• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS: kdyz pominu, ze na tuhle vec je zbytecny instalovat plugin, dival ses do jeho fora na wordpres.org? resi nekdo, ze nefunguje/funguje?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Ono teda vůbec když chceš nabízet nějakou službu, tak bys to měl nejdřív umět.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: Nepíšu "uč" ale "nauč". Jakože to máš nejdřív umět a pak se prohlašovat za profesionála. Že umíš počítat do deseti a poznáš, kde je levá, pravá, nahoře a dole a učíš se zacházet z kleštěma z tebe taky nedělá zubaře.

Prohlašuješ to na svém webu, cituji, "profesionální tvorba internetových stránek a prezentací": https://www.vyroba-webu.cz/

Jestli chceš říct, že na prezentaci se to napsat musí, protože svět chce být klamán, ztrácíš další bod.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: a se to neučím nebo co ? a kdo se prohlašuje za profesionála ? Hlásám tady jakej sem profík ? ano mám nějakou prezentaci kde to zminuji .... ale co darmo mluvit kdo chce chape kdo ma mindrák řeší.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    APIN: rozhodně to nemaž a do těch souborů nevrtej (při další aktualizaci by se ti to přepsalo). Vypiš si COOKIEPATH, PLUGINS_COOKIE_PATH, ADMIN_COOKIE_PATH ať vidíš, co tam je. Já bych to tipoval, že máš v configu nějak špatně uzavřenou závorku.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZABIAS: já už ti to taky vysvětloval (CYBERWOLF) tak nevím, co vymejšlíš. Dokud se budeš prohlašovat za profesionála a chovat se jako amatér, budeš dostávat kropáč. Se s tím smiř. Buď si přestaň hrát na profesionála, nebo se to nauč.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: ale seš povinen tu nezahlcovat OT :P
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: Ne, protože nejsem nijak povinen odpovídat na tvé otázky :-)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: uz ho nech…
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Jak teda kdo řešíte *rel="noopener noreferrer"* ? Přijde mi že plugin co sem našel mi nějak nepremává.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: tak snad ti to pomohlo se tu svěřit .
    každopadně odpověd na otazku k tématu jsi nedodal :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZABIAS: Já bych to neřešil, kdybych jednou za 2-3 měsíce neviděl nějakou práci od těchto profesionálů a k tomu klienty, kteří jsou o desítky tisíc chudší a mají za to prakticky jen další starosti a náklady... Tvé ujištění, že klienty nešidíš, pro mě prakticky nic neznamená. Všichni tvrdili, jak jsou jejich práce profesionální, kvalitní a skvělé a že za ty prachy je to vlastně levný.

WordPress weby může dělat každý (což je jen dobře), ale profesionální práci odvede jen zlomek.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    a když už sme u profesionalite wordpress to je fakt profesionální řešení webu :P
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    až vám zrušej digitály rad se budu zase jen věnovat focení a ne výrobou stránek taky si zpousty fotek uděláte sami na web a nejdete k profesionálovy a taky to tak vypada :P
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CITRONAK: a není to tady kapku OT ? je tu snad napsáno diskuze o tom kdo je jaky profesionál ? že mám někde na webu napsano profesionál z nějakého důvodu to je jakože fakt problém na zaplácávání diskuze o wordpressu ? Si radši zamette před svým prahem rozumnej clovek todle neřeší. A klienty nešidím se neboj už sem to tady psal.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Pyšnit se tím, že jsem profesionál a přitom se ptát na základní věci. To chce pořádnou dávku pokrytectví. Viděl jsem mnoho prací těchto "profesionálů" a vždy mi bylo líto klienta, který jim přišel do rukou. Vždy na to klient doplatil.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Jak teda kdo řešíte *rel="noopener noreferrer"* ? Přijde mi že plugin co sem našel mi nějak nepremává.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: jo a už sem ti to vysvětlil a ty to tady pořád vytahuješ jak kokot ve stylu mě ponížit tak si říkám jestli někdo neponižuje tebe že to filtrujes inkognito někde na netu :) asi bys potřeboval pomoc.
    APIN
    APIN --- ---
    Tak jsem převed DNS, web funguje, ale jsem zase v hajzlu, protože se nemůžu přihlásit do administrace...
    CHYBA: Cookies jsou blokovány kvůli neočekávanému výstupu. Další informace naleznete v manuálu nebo můžete zkusit podporu (česky - anglicky).
    A nahoře mi php vyhazuje chyby:

Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-login.php on line 468
    Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-includes/pluggable.php on line 928
    Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-includes/pluggable.php on line 929
    Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-includes/pluggable.php on line 930

(doménu jsem začárkoval) Netuší někdo, co znamenaj ty kódy? Na ftp jsem odstavil pluginy jetpack a wordfence, který by potenciálně mohli dělat problémy u přihlašování, ale tím to není. Cookies jsem si vymazal, ale stejně to furt tohle vyhazuje a nepustí mě dál :(
    Řádek 468 obsahuje:
    setcookie( TEST_COOKIE, 'WP Cookie check', 0, COOKIEPATH, COOKIE_DOMAIN, $secure );

Řádky 928-930 :

setcookie( $auth_cookie_name, $auth_cookie, $expire, PLUGINS_COOKIE_PATH, COOKIE_DOMAIN, $secure, true );
    		setcookie( $auth_cookie_name, $auth_cookie, $expire, ADMIN_COOKIE_PATH, COOKIE_DOMAIN, $secure, true );
    		setcookie( LOGGED_IN_COOKIE, $logged_in_cookie, $expire, COOKIEPATH, COOKIE_DOMAIN, $secure_logged_in_cookie, true );

Mám je smazat? Nebo tam něco přepsat?
    APIN
    APIN --- ---
    HARDCABB: Jseš nejlepší! Odkazy mám ve tvaru /%year%/%postname%/ V tomhle tvaru jsou i na tom starým webu, takže jsem s ničím nehejbal, ale stačilo to fakt jen uložit/obnovit :)
    Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam