• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    MVEK: Ahoj, zvládneš se přidat k nám na slack? https://cs.wordpress.org/preklady/ Kluci ti to pomůžou projít a když to bude OK, udělají té správcem překladu. Kdyby ne, hod mi to do pošty, poprosím je o schválení.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Potřeboval bych v brzké době u jednoho nebo dvou pluginů pro WP a WooCommerce český překlad. Umím si ho udělat sám, ale nemám právo si ho schválit a neznám nikoho z komunity překladatelů, kdo by mi ho mohl schválit. V obou případech jde o jednotky až desítky položek.
    Je tu někdo, kdo může autorizovat návrh překladu pluginu?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    wordpress - aneb pomahame zabiasovi patlat weby since 201x
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: Fajn, to jsem ráda.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PULKA: super funguje :) moc děkuji !
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: Protože mi napíšou že musím mít aktualizovanou šablonu a ta mi rozhazí web.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: add_filter('upload_mimes', 'my_myme_types', 9999, 1); https://developer.wordpress.org/plugins/hooks/filters/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: píšeš, že máš 1.1.5 a ta podle toho jejich popisu není aktuální.

Píšou, že máš unlimited support, tak nevím nač čekat pokud je to legál.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PULKA: myslíš prioritu ktomu kodu ? jak se to dělá nemuzes mi to prosim napsat (nebo to pak zacnu hledat no)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: to jsme ale preci porad na zacatku kdyz tam dam aktualizaci tak to fungovat nebude porad nechapu jak to myslis
    PULKA
    PULKA --- ---
    ZABIAS: Dej tam vyšší prioritu, třeba 9999 spouštění (takhle to může něco přepsat).
    Můžeš se taky kouknout po stejným filtru v tý šabloně.

Jinak bych napsala na support, ale pokud je to 8 let starý (a někdo do toho sahal), tak na to zapomeň, nebo se ti to rozsype znovu s updatem.

Debug těhle věcí může být fakt oser, nejlepší máš se vrátit do bodu, kdy ti to fungovalo a podívat se, co se změnilo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: pokud to máš koupený, tak bych jim normálně napsal, aspoň budeš vědět na čem jsi a jestli to fakt spraví aktualizace šablony.

Annual Membership
    Most Popular!!
    Get Immediate Access to ALL 10 Themes
    GPL-Compatible Use Licenses on Unlimited Domains
    Unlimited Theme Support From our Experts
    All Theme Updates to Keep Your Site Up-To-Date
    Access to All New Themes as they are Released
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: no právě, kontaktovat je to to zbytecny rekne ze mam mít tu aktualní žejo :)

https://nimbuspublic.s3.amazonaws.com/...g/simple-changelog.txt?TB_iframe=true&width=1024&height=800

mám 1.1.5

asi to bude tadle: https://www.nimbusthemes.com/wordpress-themes/simple/web je starej 8let tak holt tak no
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: zjistit se to musí u autora šablony. Ale pod názvem WP simple PRO nic moc nenacházím, resp ne konkrétní šablonu.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: hele to nevím jak zjistit je to na pytel presne asi tam nekde takhle bude problem.

no doufal sem ze by to třewba šlo ošálit nějakym kodem nekde. ale asi nezbyde nez to proste predelat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: z toho že tam máš aktuální verzi wo usuzuju že se ti to aktualizuje automaticky a máš tam jednoduše nějaký rozpor mezi šablonou.
    Zkus zjistit jestli je šablona kompatibilní s aktuálním wp.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: Neměla by bejt uplně upravovaná něco se tam dělalo ale co to už nevím desing.

no to když udělám tak mi prostě pak web nefunguje a to ho můžu dělat celej znovu no :(
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZABIAS: a tu WP simple pro šablonu máš nějakou upravovanou?

Zajímavý je, že WP samotnej máš aktuální 5.4.2 a o šabloně píšeš že je stará jak metuzalém. Šel bych po šabloně, stáhnout ze stránek autora aktuální verzi a přepálit to. Ideálně na localhostu.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: jo asi tam byla chyba mělo tam bejt image/jpeg každopadně stejně pořád nefunguje.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    REDSNAKE: dělá to i s png.

díky zkusil sem teda do function dát:

function my_myme_types($mime_types){
    $mime_types['jpg'] = 'image/jpg'; // Povoleni JPG
    return $mime_types;
    }
    add_filter('upload_mimes', 'my_myme_types', 1, 1);

A nic :(

Pri nahravaní chce WP otvírat pouze .extension a .csv

:(