SPIC
    SPIC --- ---
    WOJTISHEK: přesně tak
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PULKA: Melo to zvlastni pattern, u kterych produktu to udelalo a u kterych ne. Vzdy u stejnych, a to i pres to, ze byly typove stejne. Nakonec to vyresila zmena hooku na save_post_product.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WOJTISHEK: S WooCommerce jo, s WP All Import ne, u jiných pruktů ti to jde? Máš ji uloženou, nepřepíšeš si jí něčím nebo tak? Klidne sem postni kód.

Máte nějakdo tip na newsletterový plugin/řešení, který by poznalo jestli odešel ručně vytvořený newsletter a pokud neposlalo příspěvky v daný kategorií za poslední tejden? Potřebuju navíc, aby subscribeři mohli odebírat bud jen vybranou kategorii nebo vše. Moc se v tom neorientuju a nějak se mi nedaří nic rozumnýho najít. Klidně to může být i placené.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPIC: Ani jedno?
    SPIC
    SPIC --- ---
    WOJTISHEK: to mi právě nefungovalo
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s Woocommerce, WP All Import a jejich hooky? Resim jednu funkci po importu a z nejakeho duvodu mi neni funkce u nekterych produktu schopna nacist kategorii.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mate nekdo ozkouseny a muzete doporucit content-freeze / WP maintenance plugin, ktery se da pouzit na WP multisite. Jde mi o to, abych mohl 'zmrazit' vsechny weby, az do te doby nez dokoncim praci (updates etc.)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Sháním někoho, kdo mi za honorář opraví ztracené admin rights u jednoho webu a někoho, kdo mi pomůže nastavit prodej lístků na druhém webu. Více info v poště. Díky.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    neresili jste nekdo implementaci dopravy DPD do WooCommerce? mam k dispozici jejich ceniky, coz znamena hromadu ruznejch zon jak v evrope tak po celym svete, navic s rozdilnyma cenama za hmotnost, plus u nejakych vybranych statu CLO - kdybych to musel klikat rucne tak bych se posral, ale nedokazu najit zadny hotovy reseni.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: kazdopadne pokud se ten stylopis neuplatnuje muzes se podivat jestli ho neco neprebji v inspectu, a nebo ho rovnou napsat s prioritou .wpcf7-form-control {
    float: left!important;
    }
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    MICKEY_MOUSE: klidne ti to udelam
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zkusil jsem si přetlumočit co mi radíte takto:
    - do souboru style.css ve složce wp-content/themes/converio-child-theme přidej to, co ti píšeme

Ale ať jsem tam vložil na konec co mi radí WOJTISHEK nebo KALIF_WH, nijak to se zobrazením polí formuláře nehnulo. Osobně by se mi líbila varianta zmíněná KALIFem, že se vytvoří třída pro tento formulář, aby ta změna ovlivnila jen tenhle a žádný jiný. Akorát to asi sám nezvládnu. Nebyl by někdo té lásky a udělal to, když mu pošlu admin login? Ocením i rád zaplatím. Díky.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTISHEK: ja bych rekl, ze by uplne stacilo do stylopisu napsat .wpcf7-form-control {
    float: left;
    } krom toho myslim ze cf7 bezproblemu umoznuje dat vlastni tridu formulari tzn. ze by pak stylopis nikde nerozhodil zadny dalsi form s defaultnim nastavenim. https://contactform7.com/faq/can-i-add-id-and-class-attributes-to-a-form-element/
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MICKEY_MOUSE: v případě konkrétní šablony, kterou uvádíš na odkaze, bych do css souboru napsal:

.page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form input[type="text"], .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form input[type="email"], .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form input[type="url"], .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form input[type="date"], .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form input[type="number"], .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form input[type="range"], .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form span.select, .page-template-default .wpcf7 .wpcf7-form span.file-input {float: left; }

Ale je to hodně prasácké řešení, pokud použiješ stejnou šablonu na jinou stránku, kde budeš potřebovat mít formulářová pole zarovnána doprava, bude to brát nastavení doleva.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PULKA: Uff, děkuju, tohle je ale nad moje schopnosti. Nejde přímo do kódu stránky napsat v HTML "všechna pole formuláře srovnej zleva"?
    PULKA
    PULKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: jen z mobilu, většina šablon to přidává ID stranky nekam na body tag anebo dalsi k tagu zavirajicim clanek, kdyz ho pouzijes ve svem css, tak se to uplatni jenom tam
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WOJTISHEK: Ještě se objevil jeden snad jen kosmetický zákys — pole formuláře se zarovnávají zprava, ale já bych potřeboval zleva, viz https://martinvlach.cz/prednaska-seberealizace-15-02-2019/
    Jde to nějak jednoduše přeformátovat, lokálně, aby to nerozhodilo formuláře na jiných stránkách? Zkouším HTML bastlit, ale nedaří se mi. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WOJTISHEK: Děkuju! To vypadá, že půjde i že to zvládnu.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Asi bych pouzil nektery ze special tagu - https://contactform7.com/special-mail-tags/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam