• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: nevím zda to tobě pomůže, ale litr je dm^3...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Víte někdo o pokladně do WooCommerce (point of sale), co funguje správně s Woocommerce Multilingual?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Máte někdo zkušenost potřeboval bych ve woocemmerce zmenit units na litry :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: no psal jsem mu na support foru, uvidime, zda-li se ozve.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: nektery pluginy jsou vyvíjený i pres github, kde se pul request dá, jinak můžeš posunout kod nekam a napsat autorovi pres forum, ale zalezi, jak je aktivní. Pokud je ten plugin mrtvý, musel bys ho prebrat (nejprve kontaktovat autora a pak pripadne pres plugins support).
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mate nekdo zkusenost s pull requesty pro pluginy na WP.org? Premyslim, ze bych upravil ten kod na Loginizer, neb to je fakt trivialnost, ale nechce se mi to delat jen tak pro sebe. Tvurci pluginu jsem psal, ale co jsem tak koukal, tak posledni dobou moc nereaguje…
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: nz a rádo se stalo, aspoň si to budeš pamatovat ;) aspoň jsem zjistila, že přes cmder jdou nativně na windows dělat i grepy bez všech cygwinů apod.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Ja teda jeste dodam, ze po tom, co jsem zjistil, jak je ten plugin spatne napsany a vysvetlil to klientovi. Ten se pak rozhodl, ze to necha byt, ze by to pravdepodobne bylo pri pristim upgradu prepsane. Takze to bylo spis takove cviceni regexu. Kazdopadne, diky Pulce za to ze si s tim tu praci dala a nasla to. A ja se timto omlouvam, ze jsem to, ze uz to neni treba, nenapsal drive. Snad to pomuze nekomu jinemu…
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: Takovy ten "doh!" moment, kdyz clovek bezne pouziva *(0 nebo vice vyskytu), nedavno si projede nejaky kurz regexu a nauci se rozdil oproti + (1 nebo vice vyskytu), jen aby ho grep kopnul do kotniku, kdyz to zkusi pouzit v praxi. Klasika s regexem :D

Jako nejsem na regexi, zadny odbornik, ale tak nejak je vetsinou dam dohromady. Tady me vyskolil ten -E parametr.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Vlastně nevím proč, * funguje i bez -E.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: dik. Zas jsem se necemu priucil. Necekal jsem ze grep regex potrebuje -E pro + aby fungovalo.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Myslím si, že ti chybí flag -E, který potřebuješ pro + (ale já jsem si stáhla plugin, otevřela ho ve VSC a našla tam ;))
    grep -iER 'attempt.+\sleft' ./
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: hmm, pritom ten regex jsem kontroloval – https://regex101.com/r/7YLMYC/1

Jaky regex jsi pouzila ty?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Máš špatně regex. Oba stringy jsou naprasený v souboru init.php; řádek 675 pro attempt a řádek 478 pro exceeded max entries.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: Btw. je to Loginizer plugin

translate Brute Force messages | WordPress.org
    https://wordpress.org/support/topic/translate-brute-force-messages/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pouzivam LOCO Translate. Pri spatnem loginu chci prelozit:
    2 attempt(s) left
    You have exceeded maximum login entries. Please try after 13 minute(s).

Kde najdu prislusne retezce na preklad? Zkousel jsem
    grep -iR 'attempt.+\sleft' ./
    v root WP instalace a nic se mi nevratilo.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    THEODORT: super diky
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    REFLEX: zkus napsat PULKA.. ale tusim ze budou nekde na dovoleny, treba ti nekoho dohodi..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nemáte nějakej figl na rel="noopener" ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam