• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: smush placenej ? ten free to snížil pořádně ale asi by to mělo jít ještě lepe. ten placenej umí ty WebP no. ewww optimizer hmm je to dobrý říkáš ? jak to funguje koukam 14dní free tj že to musíš platit aby to fungovalo ?

HARDCABB: mrknu
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Dle mych zkusenosti kvalitni free reseni neni

Ja osobne pouzivam ShortPixel a kupuju si k tomu kredity
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Hele co používáte (jestli teda používáte) na optimalizaci obrazku ? mam nejaky stary blogy a je to pomalí vypadá to že jsou tam hlavně zbytečně velky obrazky používal sem Autoptimize ale moc to nepomahá, tak sem zkusil imagify (convert WebP) to vypadá super ale slibovali free a ejhle prdlajs free je to jenom na 20mb a ja potřebuju tak giga :) nevíte nějaké řešení easy lama ať nemusím experimentovat ? díky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CYBERWOLF: ono muze byt rozdil v? A? Php :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Hlavně MVEK tu psal, že to kontroloval přes phpinfo, tak nevím, co tu řešíte.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PULKA: hlavne v tom woocommerce je v menu polozka Stav
    PULKA
    PULKA --- ---
    RAINBOF: Teď už se to dá zobrazit ve Zdraví webu nebo jak se jmenuje ten nástroj ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MVEK: hint,

priste si na hosting nahraj soubor treba abcdef.php a do nej dej tento kod:

<?php
    phpinfo();
    >

uvidis hned jakou mas verzi. nektere hostingy jedou uz kontejnery a rekonfigurace proste chvili trva.
    MVEK
    MVEK --- ---
    MVEK: Odpovím si sám, WP to trvalo delší dobu, než to zaregistroval. CTRL+F5 nepomáhalo, prostě to chtělo počkat (řádově celkem tak 30 minut od změny).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nějaký tip, proč mi Wordpress stále tvrdí, že mám starou verzi PHP, a proč nemůžu updatovat WooCommerce, protože tvrdí, že mám 5.3.2, když jsem upgradoval na 7.3 a i podle phpinfo() tuto verzi už na hostingu skutečně mám?

(Jde o webhosting Forpsi.)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    problem vyřešen chybne nastavení pluginy sakriš ja se stoho zblázním. díky za podporu.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: je tam vadny argument u foreach, muzes si vyjet promenny pred exekuci foreach pomoci vardump. taky si pro overeni muzes natvrdo nastavit ten argument onoho foreach na nejakou array aby se to zpracovalo cimz si potvrdis ze to failuje tam aby ses pak venoval tomu nechat si vyjet vardump a resil proc je ten argument vadny.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    RAINBOF: jak to myslís ? zeby ? tys na to koukal ? diky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: popravde nevim jak jinak to delat kdyz na pulce hostingu strasi 5.4-5.6 a na druhy uz 7.0 :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: Hele, netvrdim ze to vyresi tvuj problem, jen ze se na localhostu imho lepe testuje vliv php verze na web nez nekde na ostrem hostingu. Nainstaluj si treba wamp a pak si na localhost muzes premigrovat web stejne jako jsi to udelal mezi tema dvema hostingama.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: no asi takovej odbornik nejsem tedy :) A chtěl bys mi pomoci vedel bys kdybys mel vic pristupu nebo tak ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: tak jestli je to hostingem si ověříš poměrně jednoduše, nejlepší je si udělat testovací verzi na localhostu, kde si můžeš přehazovat verze PHP a jiné věci dle libosti a potřeby. A hned budeš vědět jestli tuhle teorii můžeš vyloučit nebo potvrdit.

Z toho kódu nic nepoznám, to se omlouvám.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    rozhodl jsem se předělat jeden dropshiping eshop co mam protože prd prodaval tenkrat sem ho koupil naprd udelanej podle me no byl sem blbej myslel sem ze to bude tak obcas neco porad nest :)

kazdopadne sem ho tedy predelal ale nedari se mi ho rozchodit pomohl by mi prosim nekdo ? momentalně když objednám produkt tak se objeví hláška:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/doc/www.namahej.cz/www/wp-content/plugins/dropshipping/public/class-dropshipping.php on line 409

Na radku je: foreach( $option['shop_shipping'] as $key => $item ){
    if( $item == $s ){ $shipping_id = $key; }
    }

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/doc/www.namahej.cz/www/wp-content/plugins/dropshipping/public/class-dropshipping.php on line 412

Na radku je:
    foreach( $option['shop_shipping_price'] as $key => $item ){
    if( $item == $s ){ $shipping_price = $key; }
    }

A produkt objednán není (respetive emaily dorazej ale nepropise se to do dorpshipingu) .

Po zkontrolování se starou instalací mám vše stejne tak nevim no kde je zakopan pes :(
    (snad ne zmenou hostingu stara instalace wedos, nova active)

díky moc za radu.

THEODORT
    THEODORT --- ---
    custom post types - Page is defaulting to archive page and not designated template - WordPress Development Stack Exchange
    https://wordpress.stackexchange.com/...age-is-defaulting-to-archive-page-and-not-designated-template
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HARDCABB, PULKA: prima, vyresil jsem. diky.
    HARDCABB: jj, je to pitomy. ale matne si vzpominam, ze jsem to tak nekde mel.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Nema prednost, minulej rok jsem resil presne to co KEPASO, vytvoril jsem page /reference/ ale CPT archive slug mel prednost, i kdyz jsem dal ty page vlastni tpl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam