• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    GREGI
    GREGI --- ---
    FATBOZZ: zkouseli nepomohlo, nic sme tam nenasli:/
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    GREGI: Koukni do .htaccess jestli tam neni nejaka hloupost, pripadne zakomentovat
    GREGI
    GREGI --- ---
    HARDCABB: ten tam prave nemuzeme najit z nejakeho duvodu
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    GREGI: to muze bejt milion veci, nemate na hostingu pristup do server error logu?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Setkal se tu nekdo s error 500 kdyz se snazi nacist wp-admin? Zkouseli sme vsechny mozny navody co sme nasli na netu a nic nepomohlo.... eshop jede jen se neda dostat do admina:/
    TITAN
    TITAN --- ---
    Zdravim, uměl by někdo drobnou úpravu v template WP, který je dělaný na míru. Je potřeba změnit pár drobností, přímo v kódu. Dostal jsem web na správu a nemám čas se v tom teď hrabat. Odměna na domluvě :D Bližší info dám pošty Díky
    REEFER
    REEFER --- ---
    Ptam se pro pratele. Shani někoho, kdo by uměl přelít tenhle wireframe do WP. Je to moc pekna vec, mysleno dobrej projekt, hezka spravna myslenka. Rozpocet je do 10k - maji od nekho odhadnute, ze by to melo jit prelit do elementoru nebo podobneho za jeden den, ale ja se v tom moc nepohybuju, neumim odhadnout - jen to preposilam.

kontakt: jolana.teuberova@gmail.com

wireframe: https://22q44z.axshare.com/

tady prezka jak to ma vypadat: https://drive.google.com/file/d/1EtqWwp39jTfXGvNFMAo0ZlUT7vGpLIpj/view?usp=sharing
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: A případně si napsat filtr, který by třeba to, co je v závorce do toho spanu hodil, aby to bylo uživatelsky jednoduchý? Přijde mi, že tohle bude umět asi víceméně každej formulář.
    PULKA
    PULKA --- ---
    REFLEX: A nešlo by to udělat jednoduše tak, že si dáš ten text do spanu a naformátuješ si to v rámci toho labelu?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PULKA: HARDCABB:
    Je treba otazka:

Jaky obor delate?

priklad radio buttonu -
    auto/moto a pod tim by byl jeste pomocny text - napr. autobazary, autoskoly,
    PULKA
    PULKA --- ---
    REFLEX: U kazde hodnoty popis? Hodis mi priklad?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    REFLEX: jak to myslis, co krome label input[radio] potrebujes?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PULKA: tak jsem vyzkousel a ono to neumi jednu zasadni vec a to mam radio input list a chci u kazde hodnoty popis

Neumi to zadny plugin na formulare(mimochodem vsechny vypadaji skoro stejne :)

Takze na to mozna pouziju ACF, a form sestavim sam
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Už jsem na to přišel. Nikdy nevytvářejte objekt WCML_Multi_Currency. Jakmile to uděláte, tak si pověsí všechny hooky. A protože už se vytvářel někde ve WC, tak je bude věšet znova.

Nebudu to dělat...
    Miluji svoji pr�ci!
    http://milujipraci.cz/
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: To uz asi neda, ale mohl by to dat Query monitor :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WOJTISHEK: umí, dík. Už jsem to ale vyřešil jinak (dumpnul jsem si filtry jen z toho jednoho hooku a to už mi ramku neutrhne). A opravdu tam ta funkce je přidaná dvakrát. Teď bych potřeboval přijít na tom, kde se to tam podruhé vzalo. To ze simply show hooks asi nevytřískám, co?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: koukni se na simply show hooks plugin, je to jednorázová věc a doporučuji odinstalovat po použití, ale umí právě to, co hledáš (doufám) :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Potřebuju poradit, jak si ověřit že se mi nějaký filtr neaplikuje dvakrát (třeba že tam není pověšená dvakrát tatáž funkce). Problém je, že ten web je natolik naboptnalý, že pole s filtry nejde dumpnout celé (když jsem to zkoušel, div mi neuletěl počítač) a použít na to něco jako xdebug taky moc nejde. Po celodenní detektivní práci jsem s IQ na nule, takže mi, prosím, poraďte klidně i nějaký naprosto zjevný postup, protože teď už míjím asi úplně všechno :)

Pro kontext: mám WooCommerce s kýblem pluginů a při určité konstelaci dochází k tomu, že se dá doprava zdarma když by neměla. Zjistil jsem, že při přepínání způsobů platby/dopravy v checkoutu se na min. cenu nákupu, pro který je doprava zdarma, aplikuje dvakrát převod měny (tj. při nákupu v eurech je ta doprava zdarma dostupná 27x levněji než by měla). Kdy je doprava zdarma řeší užitečný, avšak dosti infernální plugin Flexible Shipping a to tak, že aplikuje filtry a domnívám se, že tam se to filtruje nějak víc než by mělo.

Legrační je, že se to děje opravdu jen když překlikávám v pokladně, ale když si ten request třeba i zopakuju, tak se měna převede správně jenom jednou. Takže se to nedá ani zkoušet někde bokem, nic. Žůžo labůžo edge case.
    PULKA
    PULKA --- ---
    REFLEX: Nevím, jak jsou na tom s Oxy, ale za poslední dobu nejradši používám FluentForms https://fluentforms.com/ (mám PRO licenci, ale i verze zdarma je dost dobrá). Je to nově napsaný, mají slušný support, napojení na další služby a je tam nějaká šance, že to přepíšou do čistého JS. Vyhovuje mi, že kvůli různým napojením nemusím sahat pro další pluginy a že třeba oproti Gravity Forms je to menší moloch.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co pouzivate na slozitejsi formulare, nejlepe upravitelne v oxygenbuulderu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam