sorry, ze otravuju, ale kdo ma nekde nejaky plugin od toret/musilka, zkuste precist...
pokud jsem mimo, klidne reagujte proc. pokud vas to sere taky, nezaskodilo by mu napsat... me to treba irituje a asi si to upravim a pri kazde aktualizaci budu muset znovu. porad ale lepsi, nez klientovi na pozadani menit ceny.
napsal mi, ze dekuje za podnet, ale implementovat to nejspis nebude (jako je to uprava dvou slov v kodu, takze to zvladnu i sam)
---
Dobry den,
ted resim u klienta mimo jine i vase pluginy a rad bych zopakoval vec, kterou jsem psal nekomu pres chat (nevim, kolik vas tam je).
Apeloval jsem na upravu prav pro admin stranky nastaveni pluginu, jeste si to dovolim zopakovat tudy:
Pravidla bezpecnosti WP ovladam, vsichni mi klienti maji weby zabezpecene, aktualizovane atd, rsp. jim delam technicky servis a NIKDO z klientu nema roli administratora.
Proto mi prijde trosku absurdni, ze u vasich pluginu vidi klient nejake logy, ale nema pristup do nastaveni. Tzn sice vidi neco, cemu vubec nerozumi (nejake JSONy, kody odpovedi serveru atd), ale nemuze si samostatne zmenit treba cenu dopravy. Toto mi prijde logicke presne naopak, u WC davam klientum Shop Manager roli a tato by mela byt schopna si podle me nastavit i ceny a dopravce, stejne jako je to schopna udelat ve WC samotnem. Naopak technicke logy ji nemaji co zajimat a ty jsou vhodne maximalne pro me, ktery systemu rozumi technicky jakozto administrator.
Na chatu mi pan argumentoval, ze to je z bezpecnostnich duvodu. To jsem psal i mu a na tento argument tvrdim, ze je to presne naopak, protoze me tim vlastne nutite:
a/ pridelit klientovi roli administratora, i kdyz neni zadny admin, systemu technicky nerozumi a nechcu, aby vrtal do nastaveni
b/ vas plugin “hacknout” a nastavit si capability ne na manage_options, ale na adekvatni shop managerovi. (mmch proc maji treba ty logy capability “read”, vubec nechapu)
c/ nechat to tak a nechat klienta me otravovat kvuli prenastavovani cen dopravy, coz si zaplati. uplne zbytecne
Tzn prosim, zkuste se nad veci zamyslet, nerikam, ze mam patent na rozum, ale jak to mate napsano ted, mi z praktickeho hlediska nedava zadny smysl a ani neni v souladu s nastavenim obdobnych dalsich pluginu pro WC..
Dekuji :)