• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: budiz ti ke cti ze se na tom webu clovek muze docist ze jsi fotograf a delas weby proto abys mel co jist, to leckomu dost napovi.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: to je příčina a následek. Zákazník přijde za profesionálním tvůrcem webů a on jim vytvoří profesionální web, co nefunguje, každou chvíli se něco posere, změnit cokoliv je problém a domluva s profíkem je jak s kozou na ledě, protože neví co dělá. Tak se jednou zákazník nasere a zkusí najít jiného dodavatele. Když má kliku, najde někoho, kdo ví co dělá. Když ne, skončí u dalšího profesionálního Zabiáše, co to zabije ještě jednou.

Je to smutný, ale docela běžný příběh. Což teda neznamená, že by to tak bylo správně. Nechci z tebe dělat prodejce hrnců ale... no... když to vezmeš kolem a kolem...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: Věty nepíšu najímám si textaře ;)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    jojo, dneska delaj weby lidi co ani neumi spravne napsat vetu. jdu poustevnicit
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: ses snad bavil o tom že skoncej přednasraný u tebe ne ? A ne co mám kde napsaný. Njn přišel WP tak to tak je když přišel digitální fotoaparát taky sem se stím musel vyrovnat. Co stoho děláš vědu myslíš že mám jako mrtě zakázek ? prdlajs dělám malí jednoduchy weby občas, větší projekty rád přenechám protože chci přesně odvadět dobrou praci aby nebyli reklamace. a prostě kontaktní formulář stím bojuju léta ten prostě nechapu co se tam sere ale jak rikam pouzil sem ted jinej plugin a jde to . takže to spiš asi bude taky i pluginem.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: protože evidentně nevíš, co děláš, zato si na web napíšeš "profesionální výroba internetových stránek a prezentací".
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: ale hovno , jako proč ? když jim něco nefunguje tak to spravím. Nemám problém.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mě je líto, že za pár let ty zákazníci skončej řádně přednasraný u mě a stane se z toho můj problém.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    je mi tech zakazniku celkem lito
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: :) no každopadně WP-FORM funguje a i bez wp-mail púluginu tak at si asi contact form 7 strčej za klobouk
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: to není k smíchu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: tak sem ho musel předěl z nějakého zahadného duvodu prostě nefungoval, předělal sem ho uplně stejne a funguje :)

jinac uz zase valcim s jinym na jinem webu opravil sem tu recaptchu ale stejne prd formular nechodi :(

tak kdyby se vam chtelo https://www.vyroba-webu.cz/weby-kontakt/ budete se asi smat že chi vyrabet weby za prachy a neumi si poradit s formularem ale snad to preziju no :( dost mě to sere :(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Díky za pomoc bylo to tou rekatchou, nebyl sem v CZ ted mi uz jen chodej prazdny formulare ale chodej :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    LUIS_: jestli zjistíš, kterým pluginem to tam nalezlo, tak to sem pak pls naprásek
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    WOJTISHEK: Makám na tom. Vypadá to, že je to tam od včerejška. :/
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    LUIS_: asi to řeš docela rychle...

LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CYBERWOLF: kua fix, jak se to tam dostalo? to mám radost, jdu to řešit :/ díky za info
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: vzhledem k tomu, že ať kliknu kamkoliv, leze pochybný pop-up, hádám že asi ne.

Takže bych si na tvém místě asi o moc peněz neříkal ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    LUIS_: že tam vyskakuje pop-up na pushmoney.com je schválně?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LUIS_: Tezko rict bez vice informaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam