Tak jsem převed DNS, web funguje, ale jsem zase v hajzlu, protože se nemůžu přihlásit do administrace...
CHYBA: Cookies jsou blokovány kvůli neočekávanému výstupu. Další informace naleznete v manuálu nebo můžete zkusit podporu (česky - anglicky).
A nahoře mi php vyhazuje chyby:
Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-login.php on line 468
Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-includes/pluggable.php on line 928
Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-includes/pluggable.php on line 929
Warning: Cookie paths cannot contain any of the following ',; \t\r\n\013\014' in /data/web/virtuals/226092/virtual/www/domains/---------.cz/wp-includes/pluggable.php on line 930
(doménu jsem začárkoval) Netuší někdo, co znamenaj ty kódy? Na ftp jsem odstavil pluginy jetpack a wordfence, který by potenciálně mohli dělat problémy u přihlašování, ale tím to není. Cookies jsem si vymazal, ale stejně to furt tohle vyhazuje a nepustí mě dál :(
Řádek 468 obsahuje:
setcookie( TEST_COOKIE, 'WP Cookie check', 0, COOKIEPATH, COOKIE_DOMAIN, $secure );
Řádky 928-930 :
setcookie( $auth_cookie_name, $auth_cookie, $expire, PLUGINS_COOKIE_PATH, COOKIE_DOMAIN, $secure, true );
setcookie( $auth_cookie_name, $auth_cookie, $expire, ADMIN_COOKIE_PATH, COOKIE_DOMAIN, $secure, true );
setcookie( LOGGED_IN_COOKIE, $logged_in_cookie, $expire, COOKIEPATH, COOKIE_DOMAIN, $secure_logged_in_cookie, true );
Mám je smazat? Nebo tam něco přepsat?