Nevite prosim nekdo o
free pluginu, ktery by dokazal posty na strance filtrovat podle cca 4 ruznych taxonomii? Tj. neco jako umi
Search & Filter Pro, tady je kdyztak jeho
demopage. V praxi bych potreboval akorat checkboxy nebo drop-down menicka, ve kterych by se klikanim zpresnoval vyber. Tohle umi celkem dost free filtrovacich pluginu ve WP repozitari, potrebopval bych ale aby plugin to filtrovani delal takrikajic AJAXově, tj. aby se po vyberu filtrovaci polozky/polozek vysledky zobrazovaly porad v ramci stejne stranky (viz. ten linkovany priklad vyse) a nehazelo mi to vypis filtrovanych vysledku nekam jinam.
Jde o to ze na jedny stranky kde se vkladaji bezne prispevky/clanky chteji naroubovat jeste jednoduchy katalog (cca 450 polozek) ktere vsechny maji 4 hlavni parametry (viz. 4 taxonomie o kterych jsem psal vyse), podle kterych by se ty zobrazene polozky katalogu mely pomoci nejakeho AJAxoveho pluginu filtrovat (tj. ze by si navstevnici klikanim na polozky filtru sami vyselektovali, co se jim ma zobrazit, neco jako kdyz si clovek klikanim na filtry zpresnuje vyber zbozi v Alze).
Tak jsem uvazoval ze bych kvuli toho katalogu zalozil nejakou custom post type kategorii aby se to v administraci nepletlo s beznyma clankovyma prispevkama, potom k tomu ty 4 taxonomie podle kterych by se to melo filtrovat, nakrmit to datama a pohoda. Ztroskotavam ale na tom, ze obycejne ne-AJAxove filtrovaci pluginy mi ty vyfiltrovane vysledky hodi na jinou stranku ktera ma jiny layout coz nechci, potrebuju aby se to filtrovalo porad jen na jedne strance ktera je nejak vizualne nastavena. Sry ze to popisuju tak pitome a zdlouhave, s WordPressem teprve zacinam.